Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

Suunto

Suunto Vertical Week - concurați pentru cea mai mare creștere în înălțime cu aplicațiile sportive Suunto

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

21 martie 2024

Ediția aniversară de 10 ani a Săptămâna mondială a verticalului Suunto se desfășoară până pe 24 martie. La eveniment participă tot felul de sportivi și iubitori de activități în aer liber. De la alergători de trial, schiori la alpiniști, cicliști, aventurieri și excursioniști. Scopul competiției este de a determina ce țară și ce tip de activitate va câștiga, mândrindu-se cu cea mai mare creștere în altitudine.

 
  • Săptămâna mondială a vertului Suunto este o inițiativă anuală care reunește diverși sportivi și pasionați de activități în aer liber.
  • Scopul principal al evenimentului este de a determina ce țară realizează cea mai mare creștere de altitudine în timpul diferitelor tipuri de activități.
  • Participanții își pot urmări progresul cu ajutorul a două aplicații SuuntoPlus: Săptămâna verticală și Cursa verticală.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Suunto World Vertical Week pentru fiecare iubitor de activități în aer liber

Suunto Vertical Week este o inițiativă anuală organizată de marcă începând cu 2016 , indiferent de locul în care locuiți. Ediția din acest an are loc între 18 și 24 martie. Scopul principal al acesteia este de a monitoriza kilometrii și altitudinea parcursă în întreaga țară și de a le însuma. Prin urmare, indiferent de preferințele tale, atât alergătorii, cât și drumeții montani și pasionații de parașutism pot lua parte la eveniment.

 

Săptămâna mondială a verticalului Suunto

 

Suunto World Vertical Week - care este cea mai atletică țară?

Săptămâna verticală este, de asemenea, o șansă de a concura pentru titlul de cea mai în formă țară, unde vă puteți confrunta cu alții și puteți vedea cine obține cel mai mare avantaj de altitudine. Ca în fiecare an, la sfârșitul evenimentului, scorurile tuturor participanților vor fi însumate pentru a afla ce țară a atins cea mai mare altitudine și ce sport a fost cel mai popular. Anul trecut, 153.000 de utilizatori de ceasuri Suunto au luat parte la eveniment. Skitouringul s-a dovedit a fi cel mai popular sport, urmat de alpinism și de alergarea de fond. Cea mai mare altitudine în rândul țărilor a fost obținută de Austria, urmată de Italia și Slovacia.

 

Suuntoo Vertical Solar

 

Două aplicații sportive Suunto pentru a vă urmări progresul în timpul Săptămânii Mondiale a Verticalității Suunto

În timpul evenimentului, participanții își pot urmări progresul în ceea ce privește escaladarea în exces cu ajutorul noilor aplicații sportive SuuntoPlus Vertical Week. Prima este Vertical Week, care numără fiecare metru urcat și arată altitudinea totală atât pentru activitatea curentă, cât și pentru întreaga săptămână. A doua aplicație este SuuntoPlus Vertical Race, care permite alergătorului să urmărească ritmul de alergare pe verticală. Aplicația arată într-o singură vizualizare cât de departe este participantul de linia de sosire, precum și dacă se află sub sau peste ritmul său mediu. Rezultatele concursului din cadrul Suunto Vertical Week 2024 vor fi publicate pe 29 martie.

 

Suunto Vertical la încheietura mâinii

Vezi toate ceasurile Suunto


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.