Ceasurile Lorus la vânzare de acum înainte! Aceasta vă va oferi posibilitatea de a vă achiziționa modelele preferate la prețuri mult mai mici. De ce să alegeți marca Lorus? Este evident! Este una dintre cele mai bune mărci de ceasuri pe care le puteți deține, la un preț accesibil - acum puteți obține ceasul Lorus la un preț și mai mic!

citește pe

Ceasuri Vânzare - Lorus

(4)

Cele mai populare
 1. -12%
  Ceas Dama Lorus DRESS Ceas Dama Lorus DRESS
  Livrare gratuităîn 3 zile
  409,00 Lei 359,00 Lei

  Lorus DRESS RG232QX9

  Evaluare:
  100%
  Livrare gratuităîn 3 zile
 2. -11%
  Ceas Dama Lorus Fashion Ceas Dama Lorus Fashion
  Livrare gratuităîn 3 zile
  349,00 Lei 309,00 Lei

  Lorus Fashion RG234QX8

  Livrare gratuităîn 3 zile
 3. -16%
  Ceas Dama Lorus DRESS Ceas Dama Lorus DRESS
  Livrare gratuităîn 3 zile
  429,00 Lei 360,00 Lei

  Lorus DRESS RG234QX9

  Livrare gratuităîn 3 zile
 4. -19%
  Ceas Dama Lorus Classic Ceas Dama Lorus Classic
  Livrare gratuităîn 3 zile
  469,00 Lei 380,00 Lei

  Lorus Classic RG213QX9

  Livrare gratuităîn 3 zile
Cele mai populare

Lorus ne servește cu o gamă largă de ceasuri pentru orice ocazie. Unele dintre ele sunt orientate spre stilul vestimentar și sunt un exemplu de eleganță pentru orice întâlnire, completând orice ținută. Între timp, ceasurile în stil clasic sunt echivalentul casual al ceasurilor Lorus mai elegante, asigurându-vă că arătați bine chiar și cu ținuta de zi cu zi. Alegeți acum modelul Lorus de vânzare.

Unicitatea designului ceasului Lorus

Printr-un design atent, creatorii ceasurilor Lorus au reușit să proiecteze ceasuri de cea mai înaltă calitate. Unicitatea lor se bazează pe mecanismul cu cuarț, unul dintre cele mai eficiente sisteme de acționare, alimentat de o baterie, ceea ce face ca ceasul să fie extrem de precis. Designul lor este, de asemenea, un exemplu de design excelent - ceasurile Lorus pentru bărbați au un design deosebit, în special cele construite în întregime din oțel inoxidabil. Prin urmare, acestea sunt perfect potrivite pentru un stil formal, de exemplu, ca o completare la o ținută pentru o întâlnire sau o sărbătoare importantă. Alte modele, mai sportive, au, în special, cadrane îmbogățite cu un cronograf, precum și lunetă puțin mai groasă pentru o mai bună protecție împotriva deteriorării. Printre cele mai populare serii ale mărcii se numără Lorus Ladies Fashion și Classic.

Selecție largă de ceasuri Lorus

Printre ceasurile aflate la vânzare, veți găsi o gamă largă de modele diferite de ceasuri Lorus, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Datorită selecției largi pe care o oferim, veți găsi cu siguranță un ceas care să se potrivească gusturilor dumneavoastră. Iar dacă sunteți în căutarea unui model potrivit pentru un cadou, Lorus este o alegere excelentă - chiar dacă doriți să găsiți un cadou pentru un purtător mai tânăr, marca Lorus va face acest lucru posibil, oferind chiar și ceasuri pentru copii.