Bestseller

SS050942000 Căști Suunto Wing Black Suunto Wing Black

Evaluarea clienților: 5
În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Suunto SS050942000

Suunto Wing Black SS050942000 este o cască wireless pentru sportivi, excelentă pentru activitățile în aer liber. Sunt ușoare și confortabile de purtat, carcasa lor fiind realizată dintr-un aliaj de silicon și titan, ceea ce face ca totul să cântărească doar 33 g. Modelul are o durată de viață a bateriei de până la 10 ore, dar powerbank-ul inclus poate prelungi acest timp cu încă 20 de ore. Produsul este rezistent la apă (IP67) și la transpirație. Tehnologia open-ear lasă canalul auditiv deschis, astfel încât vă puteți bucura de muzică și în același timp puteți auzi ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Luminile LED de pe părțile laterale vă vor permite să rămâneți vizibil chiar și pe întuneric.
Căști Suunto Wing Black

Îmbogățește-ți aventurile cu muzică

Căștile Suunto Wing sunt o alegere ideală pentru oricine a cărui muzică motivează activitatea fizică. Modelul a fost creat special cu gândul la sporturile în aer liber. Designul cu ureche deschisă vă va permite să rămâneți în contact cu lumea. Cu o autonomie de până la 10 ore, bateria poate dura cu 20 de ore mai mult cu un powerbank, iar 10 minute de încărcare echivalează cu încă 3 ore de muzică.

Căști Suunto Wing Black

Dispuneți de capabilități suplimentare cu aplicația Suunto

Conectarea căștilor Suunto Wing cu aplicația Suunto vă oferă beneficii suplimentare - cu ajutorul aplicației puteți schimba în mod convenabil modul sunetului sau al luminilor LED (puteți alege între lumini continue sau intermitente). Pe lângă faptul că puteți asculta muzică, puteți răspunde la apeluri, puteți efectua apeluri telefonice și puteți închide. Produsul are un buton de control multifuncțional.

Căști Suunto Wing Black

Specificații tehnice

Căștile Suunto Wing se conectează la telefon prin Bluetooth. Formatele audio acceptate sunt: A2DP, AVRCP, HFP, HSP. Gama de frecvențe a modelului este de 20 Hz ~ 20 kHz, iar sensibilitatea numără 117 dB la 1 kHz -10 dBFS. Sensibilitatea microfonului este de 38 dB (1 kHz), iar gama de frecvențe este de 100 Hz ~ 10 kHz. Raportul semnal/zgomot este de 62,5 dB.

Ce se află în cutie?

 • Powerbank,
 • cablu de încărcare,
 • dopuri de urechi de schimb,
 • geantă de depozitare,
 • ghid de pornire rapidă,
 • dovada achiziției - chitanță sau factură.

Mai multe informații Suunto SS050942000

Brand Suunto
Garanție 1 an
Tip Conducerea osoasă
Conectivitate Bluetooth™
Model SS050942000
EAN 6417084210180

Recenzii despre Suunto Wing Black SS050942000 (2)

Evaluarea clienților: 5
Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:
 1. 29.10.2023
  100%
  O caracteristică foarte interesantă este faptul că căștile pot fi conectate la două dispozitive în același timp - în cazul meu un laptop și un telefon, ceea ce face ca trecerea de la un dispozitiv la altul să fie mult mai eficientă decât chiar și la AirPods. Bravo Suunto!
  Robert Client verificat
  Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.
 2. 29.10.2023
  100%
  Calitatea sunetului este excelentă pentru a asculta cărți audio, apeluri telefonice și podcasturi, precum și pentru a asculta muzică de pe Spotify. Audiofilii care caută un sunet profund și o gamă largă de înalte și joase ar trebui să caute în altă parte (dar, ca să fim corecți, nu pentru asta au fost concepute aceste căști).
  Mark Client verificat
  Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.

Negociere