Noul model Suunto sosește - Vertical în versiunea Solar Steel

Suunto

Noul model Suunto sosește - Vertical în versiunea Solar Steel

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

18 martie 2024

Suunto Vertical, sunt, fără îndoială, smartwatch-uri extrem de funcționale și puternice, care sunt perfecte pentru iubitorii de activități fizice de orice fel, în special cele în aer liber. Utilitatea modelului Vertical se poate vedea, de exemplu, în premiul obținut la categoria "navigație" în cadrul The Great Outdoors Gear Awards 2023. Suunto va introduce în curând un nou model Vertical cu încărcare solară.

 
  • Suunto va lansa o nouă versiune a modelului Vertical.
  • Modelul Vertical Solar Steel este încărcat cu energie solară și oferă o serie de caracteristici pentru activități în aer liber.
  • Modelul va fi disponibil în curând în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Autonomie excepțională a bateriei Suunto Vertical Solar Steel

Suunto Vertical Solar Steel are o autonomie de până la 85 de ore cu cele mai precise setări GPS. În modul de zi cu zi, versiunea de bază Vertical va asigura până la 60 de zile de funcționare, în timp ce versiunea Solar poate funcționa până la un an fără reîncărcare. În plus, încărcarea solară prelungește durata de viață a bateriei cu până la 30%. Astfel de parametri îi vor satisface cu siguranță pe cei care au în plan activități regulate și prelungite, în special în aer liber.

 

Suunto Vertical Solar Steel indispensabil pentru aventurile în aer liber

Ceasul Suunto Vertical Solar Steel dispune de un ecran LED de 1,4 inci cu o rezoluție de 280 x 280 pixeli. Acest afișaj are o bună lizibilitate și o performanță solidă, ceea ce este important pentru expedițiile lungi în aer liber. Modelul Solar Vertical, la fel ca și predecesorii săi, este specializat în aer liber, oferind caracteristici utile pentru escapade lungi, escaladă sau drumeții. Modurile sale sportive sunt concepute pentru a face față provocărilor activităților în aer liber, oferind nu numai urmărirea activității, ci și un sprijin suplimentar în ceea ce privește navigația și siguranța.

 

Suunto Vertical Solar Solar Steel în aer liber

 

Funcționalitatea ridicată a ceasului Suunto Vertical Solar Steel

Versiunea solară a Suunto Vertical oferă, desigur, și monitorizarea somnului prin măsurarea calității generale a somnului, precum și funcții avansate de monitorizare a sănătății, cum ar fi ritmul cardiac și variabilitatea ritmului cardiac. De asemenea, modelul este echipat cu un barometru, care este deosebit de util în timpul activităților montane. Gradul de rezistență la apă de 10 ATM permite înotul și scufundările, plus că smartwatch-ul are funcții de scufundare fără respirație, cum ar fi un indicator de adâncime și sfaturi de antrenament în timp real.

 

suunto vertical solar oțel solar în timpul cățărării

 

Construcție robustă Suunto Vertical Solar Steel

Suunto Vertical Solar Steel măsoară 49 x 49 x 13,6 mm și cântărește 86 g. Acesta dispune de o construcție consolidată orientată către activitățile în aer liber. Pentru înveliș se folosește poliamidă armată cu fibră de sticlă. Acesta este un material ușor, dar durabil, ideal pentru ceasurile concepute pentru a fi utilizate în medii exterioare nefavorabile. Oferă o rezistență ridicată la impact și la zgârieturi. Afișajul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă dură de safir. Ansamblul este completat de o curea durabilă din silicon.

 

Suunto Vertical Solar Steel în mână

 

Suunto Vertical Solar Steel este acum la vânzare! Profitați de o promoție exclusivă

Suunto Vertical Solar Steel este un smartwatch inovator care poate fi încărcat cu energie solară. Modelul oferă o durată de viață lungă a bateriei și multe funcții utile pentru activitățile în aer liber. Smartwatch-ul a fost proiectat cu gândul la escapadele de lungă durată în aer liber, oferind funcții de navigare, un design robust, măsurarea ritmului cardiac și monitorizarea somnului, printre alte caracteristici. Vânzările modelului Suunto Vertical Solar Steel tocmai au început!

 

Suunto Vertical Solar Solar Steel lifestyle

 

Dar asta nu e tot! O promoție unică este la tot pasul! Atunci când cumpărați un nou ceas Suunto Vertical Solar, aveți șansa de a lua senzaționalele căști Suunto Sonic pentru doar 1£! Aceasta este o ocazie excelentă de a vă bucura nu doar de un smartwatch de ultimă generație, ci și de un sunet excelent în timpul antrenamentelor și activităților în aer liber. Nu ratați această ofertă unică - combinați astăzi o tehnologie excepțională cu un sunet de neegalat!


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.