Producătorul finlandez a decis să lanseze o versiune îmbunătățită a unui model deja iconic. Ceasul inteligent sport compact Suunto 5 Peak vă va ajuta să vă schimbați obiceiurile, vă va motiva să fiți activi și vă va arăta calea spre o odihnă eficientă.

citește pe

Ceasuri Suunto 5 Peak

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Dacă sunteți în căutarea unui smartwatch multifuncțional pentru sport și activități în aer liber, Suunto 5 Peak este cu siguranță o opțiune care merită luată în considerare. Acest ceas de antrenament ușor și multisport îți va deschide ușa către stilul tău de viață activ.

Suunto 5 Peak - un smartwatch compact pentru antrenament

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor, brandul Suunto a decis să creeze o nouă versiune a ceasului inteligent Suunto 5 pentru a-i satisface atât pe cei mai exigenți pasionați de sport, cât și pe începătorii care fac primii pași în lumea activității. Modelele din această serie sunt cu peste 40% mai ușoare decât modelele anterioare. Poliamida armată cu sticlă este folosită pentru plicuri, în timp ce curelele sunt realizate din silicon flexibil. Un inel din oțel inoxidabil înconjoară afișajul color, care este protejat de o sticlă minerală.

Ceas inteligent Suunto 5 Peak - Caracteristici

Ce facilități ne oferă produsele din seria Suunto 5 Peak? Modelele din această colecție sunt ușoare și practic nu se simt la încheietura mâinii. De asemenea, acestea dispun de o baterie îmbunătățită care durează până la 100 de ore în modul de călătorie cu GPS.

Un alt beneficiu al Suunto 5 Peak este posibilitatea de a seta actualizări automate ale software-ului, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji pentru a vedea dacă a apărut o nouă versiune a sistemului. Noile opțiuni includ, de asemenea, o opțiune de fundal deschis și un sistem de înlocuire rapidă a curelei.

Un ceas ultraușor pentru activități în aer liber - Caracteristicile principale ale Suunto 5 Peak

Printre numeroasele funcții ale ceasului inteligent Suunto 5 Peak, le putem împărți în sport, sănătate și recuperare, activități în aer liber și facilități de zi cu zi. Printre altele, modelul este dotat cu măsurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii, peste 80 de moduri de sport, monitorizarea somnului, analiza stresului și a timpului de recuperare, navigație GPS sau posibilitatea de a regla volumul, de a pune pe pauză redarea și de a trece la melodiile de pe telefon de la încheietura mâinii.

Urmăriți răsăriturile și apusurile de soare cu ceasul Suunto 5 Peak

Ceasul Suunto 5 Peak este îmbunătățit cu alarme pentru răsăritul și apusul soarelui. Acestea vă permit să vă bucurați de răsărituri frumoase și să vă întoarceți acasă în siguranță, fiind avertizați că în curând se va întuneca. Navigația către punctele de interes (POI) și turn-by-turn vă va permite să vă bucurați pe deplin de călătorie și vă va ajuta să rămâneți pe drumul cel bun.

Ceasurile inteligente Suunto 5 Peak sunt disponibile la magazinul staționar Suunto 5 Peak din Varșovia și online

Colecția Suunto 5 Peak este disponibilă în magazinul nostru online și în magazinul nostru de papetărie din Varșovia. Toate modelele provin din distribuția oficială, autorizată și sunt acoperite de garanția producătorului.

Distribuitor oficial al ceasurilor inteligente Suunto 5 Peak

Toate produsele Suunto provin de la un distribuitor oficial - sunt originale, ambalate într-o cutie oficială și sunt susținute de serviciul central Suunto. Atunci când cumpărați ceasuri de la o sursă verificată, vi se garantează cea mai bună calitate și consiliere profesională.