Suunto 7 este o ofertă modernă a companiei finlandeze de ceasuri, care a câștigat o mulțime de fani de la lansarea sa. Este o combinație de minimalism scandinav și funcționalitate excelentă. Seria Suunto 7 este ceasul sport Smartwatch cu GPS și hărți Google perfect pentru persoanele care duc un stil de viață activ.

citește pe

Ceasuri Suunto 7 - Sport - Gps Smartwatch

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Aveți nevoie de un ceas care să vă însoțească într-o zi activă la serviciu și în timpul sportului? Suunto 7 este combinația perfectă dintre cele două lumi, astfel încât să puteți profita la maximum de ziua dvs. Seria este o garanție a calității care funcționează cu dispozitive Android™ sau iOS.

Ceasul inteligent Suunto 7 face fiecare zi mai ușoară

Suunto 7 nu este doar cel mai inteligent ceas de sport, ci și un gadget excelent pentru provocările zilnice. Rămâneți bine informat prin intermediul aplicațiilor preferate, vizualizați întâlnirile viitoare sau listele de comisioane, verificați cu ușurință apelurile și vizualizați rapid mesajele primite pe ceas. Suunto 7 vine cu aplicații utile, cum ar fi Google Pay™, sau Google Fit™, asistența inteligentă Google Assistant și multe alte aplicații care pot fi găsite în Google Play.

Ceasul inteligent Suunto 7 - urmărește cu precizie activitățile tale sportive

Prin simpla apăsare a unui buton, puteți accesa toate funcțiile sportive ale acestui ceas inteligent. Aveți la dispoziție o modalitate nebănuit de ușoară de a vă urmări toate măsurătorile datorită celor 70 de moduri sportive, GPS-ului și senzorului de ritm cardiac de la încheietura mâinii. Poți accesa cu ușurință rezultatele tale nu doar pe ceas, ci și în aplicația Suunto sau pe principalele servicii sportive, precum Strava, Endomondo și TrainingPeaks. Toate informațiile pe care le veți vedea acolo vă vor ajuta să vă antrenați mai inteligent și, la rândul lor, să vă dezvoltați mai bine pasiunile. În timpul antrenamentelor, puneți muzica preferată pentru a vă motiva să vă antrenați în continuare.

Descoperiți lumea din jurul dvs. cu Suunto 7

Vă place să faceți drumeții, să alergați sau să mergeți cu bicicleta de munte? Suunto 7 vă ușurează munca pentru oricare dintre aceste discipline. Hărțile de popularitate încorporate pentru 15 activități, vă arată cele mai populare trasee, astfel încât să vă puteți antrena acolo unde se antrenează alții sau să rămâneți în afara traseelor bătute. De asemenea, puteți selecta manual o hartă a locației dvs. preferate pentru a o descărca în orice moment. Chiar dacă nu aveți o conexiune la internet, este ușor să găsiți traseul potrivit și să învățați cele mai bune rute de antrenament cu ajutorul hărților offline. Explorați lumea din jurul dvs. cu o simplă mișcare a unui deget pe ceasul inteligent Suunto 7.

Sunteți pregătit pentru o aventură cu Suunto 7?

Suunto 7 continuă calitatea premium a mărcii finlandeze Suunto. Acesta a fost echipat cu o serie de caracteristici pentru a se asigura că nici măcar cele mai dificile locuri din lume nu te vor speria. Modelele din această serie sunt rezistente la toate șocurile, la apă și la murdărie - ceasul funcționează în mod fiabil în ploaie, noroi, precum și în zăpadă. În plus, acestea dispun de un ecran de înaltă calitate, protejat de sticla rezistentă Gorilla® Glass, butoane laterale pentru a putea folosi smartwatch-ul cu mănuși și o baterie de lungă durată care asigură până la 48 de ore de utilizare a ceasului în modul smartwatch sau până la 12 ore în modul de urmărire GPS. Suunto 7 este, prin urmare, cel mai bun companion pentru orice activitate, indiferent de latitudinea în care vă aflați.

Ceasul Suunto 7 - mai bun în fiecare zi

Ceasul inteligent Suunto 7 oferă întotdeauna cele mai noi caracteristici, datorită actualizărilor automate de software, care sunt posibile chiar și prin intermediul unei conexiuni Wi-Fi. Extindeți funcționalitatea ceasului cu aplicațiile dvs. preferate de pe Google Play și schimbați-i aspectul cu diferite fețe de ceas și curele interschimbabile. Suunto 7 oferă, de asemenea, un pachet economic Value Pack: beneficii și reduceri în valoare de peste 300 €/£/USD oferite de partenerii mărcii pentru a vă îmbunătăți experiența de antrenament și în aer liber.

Suunto 7 este primul ceas al mărcii cu hărți outdoor offline gratuite și funcții utile de smartwatch, datorită sistemului de operare Wear de la Google™. Vizitați astăzi magazinul nostru sau site-ul Zegarownia.co.uk și achiziționați ceasul inteligent Suunto 7 de vis. Puteți găsi ceasuri la cele mai convenabile prețuri în Varșovia.