Ceasurile pentru bărbați Versus Versace vor fi pe placul iubitorilor de accesorii distinctive și originale. Inspirată de stilul Donatellei Versace, marca soră a casei de modă italiene se concentrează pe haine și accesorii originale care reflectă perfect caracterul personalităților rebele.

citește pe

Ceasuri Barbatesti Versus Versace

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Versus Versace sunt modele create pentru persoanele îndrăznețe în viață, care nu sunt preocupate de convenții și cărora le place să se exprime prin înfățișarea lor. Acestea se vor adresa persoanelor care apreciază soluțiile interesante și avangardiste.

Ceasuri Versus Versace pentru bărbați - originile unui brand extraordinar din Italia

În 1989, Gianni Versace a decis să își extindă afacerea și a înființat brandul Versus Versace, pe lângă deja cunoscuta casă de modă. Caracterul luxos al modelelor existente a fost adaptat la nevoile mai multor persoane în cadrul noii companii, în principal prin prețuri atractive. Îmbrăcămintea și accesoriile create de aceasta reflectau natura rebelă a societății din acea perioadă, avangarda servind adesea drept sursă de inspirație. Cuvântul "versus" folosit în denumire, care înseamnă "împotriva, opoziție", surprinde perfect natura acestor articole. În 2016, sora fondatorului, Donatella Versace, a devenit directorul de creație al brandului, insuflând un stil unic modelelor.

Versus Versace - un ceas pentru bărbați pentru iubitorii de accesorii originale

O brățară solidă din oțel, o curea din piele sau poate o curea din silicon? Alegerea vă aparține. Ceea ce au toate în comun sunt ornamentele originale pe lângă care nimeni nu poate trece cu indiferență. Versus Versace sparge stereotipurile prin plasarea de cristale pe cadranele ceasurilor pentru bărbați. Capul de leu este un motiv recurent pe suprafața cadranului, la nivelul carcasei și pe curea. Afișajul datei pentru zilele lunii și ale săptămânii sau cronografele adaugă o dimensiune practică acestor produse.

Magazinul de ceasuri pentru bărbați Versus Versace din Varșovia

Alegeți ceasurile pentru bărbați Versus Versace - magazinul Zegarownia este un loc unde veți găsi o selecție largă de modele variate și de înaltă calitate garantată! Alegeți cele mai bune ceasuri Versus Versace pentru bărbați din Varșovia!