Seria Tissot T-Touch este mult mai mult decât un ceas obișnuit. Folosind tehnologia tactilă revoluționară în orologerie, Tissot revoluționează piața ceasurilor. Datorită unui panou tactil integrat în sticlă, utilizarea tuturor funcționalităților ceasului devine mai rapidă și mai ușor de utilizat. De la acest moment revoluționar, Tissot a extins succesiv colecția. Descoperiți acum ceasurile Tissot T-Touch!

citește pe

Ceasuri Tissot T-Touch

(10)

Cele mai populare
 1. Bestseller
 2. Bestseller
 3. Bestseller
 4. Bestseller
 5. -22%
  Ceas Barbatesc Tissot T-Touch Expert Ceas Barbatesc Tissot T-Touch Expert
  Livrare gratuităîn cel mult 8 zile
  5.794,00 RON 4.541,00 RON Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 4.541,00 RON

  Tissot T-Touch Expert T056.420.27.051.00 (T0564202705100)

  Livrare gratuităîn cel mult 8 zile
Cele mai populare

Tissot Racing Touch este dedicat starului american Tony Parker din liga de baschet NBA. Seria este limitată la 4999 de ceasuri.

Ceasuri Tissot Racing Touch pentru cei mai pretențioși

Ceasul Tissot Titanium funcționează bine într-o lume în care viteza, precizia și fiabilitatea contează. Materialul din care este confecționat este mai ușor și mai rezistent decât oțelul și este mai cald și mai fin la atingere, oferind confort purtătorului, rezistând în același timp la coroziune și la schimbările de temperatură.

Un ceas Tissot Racing Touch superb echipat Tissot Racing Touch

Tissot Sea-Touch este un ceas creat pentru iubitorii de aventuri subacvatice. Modul de scufundare: indică adâncimea, viteza de deplasare verticală a scafandrului și timpul petrecut sub apă. Ceasul dispune de un mod de scufundare automat care se activează atunci când ceasul intră în contact cu apa și de alte câteva funcții utile.

Gama T-Touch este extinsă treptat cu noi modele, inclusiv cu cele dedicate în mod special femeilor.