Iată că vine soarele sau o versiune mai însorită a modelului clasic Naos de la Sternglas

Sternglas

Iată că vine soarele sau o versiune mai însorită a modelului clasic Naos de la Sternglas

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

22 august 2023

Sternglas este o marcă renumită ale cărei ceasuri vor fi cu siguranță pe placul iubitorilor stilului Bauhaus și al măiestriei de înaltă calitate. Ceasurile acestei manufacturi germane reprezintă combinația perfectă între design impecabil și durabilitate. Marca a dezvăluit modelul clasic Sternglas Naos într-o versiune deosebit de estivală și revitalizată.

  • Sternglas prezintă o versiune nouă, proaspătă și excepțional de estivală a modelului clasic Naos.
  • Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition este un ceas de calitate superioară, optimist și însorit, cu un design impecabil și... un cadran galben intens.
  • Ceasul este disponibil la Eceasuri.ro.
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Sternglas și noul lor model de ceas Naos - de ce au optat pentru galben?

Ce au în comun un câmp de taxi din New York (dar nu numai) plin de floarea-soarelui și un roi de albine? Ei bine, sunt galbene. Dar de ce? Se presupune că nicio culoare nu atrage mai mult atenția decât galbenul intens. Și acesta este motivul pentru care marca .

Sternglas Naos Edition galben ediție limitată automată și cuarț

Culori unice, design radiant - ediția limitată Sternglas Naos Edition Yellow Yellow.

Noul model este Sternglas Naos Edition Yellow S01-NAY23-NY01, care face referire la sloganul "Summer Always on Your Wrist". Cadranul ușor curbat al acestui model a fost finisat delicat într-o culoare galben mată, care atrage imediat privirea și aduce un zâmbet pe față. Este un accesoriu elegant, care devine un centru de atenție vesel și radiant de îndată ce îl purtați la încheietura mâinii. Sternglas Naos Naos Edition Yellow Limited Edition este un simbol al preciziei și al esteticii inconfundabile și structurate, caracteristice ceasurilor Sternglas. Noul model este realizat din oțel inoxidabil 316L. Cadranul viu colorat este protejat de un geam de safir dublu convex, rezistent la zgârieturi. Acest lucru îi garantează durabilitatea și robustețea. Gradul de rezistență la apă de 5 ATM înseamnă că poate fi purtat în siguranță în condiții de ploaie abundentă sau în timpul jocului în piscină.

Sternglas Naos Edition galben ediție limitată Sternglas Naos Edition cadran și caseback

O ediție limitată însorită și unică Sternglas Naos Edition Yellow cu certificat de autenticitate

Sternglas Naos Edition Yellow are o dimensiune de 38 mm, iar versiunea cu cuarț prezintă un fund de carcasă decorat cu o gravură unică cu accente galbene și gri. Ceasul își bazează funcționarea pe mișcarea elvețiană cu cuarț Ronda 714, care garantează o cronometrare precisă. Cureaua este confecționată din material Cordura, care este rezistent la transpirație și murdărie și asigură un confort maxim la purtare, mai ales în zilele călduroase. Prin urmare, este ideală pentru aventurile de vară. Datorită sistemului de schimbare rapidă a curelei, cureaua poate fi schimbată cu ușurință cu o alta, fără unelte. Fiecare piesă este numerotată individual, ceea ce îi conferă un plus de caracter. Un certificat de autenticitate confirmă caracterul unic al fiecărui model. Naos Edition Yellow vă face cu siguranță să vă simțiți și mai aproape de soare. Ceasul este disponibil și într-o versiune automată, cu o mișcare Miyota 8215 și un fund de carcasă transparent.

Sternglas Naos Edition galbenă ediție limitată la încheietura mâinii

Colecția premiată Sternglas Naos Edition Yellow Limited Edition vă va aduce mai aproape de soare

Sternglas Naos Edition Yellow este o declarație a unei viziuni pozitive asupra vieții și un memento că viața este plină de posibilități. Merită menționat faptul că colecția Naos a fost deja onorată cu prestigiosul premiu iF Design Award în 2020. Noua ediție Naos Yellow combină tot ceea ce vă puteți aștepta de la ceasurile Sternglas: calitate, precizie, estetică de neegalat și, bineînțeles, un raport calitate-preț excelent.

Sternglas Naos Edition Yellow Yellow Limited Edition față și capac


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.