Timex Expedition North® Titanium Automatic: design minimalist, durabilitate maximă

Timex

Timex Expedition North® Titanium Automatic: design minimalist, durabilitate maximă

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

25 aprilie 2024

Timex Expedition North® Titanium Automatic este un ceas pregătit să facă față celor mai exigente provocări. Are o carcasă din titan rezistentă la șocuri, cu un diametru de 41 mm, care este completată de un cristal de safir rezistent la zgârieturi. Coroana și fundul carcasei înșurubate, cu un grad de rezistență la apă de 20 ATM, fac din acest ceas un model de scufundare.

 
 

Timex Expedition North® Titanium Automatic fabricat cu grijă față de mediu, cu o mișcare automată japoneză

Cadranul gri este echipat cu o dată pentru ziua lunii. Mâinile au fost umplute cu un strat de acoperire Super LumiNova® pentru vizibilitate pe timp de noapte, ceea ce facilitează citirea orei în condiții de lumină limitată. De asemenea, este demn de remarcat faptul că ceasul este echipat cu o mișcare automată japoneză și o curea din material textil #TIDE™ verde măsliniu rezistent. Acest material este fabricat din plastic reciclat provenit din ocean. Cureaua este prevăzută cu o cataramă din titan.

 

Timex Expedition North în mână

 

Timex Expedition North® Titanium Automatic - un companion solid pentru aventurile în aer liber

Ceasul Timex Expedition North® Titanium Automatic este perfect în concordanță cu moștenirea Timex și cu obiectivul companiei de a dota fiecare aventurier cu un ceas performant chiar și în cele mai dificile condiții. În același timp, acest model întruchipează și tradiția ceasurilor automate care nu au nevoie niciodată de schimbarea bateriei. Cu o construcție robustă din titan și o rezistență la apă de până la 20 ATM, modelul Expedition North® Titanium Automatic este partenerul ideal pentru expedițiile în aer liber, în special pentru pasionații de aventuri nautice. Designul său minimalist îl face, în mod surprinzător, în același timp, să se potrivească de minune cu stilul de zi cu zi, adăugând caracter și eleganță.

 

Timex Expedition Nord Expediție vieți

 

Învelișul din titan are o dimensiune de 41 de milimetri. Utilizarea acestui material face ca ceasul să fie extrem de durabil, dar și foarte ușor. Merită remarcată cureaua atașată plicului, Timex acordă prioritate sustenabilității, motiv pentru care acest model folosește o curea din țesătură de culoare verde măsliniu, realizată din plastic reciclat #TIDE™, un material derivat din plasticul extras din oceane și coaste.

 

Timex Expedition Nord coroana de expediție

 

Cadranul ceasului Timex este protejat de un cristal de safir rezistent la zgârieturi pentru o claritate optimă și rezistență la zgârieturi. Rezistența la apă de 20 ATM este întărită și mai mult de coroana înșurubată și de fundul carcasei. Întregul ceas este pus în funcțiune de o mișcare automată care nu necesită o baterie. Sursa de energie la ceasurile cu acest tip de acționare este reprezentată de mișcările încheieturii mâinii. În acest caz particular, avem de-a face cu o mișcare automată japoneză Miyota, care poartă 21 de bijuterii.


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.