Istoria brandului Vostok Europe datează din 2003, când s-a format o companie din fuziunea a două companii europene - Vilnius Koliz și Chystopol Watch - și în doar câțiva ani, compania a crescut suficient de mult pentru ca produsele sale să fie prezente în 30 de țări din întreaga lume.

citește pe

Ceasuri Damă Vostok Europe

(13)

Cele mai populare
 1. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
 2. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
 3. Hot Flash Sale: Cazul Watchard GRATUIT
 4. Hot Flash Sale: Cazul Watchard GRATUIT
 5. Hot Flash Sale: Beco rotomat gratuit!
 6. Hot Flash Sale: Beco rotomat gratuit!
 7. EDIȚIE LIMITATĂ
 8. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
 9. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
 10. Hot Flash Sale: Beco rotomat gratuit!
 11. Limited Edition + 2 paski gratis
 12. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
 13. Hot Flash Sale: Caz Beco GRATUIT
Cele mai populare

Ceasurile Vostok sunt renumite nu numai pentru designul și confortul lor remarcabil, ci și pentru durabilitatea și funcționalitatea lor extraordinară, care pot fi atribuite faptului că principala sursă de inspirație pentru acest brand a fost o companie care producea ceasuri pentru armată cu câteva decenii în urmă.

Ceasuri pentru femei Vostok Europe - avansare tehnologică

Deși Vostok Europe este asociată în principal cu ceasurile pentru bărbați, care de-a lungul anilor au fost promovate de către bărbați puternici, piloți de raliu sau antrenori de fitness, oferim, de asemenea, o serie de ceasuri de damă, care vor fi pe placul oricărei femei căreia îi plac ceasurile confortabile și elegante. Folosirea materialelor de cea mai bună calitate, cum ar fi pielea, materialul neabraziv sub formă de silicon și oțelul inoxidabil antialergenic, face ca aceste ceasuri să fie extrem de populare și să servească nevătămate timp de mulți ani.

Ceasul pentru femei Vostok Europe - eleganță combinată cu sportivitate

Deși seria este pe piață de numai un an, a reușit deja să adune un grup mare de fane care iubesc fiabilitatea mecanismului automat și combinația dintre stilul confortabil, sportiv și eleganța de zi cu zi. Curele din piele, sticlă minerală incasabilă - toate decorate cu cristale de bun gust. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Vostok Europe - ceas pentru femei pentru cei mai exigenți

Cea mai recentă ofertă a brandului Vostok Europe se remarcă prin și mai multă funcționalitate, versatilitate și varietate printre ceasurile oferite. Seria Undine impresionează prin designul său magnific și prin mișcarea precisă Seiko VK64 cu cuarț. În plus, cadranele completate de indicatoare de cronograf nu adaugă doar funcționalitate, ci și eleganță și prestigiu! Sticla minerală întărită, cu o duritate de 7/10 puncte pe scara de duritate Mohs, protejează și mai mult cadranul de eventualele deteriorări mecanice. Curelele speciale din piele incluse cu modelele fac ca ceasul să fie adaptabil și schimbabil în funcție de nevoile și starea dumneavoastră de spirit.

Revânzător oficial al ceasurilor pentru femei Vostok Europe - Magazin autorizat - Distribuitor.

Magazinul nostru online - Zegarownia.pl, care are o ofertă a mărcii Vostok Europe, este un distribuitor autorizat al mărcii. Toate ceasurile Vostok Europe pentru femei achiziționate de la magazinul nostru sunt însoțite de o garanție națională de 2 ani și sunt ambalate în ambalajul lor original.