-16%

Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 49 mm
Lățimea curelei 22 mm

SS050863000 Ceas Sport Suunto Vertical Black Sand Suunto Vertical Black Sand

Evaluarea clienților: 5
3.199,00 Lei 2.679,00 Lei 520,00 Lei mai ieftin Cel mai mic preț din 30 de zile înainte de reducere: 3.199,00 Lei Instalments 0%: 15 x 178,60 Lei
În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Suunto SS050863000

Suunto Vertical Black Sand SS050863000 este un ceas sport unic. Este format dintr-un plic din poliamidă (întărit cu fibră de sticlă), o lunetă de oțel și o curea bej. Pentru producerea sa s-a folosit silicon confortabil, care este deosebit de ușor de păstrat curat. Ecranul tactil a fost acoperit cu o sticlă de safir pentru protecție împotriva daunelor externe. Ceasul este echipat cu și cu numeroase funcții precum altimetru, barometru, prognoza meteo actuală, peste 50 de aplicații sportive prin SuuntoPlus sau un rezumat al progresului tău în zona de antrenament. Rezistența la apă de 100 m protejează produsul de deteriorarea în timpul înotului la suprafață. Modelul include si alarmă de furtună, răsărit și apus, peste 95 de moduri sportive și indicatori de recuperare. Produsul este acoperit de o garanție de doi ani a producătorului.

Watch Faces

Hărți offline
Hărți offline

Ceasul permite accesul convenabil la hărți gratuite, chiar și atunci când sunteți offline. Acestea se mândresc cu o acuratețe detaliată, permițând o navigare precisă de-a lungul unui traseu și a unor puncte de interes predefinite (POI).

Baterie de înaltă performanță
Baterie de înaltă performanță

Modelul este echipat cu o baterie de înaltă performanță, a cărei durată de viață poate fi prelungită cu ajutorul modurilor inteligente de gestionare a energiei. Puteți alege unul dintre cele patru moduri predefinite ale bateriei: Performanță, Rezistență, Ultra și Traseu.

Alertă de furtună
Alertă de furtună

Modelul este echipat cu o funcție practică de alarmă de furtună. Datorită acestui lucru, va fi un companion excelent pentru călătoriile lungi și vă va avertiza în avans cu privire la avaria meteo, asigurând siguranța.

95+ Moduri sportive
95+ Moduri sportive

Suunto Vertical are peste 95 de moduri de sport încorporate. Indiferent de disciplina pe care o practicați, cu ajutorul modelului puteți măsura toți cei mai importanți parametri legați de activitatea dumneavoastră.

Ore de răsărit și apus de soare
Ore de răsărit și apus de soare

Indicarea orelor de răsărit și apus de soare este o funcție deosebit de utilă pe traseu. Aceasta sugerează când trebuie să plecați și când merită să setați întoarcerea pentru a nu fi surprinși de întuneric.

Cadran de ceas personalizat
Cadran de ceas personalizat

Ceasul este dotat cu diferite teme de cadrane - atât minimaliste, digitale, cât și cele care se referă la modelele analogice. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți determina ce caracteristici vor fi pe ecranul principal.

Funcții

Partener Suunto Premium

În calitate de partener Premium Suunto, oferim servicii profesionale - acces la consultanți certificați și materiale informative, precum și asistență post-vânzare profesională cu suport de service.

Hărți gratuite offline în aer liber

Mapy terenowe zawierają szczegóły terenu, szlaki i linie konturowe, umożliwiając znalezienie drogi nawet bez połączenia z internetem.

Produs din surse regenerabile

Proiectat cu gândul la sustenabilitate, modelul a fost fabricat folosind energie regenerabilă. Ca urmare, 100% din amprenta de carbon a fost compensată.

Aplicații sportive prin SuuntoPlus

Cu SuuntoPlus, îmbunătățiți capacitatea de utilizare a ceasului dvs. prin accesul la o serie de funcții, aplicații sportive utile și ghiduri practice.

GPS/GNSS dual-band

Ceasul este dotat cu GPS/GNSS dual-band. Această tehnologie asigură o navigare ultraprecisă de-a lungul unui traseu sau către orice punct de interes (POI).

Funcționează în offline

Pentru o siguranță maximă, toate funcțiile de navigație pot fi utilizate și în modul offline. Cu hărțile disponibile în modul offline, puteți fi întotdeauna sigur că vă îndreptați în direcția corectă.

