O curea de ceas este o parte integrantă a oricărui ceas, iar posibilitatea de a o schimba înseamnă că putem experimenta cu stilul sau o putem adapta la ocazie. Marca Traser are în colecția sa o gamă largă de brățări și curele de diferite tipuri. Care este cel mai bun pentru ceasul dumneavoastră?

citește pe

Curele Ceasuri Traser

(66)

Cele mai populare
Cele mai populare

Traser reprezintă definiția preciziei și a calității superioare a manoperei, care a fost recunoscută de armata americană încă din 1991. Și exact aceleași calități pot fi invocate și de curelele de ceas ale mărcii. Înlocuirea curelei vă permite să vă personalizați ceasul în orice mod doriți sau să îi reîmprospătați stilul.

Curele de ceas Traser pentru a vă îmbunătăți stilul

Cureaua potrivită este un companion esențial pentru orice ceas, iar schimbarea ei este o modalitate ușoară de a experimenta un stil complet diferit, nou. Colecția bogată și variată de curele crește considerabil numărul de variante disponibile. De asemenea, în cazul ceasurilor Traser, aveți multe posibilități de a vă personaliza ceasul prin schimbarea curelei. Sunt disponibile brățări clasice, precum și brățări din piele, textile, cauciuc sau silicon. În plus, marca Traser folosește parfumuri în unele curele din cauciuc și silicon. Curelele sunt îmbibate în ele pentru a le menține proaspete și pentru a suprima mirosul de transpirație care se acumulează pe ceas. Acest lucru este deosebit de important mai ales în cazul ceasurilor sport, care sunt utilizate în timpul activităților fizice. În cazul ceasurilor Traser®, veți găsi două modele în care curelele au fost impregnate cu o substanță parfumată (aromă de vanilie). Acestea sunt ceasurile din linia P67 Officer Pro GunMetal cu referințe: 107423 și 107424, în timp ce curelele propriu-zise au referințele TS-107421 și TS-107420. Atât ceasurile, cât și curelele pot fi găsite în magazinul nostru!

Traser - ceasuri și accesorii pregătite pentru orice

Fiecare dintre modelele de ceasuri marca Traser este certificat Swiss Made. Aceste dispozitive asigură o lizibilitate totală pe uscat și sub suprafața apei. Atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte - datorită tehnologiei trigalight® și a utilizării sticlei de safir cu antireflex. Aceste ceasuri au un grad extrem de ridicat de rezistență la apă, iar dispozitivele din unele colecții au o carcasă dublă ranforsată cu fibră de sticlă. Acest lucru le face nu numai perfecte pentru scufundări la adâncimi mari, dar le face și deosebit de rezistente la orice deteriorare mecanică.

Magazin de curele Traser în Varșovia

Vizitați astăzi magazinul nostru de papetărie sau site-ul web și găsiți o centură Traser adaptată activităților dumneavoastră individuale. Curele Traser - în Varșovia le veți găsi la cele mai bune prețuri!