Bestseller

Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 49 mm
Lățimea curelei 22 mm

Model SS050862000 Ceas Sport Suunto Vertical All Black Suunto Vertical All Black

Evaluarea clienților: 5
În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii

Suunto Vertical All Black SS050862000 este un ceas sport pentru pasionații experimentați ai stilului de viață activ. Învelișul este realizat din poliamidă întărită cu fibră de sticlă, totul fiind completat de un luneta din oțel. Ecranul tactil de 1,4" este protejat de un cristal de safir. Acesta oferă numeroase funcții, cum ar fi hărți gratuite offline, navigare pe traseu și POI (corpuri de apă, poteci și alte repere importante), bandă dublă GPS/GNSS (teste militare), altimetru, barometru, busolă, alarmă de furtună, prognoza meteo actuală sau răsărit și apus de soare. Printre caracteristicile suplimentare ale dispozitivului se numără comunicarea cu cinci sisteme principale de sateliți (tehnologie Dual Frequency), peste 95 de moduri sportive, peste 50 de aplicații sportive prin SuuntoPlus, Suunto App, sarcină de antrenament, indicatori de recuperare și rezumat al progresului zonei de antrenament. Produsul este însoțit de o garanție de doi ani și de un ambalaj de marcă.

Watch Faces

Hărți offline
Hărți offline

Ceasul permite accesul convenabil la hărți gratuite, chiar și atunci când sunteți offline. Acestea se mândresc cu o acuratețe detaliată, permițând o navigare precisă de-a lungul unui traseu și a unor puncte de interes predefinite (POI).

Baterie de înaltă performanță
Baterie de înaltă performanță

Modelul este echipat cu o baterie de înaltă performanță, a cărei durată de viață poate fi prelungită cu ajutorul modurilor inteligente de gestionare a energiei. Puteți alege unul dintre cele patru moduri predefinite ale bateriei: Performanță, Rezistență, Ultra și Traseu.

Alertă de furtună
Alertă de furtună

Modelul este echipat cu o funcție practică de alarmă de furtună. Datorită acestui lucru, va fi un companion excelent pentru călătoriile lungi și vă va avertiza în avans cu privire la avaria meteo, asigurând siguranța.

95+ Moduri sportive
95+ Moduri sportive

Suunto Vertical are peste 95 de moduri de sport încorporate. Indiferent de disciplina pe care o practicați, cu ajutorul modelului puteți măsura toți cei mai importanți parametri legați de activitatea dumneavoastră.

Ore de răsărit și apus de soare
Ore de răsărit și apus de soare

Indicarea orelor de răsărit și apus de soare este o funcție deosebit de utilă pe traseu. Aceasta sugerează când trebuie să plecați și când merită să setați întoarcerea pentru a nu fi surprinși de întuneric.

Cadran de ceas personalizat
Cadran de ceas personalizat

Ceasul este dotat cu diferite teme de cadrane - atât minimaliste, digitale, cât și cele care se referă la modelele analogice. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți determina ce caracteristici vor fi pe ecranul principal.

Funcții

Urmărirea activității

Ceasul monitorizează nivelul general de activitate pe parcursul zilei, 7 zile pe săptămână. Aparatul numără pașii și caloriile arse.

Îndrumare adaptivă a formării

Dispozitivul vă urmărește nivelul de activitate și ajustează îndrumările de antrenament în funcție de progresul și obiectivele dumneavoastră. Acesta recomandă regenerarea după antrenamente grele și vă stimulează motivația.

Altimetru

Altimetrul calculează altitudinea pe baza unor valori de referință. Valoarea de referință poate fi fie valoarea presiunii atmosferice la nivelul mării, fie valoarea de referință a altitudinii.

Barometru

Barometrul indică presiunea atmosferică actuală la nivelul mării. Aceasta se bazează pe valorile de referință adăugate în setări și pe presiunea absolută a aerului măsurată în mod constant.