Suunto Vertical Black Sand - ceas sport cu autonomie extremă

Seria Suunto Vertical a fost creată pentru cei mai exigenți iubitori de activități în aer liber. Producătorul a venit în întâmpinarea nevoilor acestora, creând ceasuri sport avansate cu o baterie extrem de puternică! Printre dotările modelelor din serie se numără hărți detaliate și gratuite offline, peste 90 de moduri sportive sau GPS dual-band. Brevetele militare confirmă durabilitatea peste medie a Suunto Vertical.

.
brand_suunto

Suunto - o marcă pentru fiecare sportiv

Monitoarele Suunto sunt cunoscute de ani de zile ca fiind alegerea ideală pentru persoanele care caută modele sportive fiabile și foarte funcționale, care excelează chiar și în cele mai solicitante activități. O serie de funcții utile, cu care sunt echipate aceste dispozitive, vor facilita semnificativ orice antrenament. Suunto a fost fondată în 1936 și de atunci promovează activitatea, creând echipamente pentru sportivi și călători. De ani de zile, a ocupat în mod constant o poziție de lider printre producătorii de ceasuri sportive, proiectând modele extrem de durabile, precise și fiabile.

Funcționalitate largă

Monitorul Suunto Vertical Black Sand SS050863000 este dotat cu numeroase caracteristici, cum ar fi:

 • Hărți gratuite disponibile offline.
 • Măsurarea altitudinii barometrice - datorită senzorului încorporat, dispozitivul măsoară continuu presiunea atmosferică absolută. Pe baza măsurătorilor și a valorii de referință, se calculează altitudinea sau presiunea atmosferică la nivelul mării.
 • Frecvența cardiacă estimată la încheietura mâinii.
 • Mai mult de 95 de moduri de sport. De asemenea, puteți crea noi moduri personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
 • Modele inteligente de baterie și memento-uri pentru încărcare.
 • Navigație cu bandă dublă - GPS și GNSS - poate citi și înregistra rutele parcurse. A fost testat în condiții militare. În plus, modelul comunică cu toate cele cinci sisteme majore de sateliți folosind tehnologia Dual Frequency.
 • Conectivitate inteligentă - permite conectarea la dispozitive mobile.
 • Navigație cu puncte de interes (POI) - salvează locațiile în aplicația Suunto sau pe ceas și navighează cu ajutorul dispozitivului.
 • .
 • Sleep tracking - un mod care vă permite să monitorizați profunzimea, calitatea și durata somnului, precum și trezirile sau ritmul cardiac mediu în timpul odihnei.
 • Busolă digitală.
 • Informații meteo - alertă de furtună, prognoza actuală, orele de răsărit și apus de soare.
 • Conectivitate inteligentă - permite conectarea la dispozitive mobile.
 • Indicatori: sarcină de antrenament și recuperare.
 • Ghid de formare adaptiv.
 • Modul de antrenament cu intervale.

Fabricare de cea mai înaltă calitate

Designul ceasului Suunto Vertical Black Sand SS050863000 Vertical Black Sand SS050863000 constă în:

 • Casa neagră realizată din poliamidă armată cu fibră de sticlă, finisată cu o lunetă din oțel inoxidabil excepțional de durabilă și cu aspect deosebit de plăcut.
 • Făcută din curea de silicon durabilă de culoare bej.
 • Afișaj cu ecran tactil color.
 • Veghea de safir care protejează ecranul.

Tehnologie Fusedtrack™

Prin intermediul algoritmului Fusedtrack de la Suunto, datele GPS sunt combinate cu citirile senzorilor de mișcare. Toate acestea sunt realizate pentru ca urmărirea distanței și a traseului în timpul antrenamentelor de alergare să fie extrem de eficientă, iar ceasul nostru să nu fie în pericol de a descărca bateria. Funcționarea tehnologiei Fusedtrack prelungește durata de viață a bateriei, degrevând-o parțial de modulul GPS. În același timp, măsurătorile rămân foarte precise.

Baterie inteligentă

Monitorul dispune de moduri de baterie definite: Performance, Endurance, Ultra și Tour. Acestea asigură între 60 și 500 de ore de funcționare neîntreruptă a modulului GPS. Datorită notificărilor inteligente, ceasul va sugera trecerea la un mod mai potrivit pentru activitatea respectivă. În funcție de nevoile utilizatorului, pot fi create moduri personalizate.

suunto-9-g1-baro-sporto-sport-wrist-hr-gps-watch-black-SS050019000-power-modes

Suunto App route

Suunto App

Aplicația Suunto, disponibilă pe Android și iOS, vă va permite să folosiți și mai mult funcțiile ceasului dumneavoastră inteligent. După instalarea acesteia, veți avea acces la:

