Suunto

Suunto

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

21 martie 2024
Săptămâna verticală Suunto este o inițiativă anuală care se adresează unei varietăți de atleți și entuziaști ai activităților în aer liber, condusă de brandul Suunto. În timpul evenimentului, participanții se pot confrunta între ei pentru a concura pentru titlul de cea mai atletică țară folosind două aplicații SuuntoPlus: Vertical Week și Vertical Race.

Suunto este o marcă finlandeză care atrage noi clienți în fiecare zi datorită îmbunătățirii constante a ceasurilor inteligente. De ce sunt considerate perfecte?

Blog despre marca Suunto - fapte interesante, recenzii, știri

Pe blogul nostru oficial veți găsi cele mai recente știri despre Suunto, precum și recenzii ale unor modele specifice și fapte interesante. Nu așteptați și consultați blogul!

Suunto este unul dintre liderii mondiali în producția de ceasuri sport. Ceasurile brandului se caracterizează prin funcționalitatea largă care vine în sprijinul alergătorilor, scafandrilor, alpiniștilor, schiorilor și altora. Marca continuă să producă ceasuri inteligente îndrăgite de clienții din întreaga lume.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }