Marca italiană Police este definiția confortului, a practicii și a designului neconvențional al ceasurilor. Compania a intrat pe piață în anii 1980, începând prin a produce ochelari. Nu a trecut mult timp până când s-a extins și gama de accesorii. Datorită muncii active în ceea ce privește designul unic, dar și a utilizării materialelor durabile de cea mai bună calitate, Police este una dintre mărcile de prestigiu și de încredere. Designul unic al scuturilor atrage zilnic clienți cărora le place să iasă în evidență.

citește pe

Ceasuri Police

(32)

Cele mai populare
 1. NUMAI LA NOI - EDIȚIE LIMITATĂ
  Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Ceas Barbatesc Police Zenith Ceas Barbatesc Police Zenith
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.019,00 Lei

  Police Zenith PL.PEWJF2108740

  Livrare gratuităîn 3 zile
Cele mai populare

Marca italiană Police este definiția confortului, a practicii și a designului neconvențional al ceasurilor. Compania a intrat pe piață în anii 1980, începând prin a produce ochelari. Nu a trecut mult timp până când s-a extins și gama de accesorii. Datorită muncii active în ceea ce privește designul unic, dar și a utilizării materialelor durabile de cea mai bună calitate, Police este una dintre mărcile de prestigiu și de încredere. Designul unic al cadranelor atrage zilnic clienții cărora le place să iasă în evidență în mulțime.

Ceasuri de poliție - specificații generale

Forța motrice din spatele modelelor Police este mișcarea cu cuarț Miyota sau Ronda. Aceasta este o garanție a unei cronometrări precise. Baza este asigurată de curele din piele, cauciuc sau plastic și brățările clasice din oțel inoxidabil. În funcție de model, veți găsi diferite niveluri de rezistență la apă - de la 30 m la 100 m. Police are o gamă de ceasuri care se potrivește oricărui buget, cu prețuri începând de la 250 de lire sterline.

Colecții de ceasuri polițienești atemporale

Seriile individuale ale poliției au un caracter unic și se adresează unor grupuri de clienți diferiți. Marca se străduiește să îndeplinească cele mai exigente cerințe și iese în față. Pentru iubitorii de ceasuri clasice și minimaliste, soluția ideală vor fi cele din gama SPLENDOR. Cei care preferă soluțiile practice și confortul vor aprecia colecția KICKER, în care coroana a fost mutată în cealaltă parte a ceasului, oferind un confort sporit în utilizare. Ceasurile ADDER sau BUSHMASTER vor fi ideale pentru cei care călătoresc, deoarece sunt dotate cu funcții care indică ora din mai multe fusuri orare. Pentru fanii motocicletelor și ai muzicii heavy, POLICE a pregătit categoriile speciale MYSTERY și REAPER, caracterizate de modele originale, întunecate și ornamente sub formă de cranii, de exemplu. Modelele MESH UP sau MIRAGE se mândresc cu un design la fel de original. Toate produsele sunt însoțite de cutii asortate.

Ambasadorii mărcii poliției

Pe lângă calitatea și precizia incontestabile, punctul forte al Police este activitatea de marketing. Marca se concentrează pe activități intensive în domeniul social media și pe cooperarea cu ambasadorii săi. Urmărind lunga sa istorie, putem remarca o serie de persoane foarte influente - Bruce Willis, David Beckham sau Luke Evans. Cea mai recentă figură a companiei este fotbalistul Neymar de la FC Barcelona, cu care Police are o campanie foarte intensă de publicitate outdoor și activitate în social media. Aceste activități fac ca Police să fie considerată una dintre cele mai avansate companii care pariază pe tendințele modei și ale culturii pop. De asemenea, au rezultat și alte activități de marketing. O mișcare excelentă a fost colaborarea cu industria cinematografică și utilizarea ceasurilor în unele dintre cele mai faimoase filme din ultimii ani - inclusiv în blockbusterul "Terminator" și "Batman vs Superman".

Ceasuri de poliție - pentru cine?

Oferta brandului Police se adresează în principal persoanelor care caută accesorii moderne la prețuri accesibile. Aceasta include atât ceasuri, cât și bijuterii, ochelari, parfumuri sau genți de mână. Marca Police este disponibilă în peste 20.000 de puncte de vânzare din 90 de țări din întreaga lume. Se concentrează pe creativitate, calitate și un stil italian unic, care răspunde nevoilor clienților exigenți.

Magazin de supraveghere a poliției în Varșovia

Ceasurile din magazinul nostru se disting prin performanțele lor înalte și designul extraordinar - acesta este și cazul ceasurilor de poliție. Magazinul din Varșovia Zegarownia.pl este locul unde veți găsi cele mai bune prețuri pentru aceste modele - verificați-le!

Revânzător oficial al poliției - Magazin autorizat - Distribuitor.

Magazinul Zegarownia oferă ceasuri Police de la distribuția oficială a mărcii în Polonia. Garantăm expedierea rapidă a produselor comandate online și vă invităm să le achiziționați și din magazinul de papetărie.