The new standard among diving watches is called Doxa Sub. Watches that will certainly be appreciated by lovers of safe diving.
citește pe

Ceasuri Doxa Sub

(105)

Pagina
Cele mai populare
  1. Bestseller
  2. Bestseller
  3. EDIȚIE LIMITATĂ
  4. Bestseller
  5. Bestseller
Pagina
Cele mai populare

Dispozitivele Doxa SUB sunt concepute pentru scufundări profesionale la mare adâncime. De aceea, acestea sunt echipate cu o rezistență extrem de ridicată la apă, de la 600 până la 1.500 de metri: prin urmare, aceste dispozitive se vor dovedi cu siguranță în timpul oricărei aventuri subacvatice. În plus, luneta rotativă unidirecțională a DoxaSUB permite măsurarea precisă a timpului petrecut sub apă. Producătorul a dezvoltat, de asemenea, un sistem de calcul al timpului de scufundare fără opriri de decompresie.

Doxa SUB - un must have pentru iubitorii profesioniști de aventuri subacvatice

Nu mai puțin importantă este valoarea estetică a modelelor Doxa SUB. La fabricarea lor se utilizează oțel inoxidabil 316L de înaltă calitate sau titan ușor. Atât curelele de cauciuc, cât și brățările sunt concepute pentru a se potrivi perfect costumului, oferind scafandrilor un confort maxim. Să nu uităm că unele dintre produse au fost create ca un omagiu adus modelului SUB 300T Conquistador din 1968: primul ceas de scufundare disponibil pe scară largă echipat cu o supapă de heliu.

Un ceas de scufundări de top - DoxaSUB

Dacă lumea subacvatică este pasiunea dumneavoastră și aveți nevoie de un echipament profesional, un ceas de sub stiloul Doxa SUB este o propunere care cu siguranță nu vă va dezamăgi. Designul lor original este atrăgător, iar funcțiile sunt forma supremă de sprijin pentru orice aventură în adâncuri. Nu întârziați și răsfoiți magazinul nostru acum pentru a găsi modelul Doxa SUB perfect pentru dumneavoastră.

Magazinul de ceasuri Doxa SUB din Varșovia

Verificați gama largă de ceasuri din magazinul nostru! Doxa SUB este doar una dintre numeroasele mărci pe care le puteți găsi aici. Plasați o comandă în magazinul nostru online sau vizitați showroom-ul nostru din Varșovia - ceasurile Doxa SUB vă așteaptă!

Distribuitor oficial Doxa SUB - Magazin autorizat - Distribuitor

Magazinul de ceasuri este un distribuitor autorizat Doxa SUB. Vizitați magazinul nostru staționar sau online, unde puteți alege un model care să se potrivească nevoilor dumneavoastră individuale. Găsiți Ceasuri Doxa SUB la cele mai bune prețuri în Varșovia!