Lotus sunt ceasuri cu un design sofisticat și progrese tehnologice care vor încânta ochiul oricărui proprietar. Explorați gama extinsă a mărcii și îndrăgostiți-vă de unul dintre modelele excepționale ale Lotus.

citește pe

Ceasuri Dama Lotus

(4)

Cele mai populare
 1. -30%
  Ceas Unisex Lotus Minimalist Ceas Unisex Lotus Minimalist
  Livrare gratuită 24H
  533,00 RON 373,00 RON

  Lotus Minimalist L18783/2

  Livrare gratuită 24H
 2. -30%
  Ceas Dama Lotus Bliss Ceas Dama Lotus Bliss
  Livrare gratuită 24H
  646,00 RON 452,00 RON

  Lotus Bliss L18460/1

  Livrare gratuită 24H
 3. -31%
  Ceas Dama Lotus Bliss Swarovski Ceas Dama Lotus Bliss Swarovski
  Livrare gratuită 24H
  708,00 RON 492,00 RON

  Lotus Bliss Swarovski L18566-1

  Livrare gratuită 24H
 4. -30%
  Ceas Dama Lotus Bliss Love Ceas Dama Lotus Bliss Love
  Livrare gratuită 24H
  513,00 RON 359,00 RON

  Lotus Bliss Love L18618/4

  Livrare gratuită 24H
Cele mai populare

Brandul Lotus este o abordare modernă a artei orologiere, a cărui apariție pe piață a fost facilitată de brandul Festina Group, din care face parte și compania soră. Acestea sunt ceasuri cu un design sofisticat și progrese tehnologice care vor încânta ochiul oricărui proprietar. Lotus a devenit foarte popular foarte repede, iar marca este de încredere pentru mii de oameni din întreaga lume.

Ceasuri Lotus - istoria mărcii

Marca Lotus a fost înființată în anii 1980, imediat după ce revoluția cuarțului în industria orologieră s-a încheiat. Compania a devenit astfel moștenitoarea unei noi tradiții, introducerea unui mecanism de cuarț în modelele sale. Ceasurile cu această unitate se caracterizează prin acuratețe în măsurarea timpului, rezistență și accesibilitate. Acesta este secretul unei popularități atât de mari a acestui brand și al titlului invariabil de bestseller de vânzări în țări precum Germania, Suedia, Polonia și Republica Cehă.

Ceasul Lotus - eleganță pentru fiecare femeie

Ceasul Lotus este sinonim cu eleganța și stilul atemporal. Produsele acestui brand vor fi îndrăgite de fiecare femeie care apreciază astfel de calități. Fiecare model are un aspect clasic care se va potrivi cu orice stil. Ceasurile Lotus sunt realizate din metale prețioase care pun în valoare orice încheietură. Fiecare model are un grad de rezistență la apă de 50 de metri, ceea ce îl face ușor de utilizat în fiecare zi. Multe modele au, de asemenea, ornamente suplimentare, cum ar fi zirconii și cristale Swarovski, care conferă acestor modele o notă suplimentară de șic.

Magazin de ceasuri Lotus în Varșovia

Cumpărarea unui ceas Lotus este cea mai bună decizie pe care o puteți lua. Un produs al acestui brand vă va înveseli orice stil. Găsiți ceasuri Lotus la cele mai bune prețuri în Varșovia!