Marca elvețiană de ceasuri Aerowatch exemplifică modul în care ar trebui create ceasurile. Datorită unei tradiții îndelungate, a unor modele clasice și a unei atenții extraordinare la cele mai mici detalii, produsele Aerowatch reprezintă o alegere senzațională pentru oricine caută un ceas de înaltă calitate care este, de asemenea, extrem de plăcut din punct de vedere estetic. Dintre ceasurile Aerowatch, o categorie specifică este ocupată de ceasurile pentru femei. Aceste ceasuri neobișnuite sunt o adevărată raritate pentru orice doamnă care nu se mulțumește cu modele obișnuite, ci are nevoie de ceva special. Așa sunt modelele Aerowatch.

citește pe

Ceasuri Dama Aerowatch

(2)

Cele mai populare
  1. -10%
  2. -10%
Cele mai populare

Ceasurile de damă Aerowatch reprezintă chintesența feminității. Aceste modele subtile ascund mecanisme foarte bine realizate. Manopera lor este o bijuterie a artei orologiere. Rafinate în fiecare detaliu, ele vor încânta ochiul proprietarului lor timp de ani de zile!

Aerowatch ceasuri de damă - precizie elvețiană

În ceasurile de damă Aerowatch, producătorul a inclus doar mecanisme elvețiene de cea mai bună calitate, ceea ce garantează o cultură de lucru perfectă și o funcționare de lungă durată. Oferta include atât ceasuri cu cuarț, care sunt alimentate de o baterie puternică în interior, cât și ceasuri automate - acționate de mișcarea mâinii proprietarului. Acestea diferă în principiile de funcționare, dar au un lucru în comun - o funcționare extrem de precisă. Ceasurile cu o mișcare automată pot fi utile pentru doamnele active care sunt în mișcare toată ziua - aceasta este singura modalitate de a menține ceasul alimentat în permanență. Modelele cu cuarț, pe de altă parte, sunt o opțiune excelentă pentru femeile care au nevoie de o activitate constantă din partea ceasului lor și apreciază lipsa interferențelor cu funcționarea acestuia.

Frumusețea extraordinară a ceasurilor elvețiene pentru femei Aerowatch

Ceasurile Aerowatch pentru femei nu numai că exemplifică o precizie excepțională, dar și un design uimitor pe care niciun alt ceas nu îl poate egala. Cu un design clasic combinat cu idei inovatoare, ceasurile de damă Aerowatch reprezintă o nouă abordare a designului ceasurilor analogice clasice. Unul dintre cele mai bune exemple este modelul Aerowatch 1942 Night and Day, care nu numai că afișează ora curentă a zilei, dar face acest lucru datorită unui disc rotativ care ocupă mai mult de jumătate din cadran! Un astfel de ceas de damă exclusivist este alegerea ideală pentru orice doamnă care mizează pe originalitate și pe unicitatea obiectelor pe care le deține.

Ceasuri de damă Aerowatch, sau stilul clasic

Ceasuri elvețiene cu adevărat clasice - așa poate fi descrisă marca Aerowatch. Un exemplu, printre altele, este modelul Aerowatch 1942 Lady Elegance Automatic, a cărui manoperă amintește de unele dintre primele ceasuri produse la începutul secolului. Merită menționat aici cadranul ghioșat al acestui ceas, care oferă o notă contemporană. Între timp, modelul Aerowatch 1942 Butterfly Limited Edition este un ceas de damă bine conceput, care se caracterizează prin decorarea inegalabilă a cadranului din mamă-perlă - ornamentele sub formă de fluturi și ramuri care flutură dau ceasului un sentiment de lejeritate. Mâinile cu un design elegant adaugă o notă estetică, în timp ce diamantul de la ora 12 oferă o notă subtilă de lux.