Smartwatch pentru un cadou de Crăciun - ce să alegi?

Orientare

Smartwatch pentru un cadou de Crăciun - ce să alegi?

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

08 decembrie 2022

Toată lumea știe că a căuta cadouri de Crăciun poate fi o provocare, și încă una mare. Ce să dăruiești în secolul XXI unor oameni care adesea "au deja totul"? O idee excelentă sunt inovațiile tehnologice, inclusiv ceasurile inteligente. Sau poate că v-ați gândit de la bun început să alegeți un ceas electronic drept cadou? Descoperă sugestiile de smartwatch-uri din acest an pentru Crăciun!

Smartwatch-uri pentru un cadou de Crăciun - un cadou pentru toată lumea!

Nu numai că există o conștientizare din ce în ce mai mare a ceasurilor inteligente - mai cunoscute sub numele de smartwatch-uri - dar și calitatea și funcționalitatea dispozitivelor în sine, de la an la an. În prezent, putem găsi pe piață ceasuri inteligente nu doar de la giganți precum Samsung sau Apple, ci și alternative foarte bune precum Garmin, Suunto, Coros, Huawei sau propuneri mai ieftine: Marea și Rubicon. De ce cresc în popularitate ceasurile inteligente?

Unceas inteligent nu este doar un companion excelent pentru sport - acesta va număra pașii, caloriile arse, distanța parcursă sau va măsura ritmul cardiac și plafonul de oxigen. Încă de la apariția pe piață a ceasului inteligent, producătorii s-au străduit în mod constant să facă din echipamentul lor o parte indispensabilă și în viața de zi cu zi. Astfel, în magazine au apărut modele care sunt mici încrucișări de computere și ceasuri inteligente. Datorită opțiunilor încorporate în ele, puteți avea propria stație meteo pentru zilele următoare, puteți trimite un mesaj sms ca răspuns la un apel ratat, puteți asculta muzică, puteți introduce o sarcină în calendar sau puteți plăti fără să atingeți magazinul. Dacă încă mai aveți dubii - există și ceasuri inteligente cu butoane I.C.E., modele care măsoară nivelul de oxigenare a corpului și unele care trimit imediat un mesaj către contactele din listă în cazul unei schimbări bruște a poziției proprietarului (un brevet bun pentru persoanele în vârstă!). Iată câteva dintre sugestiile mele pentru Crăciunul care vine!

Ceasuri inteligente Fossil

Ceasul inteligent pentru femei, sau practic și elegant - Marea Lady

Ceasurile inteligente pentru femei reprezintă un raft unic de produse datorită cerințelor pe care le impun utilizatorii de sex feminin. Aici, pe lângă funcționalitate, una dintre caracteristicile cheie ale unui smartwatch este designul. Regele de necontestat al ultimelor vremuri este marca Marea, modelul Marea Lady fiind deosebit de îndrăgit. Posesorii de ceasuri inteligente pentru femei menționează printre caracteristicile care sunt cele mai importante pentru ei: notificări de mesaje și apeluri, posibilitatea de a controla muzica, un monitor de somn, capacitatea de a urmări activitatea pe parcursul zilei - pași făcuți, calorii arse, precum și capacitatea de a încărca rapid ceasul și multe alte caracteristici practice. Acest model se va dovedi atât elegant, cât și sportiv - are un sistem de înlocuire a curelei ușor interschimbabil și o brățară din plasă inclusă. Învelișul ceasului este realizat din oțel inoxidabil masiv și există mai multe variante de culoare în colecția Marea Lady. Ceasul inteligent se îmbină cu rochii și pantaloni, fiind mai degrabă un accesoriu cool decât un simplu dispozitiv electronic sportiv. Acesta este ceasul inteligent pentru femei perfect pentru Crăciun și la un preț foarte bun.

Marea Lady smartwatches

Ceas GPS de exterior cu baterie de lungă durată - Suunto pentru un cadou iubitor de aventură

Cealaltă jumătate a ta cucerește vârfurile? Îi place să se cațere, să facă caiac, să înoate, să alerge sau poate că doar practică diverse sporturi în mod regulat și apreciază doar dispozitivele dovedite? Avem o sugestie! Poate că seria Suunto 9 Peak Pro nu este strict un smartwatch, dar este un ceas sport foarte avansat, dotat cu o multitudine de funcții și tehnologii! Este cea mai mare precizie pe care i-o puteți oferi - sisteme GPS prin satelit excelente cu navigație pe traseu, planificare a traseului, POI, hărți încorporate de teren, topografice și prin satelit, busolă, altimetru, vreme, toate acestea vă vor face aventura în aer liber și mai eficientă și mai sigură. Seria Suunto 9 Peak Pro dispune de o serie de moduri sportive integrate, precum și de funcții avansate de antrenament pentru ritm cardiac, recuperare, sarcină. Printre caracteristicile notabile se numără o baterie de lungă durată, care durează până la 300 de ore în modul de antrenament GPS și 30 de zile în modul timp. În funcție de model, seria Peak 9 este disponibilă în variante cu o carcasă din fibră de sticlă cu luneta din oțel, cum ar fi Suunto 9 Peak Pro All Black, sau ceasul sport Suunto 9 Peak Pro Titanium Sand, chiar mai ușor și mai robust, cu luneta din titan.

