Ceasurile de damă Tissot reprezintă o gamă extraordinară pentru femeile care apreciază combinația de stil și modă cu fiabilitate. Modelele Tissot impresionează prin lejeritatea lor, care merge mână în mână cu delicatețea. Această impresie este obținută prin utilizarea unor curele elegante sau a unor brățări bine conturate. Cadranele sunt decorate cu indici eleganți și mâini subțiri. Toate acestea se adaugă la un accesoriu de bun gust și elegant pentru multe ocazii.

citește pe

Ceasuri Damă Tissot

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Dacă sunteți în căutarea unui ceas de înaltă calitate cu un caracter unic, veți găsi cu siguranță ceva pentru dumneavoastră în gama Tissot. Secvența largă de modele, forme și culori face cu siguranță alegerea mai interesantă!

Ceasuri de damă Tissot - calitate înaltă și design unic

De ce ceasurile de damă Tissot au câștigat deja atât de multe inimi și sunt obiectele de dorință ale atâtor femei? Factorul decisiv este, bineînțeles, calitatea lor. Pentru carcase și brățări se folosește oțel inoxidabil de calitate cu acoperire PVD. Curelele sunt cusute din piele naturală, iar cadranele sunt acoperite cu sticlă dură de safir. Printre diferitele decorațiuni se numără diamante, mamă de perlă, indici stilizați și aur.

Mai mult de 150 de ani de istorie încapsulată în ceasurile de damă Tissot

Asociem brandul Tissot cu o istorie îndelungată care datează din secolul al XIX-lea. Din acest motiv, ceasurile create de manufactură pot fi considerate prestigioase. Acestea sunt adesea denumite mici opere de artă.

Ceasurile de damă Tissot, care se inspiră din modele iconice din trecut, sunt o dovadă a tradiției mărcii - printre exemple se numără linia PRX, ai cărei creatori s-au inspirat dintr-un prototip popular din anii 1970, și colecția Tissot Heritage Memphis Lady, care se bazează pe un original creat în colaborare cu designerul italian Ettore Sottass în anii 1980.

Colecțiile iconice de ceasuri de damă Tissot

Ce colecții ne oferă producătorul? Pe lângă modelele menționate mai sus, modelate după cele populare în trecut, putem alege din clasice precum Tissot Everytime, Tissot T-My Lady sau seria Classic Dream. Pentru fanii accesoriilor mai izbutite, modelele Tissot PR 100 cu accente sportive sau ceasurile Tissot Le Locle Diamonds cu diamante sunt ideale.

Ce zici de ceasurile de damă Tissot cu curele interschimbabile?

Cu ajutorul curelelor interschimbabile, aveți mult spațiu de manevră atunci când vine vorba de schimbarea rapidă a aspectului ceasului dumneavoastră. Pentru iubitorii de modă care doresc să schimbe cu ușurință caracterul accesoriului lor, marca a pregătit seturi speciale care includ curele suplimentare pe lângă ceas - toate asortate cu designul plicului. Există, de asemenea, opțiunea de a cumpăra separat cureaua care vă interesează. Și aici veți fi surprins de multitudinea de opțiuni!

Consultați gama noastră și alegeți ceasul de damă Tissot perfect adaptat la cerințele dumneavoastră. Marca este prezentă în domeniul orologeriei de atâția ani, încât calitatea este garantată aici!

Magazin de ceasuri de damă Tissot în Varșovia

Vizitați magazinul nostru online sau magazinul staționar din Varșovia și găsiți ceasul Tissot de vis. Toate modelele provin de la un distribuitor autorizat, au o garanție de 2 ani și sunt ambalate în cutiile lor originale. De asemenea, producătorul le etichetează cu un certificat de originalitate.

Consultați oferta noastră astăzi. Suntem un distribuitor autorizat al mărcii Tissot, pe care îl puteți verifica la: http://www.tissot.ch/?mod_stores, introducând numele magazinului nostru în fereastra browserului.