Victorinox este o marcă cunoscută mai ales pentru fabricarea cuțitelor de ofițer pentru armata elvețiană. La scurt timp după aceea, afacerea a început să își extindă baza de clienți pentru a include utilizatorii obișnuiți. În gama noastră, veți găsi curele care se potrivesc perfect cu modelele Victorinox.

citește pe

Curele Ceasuri Victorinox

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Te-ai plictisit de vechea ta curea? Înlocuirea acesteia cu una nouă vă permite să vă personalizați ceasul sau să îi dați un aspect nou atunci când cureaua veche este uzată, fără a fi nevoie să cumpărați un nou dispozitiv. Schimbați stilul ceasului dvs. cu o curea nouă de la marca Victorinox.

Victorinox - istoria mărcii

Victorinox a fost fondată în anii 1880 în orașul elvețian Ibach. La acea vreme, țara se confrunta cu un șomaj ridicat, ceea ce reprezenta o problemă foarte mare pentru întreaga țară. Karl Elsener, fondatorul companiei, a vrut să schimbe existența locuitorilor orașului și a creat Victorinox, unde a angajat localnici care până atunci erau șomeri. La câțiva ani de la deschiderea fabricii, compania a fost însărcinată să producă cuțite pentru ofițeri. Acest model este produs și astăzi și este cunoscut sub numele de cuțitul elvețian pentru ofițeri. În același timp, primele ceasuri au fost create de designerii mărcii și erau de aceeași calitate înaltă ca și cuțitele de buzunar produse anterior. Astfel, marca și-a câștigat un loc permanent în conștiința multor oameni din întreaga lume, datorită fiabilității produselor pe care le produce.

Schimbați-vă ceasul cu o curea Victorinox

Ceasurile Victorinox sunt modele cu un design superb, care sunt realizate din cele mai bune materiale. De asemenea, au un stil foarte definit, masculin. Doriți să îl schimbați cu un produs mai în ton cu stilul dumneavoastră? Fă-ți provizii cu una dintre curelele disponibile, pe care le poți schimba în orice mod dorești. Există modele realizate din piele naturală, brățări clasice, curele din cauciuc și cele din țesătură pentru stiluri mai casual. Tot ce trebuie să știți este seria ceasului dvs. - acestea sunt curelele care se vor potrivi modelului dvs.

Magazinul de curele Victorinox din Varșovia

Materialele de cea mai bună calitate, confortul de utilizare și durabilitatea curelelor Victorinox vă permit să folosiți produsele mărcii timp de mulți ani. Vizitați magazinul nostru online sau magazinul nostru staționar din Varșovia și cumpărați o curea Victorinox nouă.

Retailer oficial al curelelor Victorinox - Magazin autorizat - Distribuitor.

Toate accesoriile din gama noastră provin de la distribuitori autorizați. La Magazinul cu ceasuri găsiți o gamă largă de curele Victorinox, disponibile atât în magazinul nostru de papetărie, cât și online. Livrare rapidă garantată!