Wenger watches este o marcă elvețiană care, datorită multor ani de tradiție și experiență, a devenit una dintre cele mai cunoscute companii de pe piețele europene. Modelele clasice ale ceasurilor acestui producător sunt dovada unui angajament față de tradiție.

citește pe

Ceasuri Wenger

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Căutarea ceasului elvețian perfect a luat sfârșit! Alegeți marca Wenger și verificați nivelul senzațional reprezentat de aceste modele!

Istoria ceasurilor Wenger

Marca Wenger a fost fondată în 1893 în Courtételle, Elveția, de către Theo Wenger. La acea vreme, era o companie dedicată creării de cuțite de înaltă calitate destinate armatei, dezvoltându-se în timp într-o fabrică de cuțite pentru ofițeri, în competiție cu marca Victorinox, recunoscută la scară largă. Wenger distribuia cuțite în partea francofonă a Elveției, în timp ce Victorinox distribuia cuțite în partea germanofonă. Împărțirea pieței de către guvernul elvețian a fost dictată de nevoia de egalitate între cele două părți ale Elveției, însă aceasta a fost doar o acoperire. În realitate, ideea era de a provoca o "cursă a înarmării" între cele două companii, care ar fi dus la perfecționarea creației de cuțite militare de către compania care ar fi ieșit victorioasă din cursă.

Ceasurile Wenger - clasice și măiestrie de calitate

În 1988, marca Wenger a intrat și în producția de ceasuri. Având o mare experiență în prelucrarea de precizie a metalelor, nu a fost nicio problemă pentru marca Wenger să creeze piese sau carcase de ceasuri - ceea ce a facilitat mult începerea producției. Marca a optat pentru soluții clasice, de aceea este dificil să găsești în gamă modele cu funcții extrem de dezvoltate sau cu un design modern. În schimb, continuă să creeze modele tradiționale, îmbunătățindu-le mecanismele și având grijă de stilul clasic și elegant.

Ce ceas Wenger să alegeți?

Dintre ceasurile Wenger, nu lipsesc modelele cu caracter minimalist, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În acest fel, marca lasă la latitudinea clientului să decidă asupra stilului final care va fi pus în valoare de ceas. În cazul colecțiilor sportive, pe de altă parte, oferă posibilitatea de a alege între ceasuri cu cronograf, care reprezintă cea mai populară modalitate de măsurare a perioadelor mai scurte de timp.

Magazinul de ceasuri Wenger din Varșovia

Dacă sunteți în căutarea unor modele a căror marcă distinctivă este stilul atemporal și atenția acordată celor mai mici detalii, atunci produsele marca Wenger sunt tocmai pentru dumneavoastră! Consultați gama largă de ceasuri Wenger în magazinul nostru staționar din Varșovia sau pe site-ul nostru Zegarownia.pl. În Varșovia veți găsi ceasuri de acest brand la cele mai bune prețuri.

Revânzător oficial Bisset - Magazin autorizat - Distribuitor.

Ceasurile Wenger sunt unicitatea în fiecare detaliu - ne asigurăm că aceasta este păstrată prin contactarea unui distribuitor autorizat. Alegeți aceste ceasuri în magazinul nostru online sau profitați de magazinul nostru staționar din Varșovia.