Maeștrii ceasornicari de la Tissot, cu sediul în orașul elvețian Le Locle, lucrează pentru a se asigura că fiecare ceas este realizat la perfecțiune. Atunci când creează ceasuri, producătorul selectează cu atenție cele mai bune materiale, cum ar fi oțelul inoxidabil, aurul, platina, titanul, diamantele sau pielea de înaltă calitate. Tissot oferă ceasuri cu mișcări cu cuarț, automate și cu înfășurare manuală. Descoperiți gama largă de ceasuri Tissot pentru bărbați.

citește pe

Ceasuri Bărbați Tissot

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Colecția Tissot de ceasuri bărbătești este o gamă extrem de extinsă. Numărul de modele oscilează în jurul a 400 de piese, printre care vă puteți găsi aparatul de vis. De ce sunt ceasurile pentru bărbați Tissot o marcă atât de căutată?

Ceasul Tissot - un accesoriu vestimentar masculin

Tissot a oferit inițial doar ceasuri elegante pe curea, în timp marca și-a extins producția și la modelele sportive pe brățară. Astăzi, gama include în plus curele din cauciuc. În gama largă de produse, se pot distinge mai multe serii. Ca reprezentant al adevăratelor ceasuri elegante, aici poate fi expus modelul Tissot Le Locle, un ceas creat în onoarea orașului în care a fost fondată compania. Ceasul are un cadran extrem de elegant, decorat cu cifre romane și mâini fine. Pe lângă modelul menționat mai sus, pot fi adăugate aici și modelele Tissot Tradition, Visodate, Couturier, Automatics III sau excepționalul ceas cu calendar perpetuu Tissot Tradition Perpetual.

Ceasuri de bărbați Tissot pentru persoane active

O altă colecție de așa-numite modele "Sport Elegance", cum ar fi V8 sau PRC100 sau PRC200 Chronograph, arată uimitor. Ele dau impresia unor ceasuri "dure", masive. Cadranul ceasului este decorat cu mâna secundară, mâna milisecundei. În plus, caracterul sportiv al ceasului este accentuat de cronograf.

Ceasurile tipice de înaltă performanță sunt colecția T-Touch, care oferă o multitudine de funcții utile, cum ar fi un barometru pentru presiunea atmosferică absolută și relativă, prognoza meteo, funcția de azimut, termometru și multe altele. Este imposibil să enumerăm toate modelele de ceasuri Tissot. Cu toate acestea, merită să reamintim încă o dată că Tissot, a fost deja apreciat de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Magazin de ceasuri pentru bărbați Tissot în Varșovia

Consultați oferta noastră de astăzi. Suntem un distribuitor autorizat al mărcii Tissot, pe care îl puteți verifica la: http://www.tissot.ch/?mod_stores, tastând numele magazinului nostru în fereastra browserului.

Revânzător oficial Tissot - Magazin autorizat - Distribuitor.

Sunteți bineveniți să cumpărați ceasuri Tissot online sau într-un magazin staționar. Ceasurile Tissot au ajuns la noi de la un distribuitor autorizat, ceea ce garantează originalitatea și calitatea înaltă a acestora.