Cadran de perle și luneta din tungsten - o combinație de eleganță și funcționalitate în scafandrul Venezianico Nereide Tungsteno 39

Venezianico

Cadran de perle și luneta din tungsten - o combinație de eleganță și funcționalitate în scafandrul Venezianico Nereide Tungsteno 39

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

29 februarie 2024

Venezianico a dezvăluit noul model Nereide Tungsteno 39, disponibil în două versiuni. Este un ceas de scufundări cu un grad ridicat de rezistență la apă, al cărui nume derivă de la una dintre ultimele minuni ale tehnologiei maritime venețiene, submarinul Nereide. Cadranul distinctiv al ceasului este realizat din mamă de perlă.

 
  • Venezianico a prezentat două noi modele din linia Nereide.
  • Ceasurile se disting printr-un frumos cadran din mamă de perlă.
  • Modelul are o clasă înaltă de rezistență la apă, rămânând în același timp un ceas subțire și elegant.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Venezianico Nereide Venezianico Nereide Tungsteno 39 - o combinație de durabilitate și design modern

Nereide Tungsteno 39 are o grosime de doar 10,5 mm, în ciuda specificațiilor sale exaltate, ceea ce face ca ceasul să fie nu doar practic, ci și elegant. Își datorează eleganța și silueta rafinată mișcării Miyota 9039, subțire și fiabilă. Cadranul din mamă de perlă, disponibil în nuanțe de albastru și negru, adaugă un stil distinctiv. Completat de o lunetă din tungsten, care este un material durabil și rezistent la zgârieturi, cel mai recent model de la Venezianico oferă echilibrul perfect între formă și funcționalitate.

 

Venezianico Nereide Tungsteno albastru

 

Magia mătasei pe cadranul ceasului Venezianico Nereide Tungsteno 39 Venezianico Nereide Tungsteno

Folosirea mamei de perlă pe cadranul ceasului face ca reflexiile vii ale luminii să strălucească pe acesta. Suprafața cadranului prinde viață cu o varietate de culori și nuanțe care se combină pentru a crea o experiență vizuală frumoasă. Năutul de perlă adaugă o strălucire naturală cadranului, creând un efect care conferă ceasului un farmec considerabil. Cadranul este completat de indici liniari, care, la fel ca și mâinile, sunt acoperiți cu compus luminescent BGW9 Super-LumiNova. Întregul cadran este protejat de o sticlă de safir cu strat anti-reflexie.

 

Profilul Venezianico Nereide Tungsteno Venezianico Nereide Tungsteno

 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 este echilibrul perfect între eleganță și practicitate

Învelișul din oțel inoxidabil 316L al modelului Venezianico Nereide 39 întruchipează eleganța și calitatea simplă. Cu finisajele sale satinate și lustruite, acesta oferă echilibrul perfect între rafinament și caracterul practic. Ceasul se potrivește confortabil la încheietura mâinii, adăugând stil atât la look-urile sportive, cât și la cele elegante. Pe plic este montat un luneta rotativă din tungsten cu 120 de clicuri. O brățară Canova este conectată la plic, în timp ce primele 500 de exemplare ale ceasului vor fi livrate și cu o curea confortabilă din cauciuc. Ideal pentru o utilizare sportivă, acesta va fi o alternativă de încredere în orice aventură subacvatică.

 

Venezianico Nereide Tungsteno negru

 

Venezianico Nereide Tungsteno 39 - un ceas de lux pentru scufundări cu gravură unică

Ceasul Venezianico are un spate de carcasă frumos gravat, care înfățișează submarinul Nereide, care inspiră întreaga colecție. Vasul este reprezentat scufundat sub apă, ceea ce amintește că acest ceas oferă capacitatea de a se scufunda la adâncimi de până la 200 de metri. Luneta rotativă, între timp, permite monitorizarea timpilor de scufundare. Lucrarea Venezianico Nereide Tngsteno 39's se bazează pe mișcarea automată japoneză Miyota 9039, cunoscută pentru calitatea sa. Având 24 de bijuterii, aceasta se caracterizează printr-o precizie ridicată datorită celor 28.800 de vibrații pe oră. Rezerva de mers a acestui mecanism este de 42 de ore.

 

Capac gravat Venezianico Nereide Tungsteno Venezianico Nereide Tungsteno


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.