All In All The Time: Luminox aduce un omagiu Navy Seal cu o ediție limitată a liniei de ceasuri 3500 Series

Luminox

All In All The Time: Luminox aduce un omagiu Navy Seal cu o ediție limitată a liniei de ceasuri 3500 Series

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

27 februarie 2024

Marca Luminox a prezentat un nou model 3500 All In All The Time, în ediție limitată, care aduce un omagiu angajamentului și forței fără egal a unității Navy Seals. În semn de recunoaștere a moștenirii mărcii asociate cu Departamentul Marinei din SUA, Luminox lansează în exclusivitate 775 de exemplare din acest model, care aduce un omagiu Departamentului Marinei, care funcționează din 13 octombrie 1775.

 
 

Ceasul Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Limited Edition este licențiat oficial de către US Navy.

Ceasul Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Ediție limitată XS.3501.BO.AL întruchipează identitatea Luminox și relația de lungă durată cu Navy Seals. De la lansarea primului ceas Navy Seal în 1994, marca a continuat să producă ceasuri robuste, rezistente și gata să servească soldații celor mai de elită și forțe speciale din lume. La fel ca și ceasurile sale anterioare, cel mai recent model este, de asemenea, licențiat oficial de către US Navy.

 

Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Ediție limitată

 

Motto-ul auriu de pe cadranul ceasului Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Ediție limitată

Noul model de la Luminox se distinge, printre altele, prin includerea motto-ului Navy Seals pe cadran. Cu litere de culoare aurie, cuvintele "All In All The Time" sunt gravate în relief în locul indicilor orari de la 7 la 11. Restul cifrelor arabe sunt lăcuite în negru. La înălțimea orei 3, există o dată a zilelor lunii. În plus, există 12 nanotuburi de tritiu pe cadran și 3 pe mâini. Cadranul indică, de asemenea, ora zilei. Acesta este protejat de influențele externe nefavorabile prin sticlă minerală întărită.

 

Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Ediție limitată na nadgarstku

 

Un înveliș ușor din Carbonox, nanotuburi de tritiu, rezistență la apă de 20 ATM - Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Ediție limitată pregătit pentru sarcini speciale.

Învelișul noului ceas Luminox are o dimensiune de 45 de milimetri și dispune de o protecție pentru coroană. Este ușor, dar robust, deoarece este fabricat din Carbonox. Este montat cu o lunetă de scafandru rotativă unidirecțională cu o scală de minute și cu un nanotub de tritiu la ora 12. O curea robustă din cauciuc cu o cataramă neagră cu logo-ul semnăturii este conectată la plic. Un grad de rezistență la apă de 20 ATM permite înotul și scufundarea fără scafandru cu ceasul la îndemână. Etanșeitatea designului este sporită de coroana înșurubată și de fundul carcasei. Fundul carcasei prezintă o gravură care prezintă logo-ul US Navy Seals și numărul ediției limitate.

 

Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Ediție limitată i nurek

 

Precizia funcționării sale se datorează mișcării cu cuarț Ronda 515 de fabricație elvețiană, care are o durată de viață a bateriei estimată la 50 de luni. Ceasul este livrat într-o cutie specială. Modelele cu numerele de limitare 106, 292, 412, 485, 728 și 774 vor fi disponibile în curând în magazinul Eceasuri.ro.

 

Luminox Navy Seal 3500 Series All In All The Time Ediție limitată lifestyle


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.