Marca Fossil a fost fondată în 1984 de către antreprenorul texan Tom Kartsotis. Încă de la început, compania s-a concentrat pe stilul unic al ceasurilor sale, pe unicitatea și designul decorativ al acestora. Ceasurile trebuiau să fie la modă, dar să aibă un preț atractiv. Marca Fossil a câștigat rapid încrederea și aprobarea utilizatorilor de ceasuri din Statele Unite și, în curând, din întreaga lume. Astăzi, este una dintre cele mai populare companii de ceasuri, iar produsele sale se caracterizează printr-un design unic și inovație.

citește pe

Curele Ceasuri Fossil

(2)

Cele mai populare
 1. -30%
  Curea Fossil Silicone Strap Curea Fossil Silicone Strap
  Livrare 24H
  169,00 Lei 118,00 Lei

  Fossil Silicone Strap S181410

  Evaluare:
  100%
  Livrare 24H
Cele mai populare

Curele pentru Fossil Q

Ceasurile emblematice ale mărcii americane sunt smartwatch-urile Fossil Q. Fossil este unul dintre puținii producători care oferă opțiunea de a schimba cureaua la modelele sale. Astfel, deținând un singur model, putem schimba cu ușurință fața acestuia și ajusta aspectul ceasului pentru a se potrivi stilului. Fossil are o varietate de tipuri de curele în gama sa de produse, chiar și cel mai pretențios purtător va găsi ceva care să se potrivească gustului său.

O varietate de culori pentru curele Fossil

Curelele Fossil sunt disponibile într-o varietate de culori, culori discrete care se vor potrivi unei ținute elegante, precum și culori mai nebunești, cum ar fi o nuanță de fucsia, care va merge pentru ținutele de zi cu zi sau pentru un look sportiv. Există curele simple, de culori solide și, în același timp, posesorul unui smartwatch Fossil poate opta pentru un accesoriu original, decorat cu modele florale, buline sau dungi. Astfel, aspectul ceasului poate fi adaptat chiar și la starea de spirit actuală.

Curele de ceas Fossil - ce gamă minunată.

Materialele curelelor Fossil sunt, de asemenea, variate. Cele din piele sunt clasice, mereu la modă și adaugă o notă de stil. Cele din silicon adaugă o notă sportivă oricărei ținute, în plus, sunt foarte confortabile și durabile. Marca americană oferă și curele din material textil, în culori vibrante și modele originale, care sunt cel mai la modă accesoriu al ultimelor sezoane.

Orice dimensiune de curele de ceas Fossil

Fossil produce curele de dimensiuni cuprinse între 14 mm și 24 mm. Acest lucru face posibilă transformarea multor ceasuri ale mărcii în câteva secunde. Tot ce trebuie să faceți este să achiziționați o curea cu o lățime care să se potrivească cu modelul ceasului dumneavoastră.

Magazin de curele de ceas Fossil în Varșovia - garanție de doi ani

Magazinul nostru online cu curele Fossil - Zegarownia.pl este un distribuitor autorizat al mărcii. Toate produsele Fossil achiziționate din magazinul nostru au o garanție națională de doi ani și sunt ambalate în ambalajul original.