 • Totalurile de activitate (numărul zilnic de pași și caloriile arse), antrenamentele și somnul, precum și sfaturi pentru a vă ajuta să duceți un stil de viață sănătos.
 • Notificări pe ceas cu privire la apeluri noi, mesaje și notificări de la aplicații populare, cum ar fi Facebook, Instagram, WhatsApp și multe altele.
 • Creați moduri de sport personalizate.
 • Hărți de popularitate. Acestea sunt generate pe baza numeroaselor trasee parcurse de alți utilizatori ai aplicației, ceea ce face ca descoperirea de noi trasee să fie o joacă de copii. În plus, puteți utiliza Puncte de plecare populare. De asemenea, obțineți posibilitatea de a importa un fișier .gpx gata făcut pentru următoarea dvs. cursă sau aventură (opțiune disponibilă pentru seriile Suunto 5, 7, 9 și Spartan).
Suunto App main view
 • Servicii sportive Suunto, cum ar fi Strava, Adidas Running, UA MapMyRun, TrainingPeaks, Relive, Sports Tracker, Komoot și multe altele.
 • .
 • Planificați noi trasee direct pe smartphone-ul dvs. și sincronizați cu ușurință în câteva secunde cu ceasul dvs. datorită unei conexiuni Bluetooth de a patra generație. Aflați cum să vă creați propriile trasee - învățați mai multe.
 • Vezi istoricul traseelor și adaugă propriile puncte pe hartă.
 • Editarea feței ceasului. Dacă mergeți la un antrenament de alergare sau de ciclism și doriți să modificați informațiile afișate pe ceas, puteți face acest lucru direct în aplicația Suunto, care va actualiza automat aspectul ecranului.
 • Ghiduri și tutoriale, videoclipuri de instruire și multe altele.
 • Acces la moduri specializate cu SuuntoPlus™.

Explorați avantajele aplicației Suunto App și profitați la maximum de ceasul dumneavoastră Suunto în fiecare zi. Învățați mai multe.

Antrenament eficient cu SuuntoPlus™

Opțiunile suplimentare Suunto Plus™ vă oferă acces la opțiuni extrem de specializate pentru a face ca antrenamentul cu ceasul Suunto să fie și mai eficient:
 • Modul Ghost Runner
 • Modul Burner
 • Climb (Cățărare)
 • Safe (Siguranță)
 • Loop (Buclă)
 • Sprint (Amprenta)
 • și multe altele.

Vezi detalii despre caracteristicile suplimentare Suunto Plus™ și modelele acceptate. Învățați mai multe.

Suunto partners

Suunto Value Pack. Acces premium gratuit la cele mai bune aplicații

Monitoarele Suunto se conectează la platforme care monitorizează performanța antrenamentelor. Producătorii acestor aplicații oferă utilizatorilor de ceasuri Suunto acces la perioade de probă gratuite - trebuie doar să vă conectați ceasul la platforma în cauză folosind aplicația Suunto.

 • Strava - aplicația realizează analiza rezultatelor antrenamentelor dvs. și multe altele. Funcțiile sunt disponibile pe site la rubrica Training, Safety and Analysis (Antrenament, siguranță și analiză). Atunci când achiziționați un Suunto, primiți o perioadă de încercare gratuită de 60 de zile pentru a accesa Strava Summit.
 • Training Peaks - vă permite să vă urmăriți performanța sportivă. Serviciul vă oferă posibilitatea de a vă măsura cu exactitate ritmul cardiac, puterea, ritmul și mulți alți factori care alcătuiesc antrenamentul dumneavoastră. Odată cu achiziționarea unui Suunto, veți primi 30 de zile de acces gratuit la abonamentul premium.
 • Adidas Runnig - vă permite să vă urmăriți distanța, ritmul, timpul, viteza, caloriile arse și traseul de alergare sau de ciclism prin GPS. Oferă sfaturi utile pentru alergare și alte sporturi.
 • UA MapMyRun - oferă sfaturi și indicatori de antrenament. Oferă antrenamente personalizate, planuri de antrenament și analiză a datelor după antrenament.
 • Wikiloc - oferă milioane de trasee pentru sportivii în aer liber și vă permite să le trimiteți direct pe ceas. De asemenea, vă permite să vă împărtășiți propriile antrenamente/activități cu comunitatea.
 • Land - vă permite să analizați și să editați traseele de alergare și să creați trasee noi în cadrul hărților topografice.

Eliminarea apei

Cu un grad de rezistență la apă de 100 de metri conform ISO 6425, nu ar trebui să vă faceți griji cu privire la deteriorarea mecanismului în stropiri. De asemenea, ceasul va fi rezistent și la scufundarea în apă și la înot.

