Marca Victorinox este cunoscută sau, cel puțin, toată lumea a auzit de ea. Este un producător de produse high-end din oțel - în principal cuțite Victorinox. Cu toate acestea, marca nu s-a închis la producția altor articole - creează și ceasuri high-end, a căror calitate este cunoscută în întreaga lume. Ceasurile Victorinox câștigă o reputație înaltă datorită clasei preexistente a producătorului, ceea ce le face să fie unul dintre ceasurile elvețiene elegante de top absolut. Oricine deține un ceas Victorinox poate fi sigur de calitatea și fiabilitatea sa înaltă - la fel ca și cuțitele elvețiene ale producătorului.

citește pe

Ceasuri Victorinox

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Marca Victorinox unul dintre cei mai cunoscuți producători de ceasuri cu o tradiție îndelungată. Nu este un brand asociat doar cu producția de ceasuri. Pentru mulți, este în primul rând o companie de produse din oțel. Cea mai mare faimă a sa a venit cu un contract pentru armata elvețiană pentru a dota cuțitele soldaților de cea mai bună calitate. Marca Victorinox are o gamă de modele de ceasuri atât pentru bărbați, cât și pentru femei, astfel încât va satisface orice fan al ceasurilor de elită.

Începuturile umile ale producătorului de ceasuri Victorinox

Brandul Victorinox a fost fondat în 1884 ca un atelier modest de fabricare a cuțitelor. În Ibach, în cantonul elvețian Schwyz, ca de altfel în întreaga Elveție, exista sărăcie, așa că firma emergentă a reprezentat o mare oportunitate atât pentru proprietar, cât și pentru locuitorii din zonă. Angajamentul a făcut ca firma să se dezvolte, contribuind în același timp la stoparea șomajului în masă și a emigrării și, doar șapte ani mai târziu, a semnat un acord cu armata elvețiană pentru a furniza un lot de cuțite pentru soldați, a căror producție a continuat mulți ani după aceea, oferind mărcii Victorinox o mare recunoaștere. Ceva timp mai târziu, marca Victorinox a lansat și ceasuri de lux, a căror calitate nu era deloc inferioară legendarelor cuțite.

Ce ceasuri Victorinox să alegeți?

Dintre modelele de ceasuri Victorinox oferite, nu lipsește fiecare tip - fie că este vorba de ceasuri pentru domni sau pentru doamne, ceasuri elegante, de aviație sau sport. Angajamentul și procesul de producție atent fac ca fiecare dintre ele să se remarce prin precizie extremă și frumusețe unică. Modelele de aviație, în special, par deosebit de rafinate, la fel ca și modelele cu mișcări cu încărcare manuală.

Merită să alegeți un ceas Victorinox?

Răspunsul este un simplu da! Atunci când alegeți unul dintre modelele de ceasuri Victorinox, nu primiți doar un ceas, ci toată precizia și fiabilitatea elvețiană care caracterizează toate produsele de acolo. Mai mult, dacă alegeți unele modele Victorinox, veți primi și un briceag de buzunar de la acest producător, care să vă ajute în activitățile zilnice.

Nu mai așteptați, alegeți acum ceasurile Victorinox și vedeți de ce mii de iubitori de articole frumos lucrate și durabile au optat deja pentru ele. Verifică-le chiar acum!

Magazin de ceasuri Victorinox în Varșovia

Dacă sunteți în căutarea unor produse durabile care să împodobească orice încheietură, atunci ceasurile Victorinox sunt făcute pentru dumneavoastră! Descoperiți gama din magazinul de ceasuri Victorinox din Varșovia și aflați de ce mii de clienți sunt fideli acestui brand.

Retailer oficial Victorinox - Magazin autorizat - Distribuitor

Ceasurile Victorinox din magazinul nostru provin de la un distribuitor autorizat al brandului și astfel poartă garanția de autenticitate.