Conectivitate Bluetooth

Ceasul Suunto utilizează tehnologia Bluetooth pentru a trimite și primi informații de la dispozitivul tău mobil atunci când ai asociat ceasul cu aplicația Suunto App. Aceeași tehnologie este utilizată și la împerecherea POD-urilor și a senzorilor.

Busolă digitală

Ceasul Suunto are o busolă digitală care vă permite să vă orientați în raport cu nordul magnetic. Busola cu compensare a înclinării vă oferă citiri precise chiar și în cazul în care busola nu este la nivel orizontal.

Suunto Vertical All Black - ceas sport cu autonomie extremă a bateriei

Seria Suunto Vertical este concepută pentru cei mai exigenți entuziaști ai activităților în aer liber. Producătorul a venit în întâmpinarea nevoilor acestora prin crearea unor ceasuri sport avansate cu o baterie extrem de puternică! Printre facilitățile modelelor din serie se numără hărți detaliate și gratuite offline, peste 90 de moduri de sport sau GPS dual-band. Brevetele militare confirmă durabilitatea peste medie a Suunto Vertical.

Zegarki Suunto

Suunto - brandul pentru fiecare atlet

De ani de zile, ceasurile Suunto sunt cunoscute ca fiind alegerea ideală pentru persoanele care caută modele sportive fiabile și foarte funcționale, care excelează chiar și în cele mai solicitante activități. Gama de funcții utile cu care sunt echipate aceste dispozitive va face ca orice antrenament să fie mult mai ușor. Suunto a fost fondată în 1936 și de atunci promovează activitatea prin crearea de echipamente pentru sportivi și călători. De-a lungul anilor, s-a poziționat în mod constant ca lider în rândul producătorilor de ceasuri sportive, proiectând modele extrem de durabile, precise și fiabile.

Funcționalitate extinsă

Ceasul Suunto Vertical All Black SS050862000 este dotat cu numeroase caracteristici, cum ar fi:

 • Hărți gratuite disponibile offline.
 • Măsurarea altitudinii barometrice - datorită unui senzor încorporat, dispozitivul măsoară continuu presiunea atmosferică absolută. Pe baza acestei măsurători și a unei valori de referință, se calculează altitudinea sau presiunea atmosferică la nivelul mării.
 • Ritm cardiac estimat la încheietura mâinii.
 • Peste 95 de moduri de sport. De asemenea, puteți crea noi moduri personalizate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
 • Moduri inteligente de baterie și memento-uri pentru încărcare.
 • Navigație cu bandă dublă - GPS și GNSS - vă permite să citiți și să înregistrați traseele pe care le parcurgeți. A fost testat în condiții militare. În plus, modelul comunică cu toate cele cinci sisteme majore de sateliți, utilizând tehnologia Dual Frequency.
 • Conectivitate inteligentă - permite conectarea la dispozitive mobile.
 • Navigație POI (Point of Interest) - salvați locații în aplicația Suunto sau pe ceas și navigați cu ajutorul dispozitivului.
 • Urmărirea somnului - mod de monitorizare a profunzimii, calității și duratei somnului, precum și a trezirii sau a ritmului cardiac mediu în repaus.
 • Busolă digitală.
 • Informații meteo - alarmă de furtună, prognoza actuală, orele de răsărit și apus de soare.
 • Conectivitate inteligentă - permite conectarea la dispozitive mobile.
 • Indicatori: sarcină de antrenament și recuperare.
 • Ghid de antrenament adaptiv.
 • Mod de antrenament cu intervale.

Calitate superioară a construcției

Designul ceasului Suunto Vertical All Black SS050862000 constă în:

 • Un înveliș negru realizat din poliamidă armată cu fibră de sticlă, finisat cu o lunetă din oțel inoxidabil extrem de durabilă și cu aspect excelent.
 • O curea neagră realizată din silicon rezistent.
 • Afișaj tactil color.
 • Cristal de safir pentru a proteja ecranul.

Tehnologie Fusedtrack™.

