Ceasul Sternglas Hamburg Argo de acum încolo în versiunea automată foarte așteptată!

Sternglas

Ceasul Sternglas Hamburg Argo de acum încolo în versiunea automată foarte așteptată!

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

14 februarie 2024

Marca Sternglas a ascultat așteptările clienților care au apreciat ceasul Hamburg Argo Limited Edition, dar care ar fi dorit să vadă la încheietura mâinii cadranul colorat al ceasului, dar într-o versiune automată. Acest lucru a dus la lansarea modelului Hamburg Automatic Limited Edition Argo, limitat la 1999 de exemplare, care va fi disponibil pe brățară și pe curea din piele.

  • Marca Sternglas a dezvăluit o nouă versiune a modelului Hamburg Automatic Limited Edition Argo, echipat cu o mișcare automată.
  • Ceasul este limitat la 1999 exemplare și va fi disponibil pe o brățară SuperSlim și pe o curea din piele.
  • Modelele vor fi disponibile în curând în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Pe urmele Lânei de Aur - ceasul Sternglas Hamburg Automatic Limited Edition Argo

Ediția specială a liniei Argo a ceasurilor Sternglas își datorează numele constelației antice "Argo Navis". În mitologia greacă, Argo este numele corabiei construite de Argos pentru Iason, liderul Argonauților, care au pornit împreună în căutarea legendarei Lână de Aur. Potrivit mitologiei, sub protecția Atenei, călătorii au reușit să își încheie cu succes călătoria, iar nava lor a fost plasată între stele. Imaginea ei este cea gravată cu grijă pe fundul cu șurub al ceasului. În plus, acesta poartă numărul individual de limitare al ceasului.

 Sternglas Hamburg Automatic Ediție limitată cu capac Argo

Inspirație marinărească pe cadranul ceasului Sternglas Hamburg Automatic Limited Edition Argo

Modelul Hamburg, după cum recunoaște producătorul, este un omagiu adus orașului natal al mărcii Sternglas. Cadranul său, la rândul său, este inspirat de instrumentele de navigație folosite în navigație. Centrul său verde este înconjurat de linii punctate în albastru, albastru marin și portocaliu. Cercul extrem cu indicii minutelor sub formă de cifre arabe este albastru. O fereastră pentru data pentru ziua lunii este plasată la înălțimea poziției de la ora 6. Mâinile orelor și minutelor sunt roșii, iar mâna alungită a secundelor este galbenă cu un vârf de săgeată roșu. Modelul a fost distins cu premiul iF Design Award 2023.

Sternglas Hamburg Automatic Limited Edition Argo

Brățară elegantă SuperSlim sau curea din piele la ceasul Sternglas Hamburg Automatic Limited Edition Argo

Cadranul este protejat de influențele externe nefavorabile de o sticlă safir convexă cu un strat dublu anti-reflexie. Sub cadran se află inima ceasului, care, în acest caz, este mișcarea automată Miyota 8215, produsă de această companie japoneză încă din 1977. De atunci, s-a impus în lumea ceasurilor ca fiind robustă și fiabilă. Acesta poartă 21 de bijuterii și are o rezervă de mers de 42 de ore. Ceasul Sternglas Hamburg Automatic Limited Edition Argo S02-HHA08-VI11 este prevăzut cu o curea elegantă din piele. Pe de altă parte, Sternglas Hamburg Automatic Limited Edition Argo S02-HHA08-ME08 are o brățară din oțel inoxidabil SuperSlim. Ceasurile dispun de un sistem de schimbare rapidă care permite înlocuirea ușoară a curelei, fără a utiliza unelte.

Sternglas Hamburg automată automată ediție limitată Argo pe brățară


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.