Cea mai mare durabilitate Suunto Vertical - testat conform standardelor militare

Produsele din colecția Suunto Vertical au fost supuse la numeroase teste conform standardelor militare (MIL-STD-810), a căror trecere cu succes confirmă cea mai înaltă calitate și durabilitate. MIL-STD-810 este un standard militar în materie de inginerie de mediu și teste de laborator stabilit de Statele Unite ale Americii printr-o publicație a Departamentului de Apărare al SUA, cu participarea armatei, forțelor aeriene și marinei americane, precum și a Institutului de Știință și Tehnologie a Mediului, care include teste pentru verificarea durabilității dispozitivelor în condiții tipice de funcționare și transport. Ce teste au trecut ceasurile Suunto Vertical?

 • test 500.6 - presiune scăzută
 • testul 501.7 - temperatură ridicată
 • testul 502.7 - temperatură scăzută
 • test 503.7 - schimbare rapidă de temperatură
 • testul 507.6 - umiditate
 • testul 510.7 - nisip și praf
 • test 516.8 - șocuri, căderi
 • test 521.4 - îngheț, ploaie înghețată
suunto watch vertical straps

Înlocuire ușoară a curelei datorită "Quick-release"

Schimbarea curelei de la ceasul dumneavoastră Suunto durează doar câteva secunde datorită mecanismului convenabil "Quick-release". Nu este nevoie de niciun instrument, deoarece cureaua este prevăzută cu o pârghie specială care vă permite să o detașați rapid de plic și să o înlocuiți cu o altă curea potrivită.

Vezi instrucțiunile pas cu pas pentru înlocuirea curelei. →

Curele compatibile

Acest model este compatibil cu curelele Suunto cu o lățime de 22 mm.

Vezi Suunto →

Garanție

Suunto Vertical Black Sand SS050863000 este livrat cu o garanție de 2 ani din partea producătorului.

Ce se află în cutie?

 • Garanție de 2 ani, realizată de distribuitorul de ceasuri Suunto
 • Manual de instrucțiuni
 • Cutie cu marca Suunto

Mai multe informații Suunto SS050863000

Mecanism Smartwatch
Conectivitate Bluetooth™, USB
Tehnologii tahimetru, barometru, busolă digitală, termometru pentru temperatura exterioară, hărți încorporate
Afişaj multicolor
Ecran tactil da
Notificări apel telefonic, SMS, de la o aplicație pentru smartphone
Muzică și multimedia controlați muzica de pe telefon
GPS încorporat, Galileo, GLONASS, Beidou, QZSS
Funcții meteo Termometru, Altimetru, Barometru, Prognoza meteo, Alerte meteo, Temperatura exterioară, Ore de răsărit și apus de soare
Funcții suplimentare Ceas deșteptător, Temporizator, Fusuri orare, Corecția automată a timpului, Urmăriți navigația, POI, Blocarea ecranului
Funcții de sănătate măsurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii, pulsoximetru, monitorizarea somnului
Funcții sportive pedometru, monitorizarea activității, contor de calorii, numărarea automată a repetițiilor, cronometru, tahimetru, jurnal de antrenament, moduri sportive
Discipline alergare, ciclism, înot, fitness, exerciții de gimnastică, triatlon, cățărare, sporturi de echipă, sporturi de iarnă
Culoare cadran Afișaj
Geam Safir
Tipul de curea Silicon
Culoare curea Bej
Latime curea 22.00 mm
Rezistent la apă 100 de metri
Tipul de carcasă Compozit
Diametru carcasă 49.00 mm
Grosimea carcasă 14.00 mm
Limbi disponibile PL, EN, CS, DA, DE, EL, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PT, RU, SV, TR, HE, ZH, TH, ZHTW
Brand Suunto
Model SS050863000
Tip Unisex
Garanție 2 ani
EAN 6417084209108

Recenzii despre Suunto Vertical Black Sand SS050863000 (3)

Evaluarea clienților: 5
Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:
 1. 19.05.2023
  100%
  Ceasul a sosit chiar zilele trecute, ceea ce m-a surprins extrem de pozitiv. Deocamdată mă descurc cu el, dar am sentimentul că îmi va oferi multă distracție în călătoriile în afara orașului și la munte. Cu siguranță voi fi primul care va testa hărțile și această baterie.
  Karol Client verificat
  Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.
 2. 17.05.2023
  100%
  Ceasul inteligent se comportă bine din toate punctele de vedere. De când a ajuns la mine, practic nu m-am despărțit de el. Sunt convins că mă va surprinde de mai multe ori!
  Dawid Client verificat
  Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.
 3. 15.05.2023
  100%
  Totul așa cum a fost descris. Sunt încântat, încă o dată. Foarte recomandat!
  Robert Client verificat
  Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.

Negociere