Datorită algoritmului Fusedtrack de la Suunto, datele GPS sunt combinate cu citirile senzorilor de mișcare. Acest lucru face ca urmărirea distanței și a traseului în timpul unui antrenament de alergare să fie extrem de eficientă, astfel încât ceasul dvs. nu va rămâne fără baterie. Funcționarea tehnologiei Fusedtrack prelungește durata de viață a bateriei, degrevând-o parțial de funcționarea modulului GPS. În același timp, măsurătorile rămân foarte precise.

Baterie inteligentă

Ceasul dispune de moduri de baterie predefinite: Performance, Endurance, Ultra și Tour. Acestea asigură între 60 și 500 de ore de funcționare neîntreruptă a modulului GPS. Datorită notificărilor inteligente, ceasul va sugera trecerea la un mod mai potrivit pentru activitatea respectivă. În funcție de nevoile utilizatorului, pot fi create moduri personalizate.

suunto-9-g1-baro-sport-wrist-hr-gps-watch-black-SS050019000-power-modes

Suunto App trasy

Aplicația Suunto

Aplicația Suunto App, disponibilă pe Android și iOS, vă va permite să folosiți și mai mult funcțiile ceasului inteligent. Odată instalată, veți avea acces la:

 • rezumate de activitate (numărul zilnic de pași și calorii arse), antrenamente și somn, precum și sfaturi care să vă ajute cu un stil de viață sănătos.
 • Notificări pe ceas cu privire la apeluri noi, mesaje și notificări de la aplicații populare, de exemplu Facebook, Instagram, WhatsApp și multe altele.
 • Crearea de moduri de sport personalizate.
 • Hărți de popularitate. Acestea sunt generate pe baza numeroaselor trasee parcurse de alți utilizatori ai aplicației, ceea ce face ca descoperirea de noi trasee să fie floare la ureche. În plus, puteți utiliza Puncte de plecare populare. De asemenea, obțineți posibilitatea de a importa un fișier .gpx predefinit pentru următoarea dvs. cursă sau aventură (disponibil pentru seriile Suunto 5, 7, 9 și Spartan).
Vedere principală a aplicației Suunto App
 • Servicii sportive precum Strava, Adidas Running, UA MapMyRun, TrainingPeaks, Relive, Sports Tracker, Komoot și multe altele.
 • Planificați noi trasee direct pe smartphone-ul dvs. și sincronizați cu ușurință în câteva secunde cu ceasul dvs. datorită conexiunii Bluetooth de a patra generație. Aflați cum să vă creați propriile trasee - .
 • Revizuiți istoricul traseelor și adăugați propriile puncte pe hartă.
 • Modificați fața ceasului. Dacă mergeți la un antrenament de alergare sau de ciclism și doriți să modificați informațiile afișate pe ceas, puteți face acest lucru direct în aplicația Suunto, care va actualiza automat aspectul ecranului.
 • Sfaturi și tutoriale, videoclipuri de instruire și multe altele.
 • Accesați moduri specializate cu SuuntoPlus™.

Descoperiți avantajele aplicației Suunto și profitați la maximum de ceasul dumneavoastră Suunto în fiecare zi. .

Antrenament eficient cu SuuntoPlus™.

Opțiunile suplimentare Suunto Plus™ vă oferă acces la opțiuni extrem de specializate pentru a face antrenamentul cu ceasul Suunto și mai eficient:
 • Modul Ghost Runner
 • Modul Burner (Arzător)
 • Urcare
 • Safe
 • Bucla
 • Sprint
 • și multe altele.

Consultați detaliile privind caracteristicile suplimentare ale Suunto Plus™ și modelele acceptate. .

Suunto partnerzy

Suunto Value Pack. Acces premium gratuit la cele mai bune aplicații

Ceasurile Suunto se conectează la platforme care monitorizează performanța antrenamentelor. Producătorii acestor aplicații oferă utilizatorilor de ceasuri Suunto acces la perioade de probă gratuite - este suficient să conectați ceasul dvs. la platforma în cauză folosind aplicația Suunto.

 • Strava - aplicația realizează analize ale rezultatelor antrenamentelor tale și multe altele. Funcțiile sunt disponibile pe site la rubrica Training, Safety and Analysis (Antrenament, siguranță și analiză). Atunci când cumpărați un Suunto, primiți o perioadă de încercare gratuită de 60 de zile pentru a accesa Strava Summit.
 • Training Peaks - vă permite să vă urmăriți performanța sportivă. Serviciul vă oferă posibilitatea de a vă măsura cu exactitate ritmul cardiac, puterea, ritmul și mulți alți factori care alcătuiesc antrenamentul dumneavoastră. Odată cu achiziționarea unui Suunto, veți primi 30 de zile de acces gratuit la abonamentul premium.
 • Adidas Runnig - vă permite să vă urmăriți distanța, ritmul, timpul, viteza, caloriile arse și traseul de alergare sau de ciclism prin GPS. Oferă sfaturi utile pentru alergare și alte sporturi.
 • UA MapMyRun - oferă sfaturi și indicatori de antrenament. Oferă antrenamente personalizate, planuri de antrenament și analiză a datelor după antrenament.
 • Wikiloc - oferă milioane de trasee pentru sportivii în aer liber, vă permite să le trimiteți direct pe ceasul dumneavoastră. De asemenea, vă permite să vă împărtășiți propriile antrenamente/activități cu comunitatea.
 • Land - vă permite să analizați și să editați trasee de alergare și să creați trasee noi în cadrul hărților topografice.

Rezistent la apă

Cu un grad de rezistență la apă de 100 de metri în conformitate cu ISO 6425, nu ar trebui să vă fie teamă că mecanismul va fi deteriorat atunci când este stropit. De asemenea, ceasul va fi rezistent și atunci când este scufundat în apă și când înotați.

Durabilitatea supremă a Suunto Vertical - testat conform standardelor militare

Produsele Suunto Vertical Collection au fost supuse la o serie de teste la standarde militare (MIL-STD-810), care, dacă sunt trecute cu succes, confirmă calitatea și durabilitatea superioară. MIL-STD-810 este un standard militar pentru inginerie de mediu și teste de laborator stabilit de Statele Unite ale Americii printr-o publicație a Departamentului de Apărare al SUA, la care participă armata, forțele aeriene și marina americane, precum și Institutul de Știință și Tehnologie a Mediului, care include teste pentru a verifica robustețea echipamentelor în condiții tipice de funcționare și transport. Ce teste au fost supuse ceasurile Suunto Vertical?

 • testul 500.6 - presiune scăzută
 • testul 501.7 - temperatură ridicată
 • testul 502.7 - temperatură scăzută
 • testul 503.7 - schimbări rapide de temperatură
 • testul 507.6 - umiditate
 • încercare 510.7 - nisip și praf
 • testul 516.8 - șocuri, căderi
 • testul 521.4 - îngheț, ploaie înghețată
zegarek suunto vertical paski

Schimbare ușoară a curelei datorită sistemului "Quick-release"

Schimbarea curelei ceasului dumneavoastră Suunto durează doar câteva secunde datorită mecanismului convenabil de eliberare rapidă. Nu este nevoie de niciun instrument, deoarece cureaua are o pârghie specială care permite desprinderea rapidă a acesteia din plic și schimbarea ei cu o altă curea potrivită.

Curele compatibile

Acest model este compatibil cu curelele Suunto cu o lățime de 22 mm.

Consultați gama de curele Suunto interschimbabile →

Garanție

Suunto Vertical All Black SS050862000 este însoțit de o garanție de 2 ani din partea producătorului.

Ce se află în cutie?

