Monitoarele elvețiene sunt o calitate în sine, dar există mărci care s-au înrădăcinat în conștiința noastră și sunt considerate cele mai bune mărci din lume. Acesta este cazul mărcii Tissot. Acest designer elvețian este un adevărat model pentru alte mărci în ceea ce privește producția de ceasuri de calitate superioară. Care ceas Tissot este cel mai bun?

citește pe

Ceasuri Tissot

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Alegerea celui mai bun ceas Tissot nu este ușoară. Gama mărcii include modele cu o varietate de stiluri, astfel încât există ceva de interes pentru toată lumea. Dacă sunteți în căutarea unui ceas premium fiabil, dar elegant - Tissot este alegerea potrivită pentru dumneavoastră!

Inovarea mai întâi - istoria ceasurilor Tissot

Istoria ceasurilor Tissot a fost începută în 1853 de Charles Emil Tissot în Le Locle, Elveția. Numele său a dat naștere unei colecții remarcabile de ceasuri automate care impresionează prin frumusețea lor clasică și prin texturile de neegalat ale cadranelor. Inițial, compania s-a axat pe producția de ceasuri de buzunar, care erau cele mai populare ceasuri la mijlocul secolului al XIX-lea. Tissot a fost un pionier în proiectarea ceasurilor cu două fusuri orare, care la început au fost folosite doar la aceste ceasuri. Inovarea și eforturile de îmbunătățire continuă a mecanismelor au fost și rămân în continuare ideile principale ale mărcii. Tissot s-a distins, de asemenea, ca un pionier în utilizarea unor materiale neobișnuite pentru finisarea ceasurilor - diverse tipuri de plastic, piatră sau lemn. Astăzi, este renumit pentru combinația sa de clasic și sportiv și pentru linia sa inovatoare T-Touch Expert - ceasuri cu sticlă de safir sensibilă la atingere.

Ce ceas Tissot este cel mai bun?

Un ceas pentru fanii clasicilor, sporturilor cu motor, sporturilor nautice sau poate pentru entuziaștii moderni? Toate acestea sunt disponibile la marca Tissot.

Tissot - inspirații auto

T-Race este o serie creată special pentru pasionații de automobile. Această serie a fost creată în 2004 și este creată și astăzi. Fiecare model din această serie este inspirat de motocicletele de curse, iar designul unic și distinctiv face ca această familie de ceasuri să fie cea mai populară dintre modelele realizate în acest stil. Ceasurile Tissot T-Race au trăit chiar și pentru a vedea edițiile lor limitate MotoGP™, avându-i ca ambasadori pe Marco Márquez, Jorge Lorenzo și Thomas Lüthie.

Referințe retro de Tissot

Dragostești soluțiile clasice, atunci seria Tissot PRX ar fi o alegere excelentă. Numele ceasurilor Tissot PRX înseamnă precis, robust și rezistent la apă. Ceasurile din această serie sunt o reproducere a unui model din 1978 și, prin urmare, un design extraordinar pentru pasionații de design care țin la autenticitate. Acest model aduce un omagiu modelelor create în anii 1970, ceea ce este evident încă din primul moment prin plicul integrat în brățară. Datorită prezenței stratului de acoperire SuperLuminova®, ceasul poate fi utilizat cu ușurință în întuneric. Ceasul Tissot PRX este, prin urmare, chintesența tradiției și a stilului atemporal pentru care marca Tissot este renumită.

Tissot și pentru scafandri

Cel mai faimos ceas pentru scafandri? Fără îndoială, acesta este Tissot Seastar. Acest model este cel mai bun ceas de scafandru de înaltă calitate, care va funcționa bine atât sub apă, cât și pe uscat. Rezistența la apă este de până la 60 de bar. Dispozitivele din această colecție sunt echipate cu o supapă de heliu, luneta unidirecțională și o coroană de strângere, luneta și împingătoarele, ceea ce vă oferă o încredere de 100 % în fiabilitatea acestui model. Ceasul Tissot Seastar reprezintă siguranța și robustețea combinate cu flerul și aspectul tipic al ceasurilor de scafandru.

Monitoarele Tissot pentru cei mai exigenți

Astăzi Tissot are o rețea de distribuție foarte extinsă, fiind prezentă în peste 150 de țări din întreaga lume. Produce ceasuri clasice pentru bărbați și femei din colecțiile Tradition, Couturier, Le Locle, Classic și PR100. Pe lângă ceasurile tradiționale, oferă ceasurile sportive PRS516, PRC200 și PRS200. Marca introduce periodic ediții limitate de ceasuri patronate de ambasadorii Tissot.

Monitoarele Tissot la cel mai bun preț de pe piață

Compania noastră, care vinde ceasuri marca Tissot prin intermediul magazinului online , este distribuitor autorizat al mărcii Tissot. Puteți găsi întreaga gamă de produse marca Tissot pe www.tissot.ch. Toate ceasurile Tissot bărbați și femei achiziționate de la magazinul nostru vin cu o garanție de doi ani, instrucțiuni și sunt ambalate în ambalajul lor original.

Revânzător oficial Tissot - Magazin autorizat - Distribuitor

Vă invităm să achiziționați aceste ceasuri online. Ceasurile Tissot au ajuns la noi de la un distribuitor autorizat, ceea ce garantează originalitatea și calitatea lor înaltă.