Lotus sunt ceasuri care prezintă un design sofisticat și progrese tehnologice care vor încânta ochiul oricărui proprietar. Explorați gama extinsă a mărcii și îndrăgostiți-vă de unul dintre modelele excepționale ale Lotus.

citește pe

Ceasuri Dama Lotus

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Brandul Lotus este o abordare modernă a artei orologiere, a cărui apariție pe piață a fost facilitată de brandul Festina Group, din care face parte și compania soră. Acestea sunt ceasuri care prezintă un design sofisticat și progrese tehnologice care vor încânta ochiul oricărui proprietar. Lotus a devenit foarte popular foarte repede, iar marca este de încredere pentru mii de oameni din întreaga lume.

Ceasurile Lotus - istoria mărcii

Brandul Lotus a fost înființat în anii 1980, imediat după ce revoluția cuarțului în industria orologeră s-a încheiat. Compania a devenit astfel moștenitoarea unei noi tradiții, introducerea unui mecanism cu cuarț în modelele sale. Ceasurile cu acest mecanism se caracterizează prin acuratețe în măsurarea timpului, rezistență și accesibilitate. Acesta este secretul unei popularități atât de mari a acestei mărci și al titlului invariabil de bestseller de vânzări în țări precum Germania, Suedia, Polonia și Republica Cehă.

Ceasul Lotus - eleganță pentru fiecare femeie

Ceasul Lotus este sinonim cu eleganța și stilul atemporal. Produsele acestui brand vor fi îndrăgite de fiecare femeie care apreciază astfel de calități. Fiecare model are un aspect clasic care se va potrivi cu orice stil. Ceasurile Lotus sunt realizate din metale prețioase care pun în valoare orice încheietură. Fiecare model are un grad de rezistență la apă de 50 de metri, ceea ce îl face ușor de utilizat în fiecare zi. Multe modele au, de asemenea, ornamente suplimentare, cum ar fi zirconii și cristale Swarovski, care conferă acestor modele o notă suplimentară de șic.

Magazinul de ceasuri Lotus din Varșovia

Cumpărarea unui ceas Lotus este cea mai bună decizie pe care o puteți lua. Un produs al acestui brand vă va înveseli orice stil. Găsiți ceasuri Lotus la cele mai bune prețuri în Varșovia!