 • Ambalaj original marca Suunto
 • Manual
 • Garanție Suunto door-to-door - curierul va prelua ceasul în caz de probleme
 • Card de garanție = reprezentant autorizat Suunto = asistență din partea serviciului central Suunto din Finlanda

Mai multe informații

Mecanism Smartwatch
Conectivitate Bluetooth™, USB
Tehnologii tahimetru, barometru, busolă digitală, termometru pentru temperatura exterioară, hărți încorporate
Afişaj multicolor
Ecran tactil da
Notificări apel telefonic, SMS, de la o aplicație pentru smartphone
Muzică și multimedia controlați muzica de pe telefon
GPS încorporat, Galileo, GLONASS, Beidou, QZSS
Funcții meteo Termometru, Altimetru, Barometru, Prognoza meteo, Alerte meteo, Temperatura exterioară, Ore de răsărit și apus de soare
Funcții suplimentare Ceas deșteptător, Temporizator, Fusuri orare, Corecția automată a timpului, Urmăriți navigația, POI, Blocarea ecranului
Funcții de sănătate măsurarea ritmului cardiac la încheietura mâinii, pulsoximetru, monitorizarea somnului
Funcții sportive pedometru, monitorizarea activității, contor de calorii, numărarea automată a repetițiilor, cronometru, tahimetru, jurnal de antrenament, moduri sportive
Discipline alergare, ciclism, înot, fitness, exerciții de gimnastică, triatlon, cățărare, sporturi de echipă, sporturi de iarnă
Culoare cadran Afișaj
Geam Safir
Tipul de curea Silicon
Culoare curea Negru
Latime curea 22.00 mm
Rezistent la apă 100 de metri
Tipul de carcasă Compozit
Diametru carcasă 49.00 mm
Grosimea carcasă 14.00 mm
Limbi disponibile PL, EN, CS, DA, DE, EL, ES, FI, FR, IT, JA, KO, NL, NO, PT, RU, SV, TR, HE, ZH, TH, ZHTW
Brand Suunto
Model SS050862000
Tip Unisex
Garanție 2 ani
EAN 6417084209092

Recenzii despre Suunto Vertical All Black SS050862000 (6)

Evaluarea clienților: 5
Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:
 1. 26.06.2023
  100%
  Am schimbat vechiul meu Suunto Ambit3 cu un Suunto Vertical. L-am comparat cu mai multe modele Polar și Garmin. Funcționează foarte bine. Alegerea a fost cea corectă. Funcționează foarte bine, bateria durează foarte bine. GPS-ul prinde semnalul foarte repede chiar și în teren mai dificil - munți - văi. Vă recomand.
  Luc Client verificat
  Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.
 2. 23.05.2023
  100%
  Livrare rapidă. Ceasul mult mai ieftin decât concurența. În acest moment pot vedea doar avantajele.
  Marek Client verificat
  Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.
 3. 22.05.2023
  100%
  Suunto Vertical promite să fie un ceas sportiv avansat, axat pe monitorizarea și analiza datelor legate de activitățile în aer liber, cum ar fi alergarea, alpinismul, ciclismul și schiatul. Acesta este dotat cu funcții care ar putea fi pe placul pasionaților de sporturi active în aer liber, dar și al celor axați pe antrenamente de forță sau cardio. Senzorul HR avansat ar trebui să funcționeze foarte bine fără a utiliza o curea HR dedicată pentru piept.

  Una dintre caracteristicile cheie ale acestui model este capacitatea sa de a monitoriza altitudinea. Suunto Vertical are un barometru precis pentru a măsura cu exactitate altitudinea, fie că urci, fie că cobori. Această caracteristică poate fi deosebit de utilă pentru cei care sunt implicați în sporturi montane sau care explorează terenuri noi. De asemenea, modelul oferă funcții avansate de navigație, precum GPS și busolă, precum și noutatea hărților offline pentru a vă ajuta să vă orientați pe rutele necunoscute. Este demn de remarcat faptul că Suunto este cunoscut pentru designul său robust și durabilitatea sa. Acest lucru este evident și în cazul noilor modele Suunto Vertical.
  Tester - Matthew Client verificat
  Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.

Negociere