Lotus este o marcă care creează ceasuri care au devenit bestselleruri pe multe piețe europene într-un ritm foarte rapid. De ce a devenit marca Lotus atât de populară și cu ce ne poate surprinde?

citește pe

Ceasuri Barbatesti Lotus

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Brandul Lotus, parte a grupului Festina, și-a propus să creeze ceasuri de o calitate excelentă, care să aibă și un design atemporal. Prin urmare, acestea vor împodobi încheietura mâinii proprietarului său. Acestea sunt ceasuri care au devenit rapid bestselleruri pe multe piețe europene. De ce a devenit marca Lotus atât de populară?

Ceasurile Lotus - istoria afacerii

Marca Lotus a fost înființată în 1982. Acesta este un moment important, imediat după revoluția cuarțului. Ceasurile cu o astfel de acționare au câștigat foarte repede o mare popularitate, deoarece sunt mai precise în măsurarea timpului, mai rezistente și mai accesibile decât cele clasice cu înfășurare manuală. Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că ceasurile Lotus au câștigat mulți clienți fideli care le folosesc și astăzi mai ales în Elveția, Germania, Polonia sau Cehia, unde sunt un succes de vânzări.

Ceas Lotus pentru el

Printre produsele Lotus pentru bărbați, există două serii principale - cea elegantă și cea sportivă. Seria elegantă este alegerea ideală pentru a fi folosită la un eveniment formal. Producția acestor modele propune culori clasice, care prezintă adesea accente de culoare și un cronograf pentru o percepție de bun gust, dar modernă.

Seria sportivă se referă la alegerea ideală a componentelor din care este realizat ceasul, astfel încât acesta să funcționeze perfect chiar și în cele mai schimbătoare circumstanțe. Cadranul ceasului este foarte rezistent și asigură o bună lizibilitate a timpului indicat. Oricare ar fi modelul pentru care vă decideți, acesta va fi întotdeauna dominat de un design modern.

Magazinul de ceasuri Lotus din Varșovia

Achiziționarea unui ceas Lotus va fi cea mai bună decizie a dumneavoastră. Alegeți un model care se potrivește stilului dvs. individual și bucurați-vă de calitatea sa timp de mulți ani. Găsiți ceasuri Lotus la cele mai bune prețuri în Varșovia!