Ceasuri Suunto 9 Peak Pro

Ceasuri inteligente pentru bărbați și femei - ceasuri Coros APEX de înaltă calitate

Marca Coros este un alt gigant care câștigă teren la nivel internațional. Ceasurile inteligente robuste, bine echipate, cu o baterie de lungă durată, vor fi o alegere excelentă de cadou pentru un bărbat căruia îi plac sporturile, activitățile în aer liber și călătoriile. Seria de ceasuri inteligente Coros Apex sunt ceasuri multi-sport cu indicatori inteligenți de antrenament, barometru și GPS cu navigare pe traseu, alerte, parametri de localizare. Funcția Coros EvoLab este responsabilă pentru crearea unei imagini complete a antrenamentului, numără timpul de recuperare, măsoară sarcina de antrenament și lucrează excelent cu corpul tău pentru a performa și mai bine. Ceasurile inteligente se disting printr-o structură foarte bine concepută și soluții care îmbunătățesc utilizarea dispozitivului în diferite condiții. Ne referim aici la cadranul digital de pe partea laterală a plicului, care vă permite să vă deplasați liber prin interfața ceasului. Alegerea componentelor este la fel de bună ca și cea a mărcilor bine cunoscute - Suunto sau Garmin. Versiunile Coros APEX Premium sunt prevăzute cu rame de titan și oțel de întărire, precum și cu sticlă de safir. Este demn de remarcat faptul că Coros produce, de asemenea, omologii pentru femei, cu plicuri mai mici, ceea ce face ca acesta să fie o alegere bună pentru un cadou pentru o parteneră .

Ceasuri inteligente Coros

Timpul pentru fitness sau smartwatch-ul Polar Ignite 3

Într-un trup sănătos, un spirit sănătos! Fitness-ul este un domeniu al sportului care face parte integrantă din viața multor femei - Pilates, yoga, cardio, streching, precum și toate clasele de grup sunt asediate pentru rezultatele lor foarte bune și atmosfera excelentă. Ceea ce le lipsește multor femei pentru a fi complet fericite este un smartwatch de fitness, care nu numai că va urmări progresul, dar le va și motiva să continue. În categoria cadourilor pentru femeia activă, vă sugerăm întreaga serie Polar Ignite, cu accent pe cel mai recent Polar Ignite 3. Acesta monitorizează somnul, activitatea și ritmul cardiac și oferă sfaturi personale adaptate la corp și la stilul de viață. Analiza stării de recuperare după o noaptede odihnă este asigurată de funcția Nightly Recharge™, iar SleepWise™ vă va spune cum vă va afecta odihna activitatea din timpul zilei. După o odihnă sănătoasă, e timpul să te antrenezi! Polar Ignite 3 oferă peste 150 de sporturi cu ghidare vocală dedicată în timpul antrenamentului. Aplicația inteligentă FitSpark® va evidenția sugestii de antrenament, analizate în funcție de condiția fizică. Bineînțeles, este disponibil și GPS cu funcție de revenire la pornire. Seria de ceasuri inteligente Polar Ignite dispune de exerciții de respirație Serene™, excelente pentru reducerea stresului, și este disponibilă o măsurare a activității pentru întreaga zi, inclusiv a ritmului cardiac, a pașilor sau a caloriilor arse. Un avantaj față de Seria 3 este ecranul AMOLED de 1,28 inch, ușor de citit.

Ceas inteligent de fitness Polar Ignite 3

Smartwatch pentru copii - o idee bună de cadou?

Până de curând, cele mai importante cadouri de Crăciun pentru un copil erau tabletele, smartphone-urile sau consolele de jocuri. În prezent, ceasurile inteligente pentru copii sunt cele care se bucură de cea mai mare popularitate. De ce? Ce are acest mic dispozitiv care îi face pe atât de mulți copii să-și dorească unul? Un smartwatch pentru un copil este un cadou excelent care va fi pe placul atât al destinatarului, cât și al părintelui. Iar acest lucru se datorează soluțiilor interesante pe care le putem găsi, printre altele, în dispozitivele de acest tip din marca Garett. Printre acestea se numără:

  • posibilitatea de urmărire datorită modulului GPS încorporat
  • posibilitatea de a suna copilul - pe ceas, datorită slotului pentru cartela SIM
  • Buton SOS - în caz de nevoie, un părinte primește o notificare pe telefon
  • impermeabilizare - o impermeabilizare adecvată protejează împotriva umezelii accidentale și a deteriorării dispozitivului

Adăugați la aceasta o aplicație dedicată pentru smartphone, datorită căreia putem schimba și personaliza smartwatch-ul copiilor noștri - cadran, setări, tonuri de apel. Toate acestea îl pun pe Garett într-o lumină foarte bună!

Garett copii smartwatch-uri

Alegeți astăzi ceasul inteligent perfect pentru Crăciun!

Crăciunul este chiar după colț, așa că nu amânați și alegeți astăzi un smartwatch pentru persoana iubită. Gama noastră abundă în multe modele frumoase și funcționale, care sunt idei excelente de cadouri. Ai deja o idee de cadou, acum tot ce trebuie să faci este să îl realizezi, să îl împachetezi frumos și să vezi cum se luminează ochii persoanei iubite!


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.