Wenger este, în primul rând, un portofoliu extins de cuțite de buzunar pentru armata elvețiană. Marca creează ceasuri într-un mod similar cu cel al cuțitelor - având grijă de cele mai bune materiale și finisaje. Cu ce ne poate surprinde marca Wenger?

citește pe

Ceasuri Barbatesti Wenger

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Wenger este o companie cu o tradiție îndelungată care ne-a obișnuit cu cea mai înaltă calitate a produselor sale. Marca și-a început activitatea cu producția de cuțite de buzunar și este ceea ce o face cunoscută cel mai bine. Atunci când creează ceasuri, se ghidează după aceleași valori - trebuie să fie produse realizate din cele mai bune materiale care pot rezista în orice condiții. Faceți cunoștință cu marca elvețiană Wenger!

Ceasurile Wenger - istoria mărcii

Originile brandului Wenger datează din 1883, când Paul Boechut, directorul brandului, a decis să devină un furnizor contractual de cuțite pentru armata elvețiană. Schimbarea proprietății și a numelui în actualul Wenger, a avut loc în 1907, când Thedor Wenger, când unul dintre angajații manageriali ai lui Boechut, a preluat acțiunile companiei și a devenit președintele acesteia. Încă de la început, Wenger a trebuit să se concentreze pe o manoperă de calitate superioară, deoarece avea un concurent puternic, marca Victorinox, care era, de asemenea, contractată pentru a furniza cuțite armatei. În ceea ce privește producția de ceasuri, Wenger era cu doar un an înaintea competitorului său. În 1988, ceasurile au început o nouă etapă a mărcii Wenger. În 2005, destinele mărcilor concurente s-au împletit atunci când Wenger a devenit parte a grupului Victorinox. Cu toate acestea, acest lucru nu a schimbat nivelul afacerii sale. Ceasurile Wenger sunt în continuare produse sub marca proprie, care aparține Federației Industriei Elvețiene a Ceasurilor (FHS).

Calitatea superioară a ceasurilor Wenger

Marca Wenger se bucură de mai mult de un secol de tradiție. De-a lungul istoriei sale, compania și-a creat propriile principii de fabricare a ceasurilor, astfel încât ne putem bucura de modele de cea mai înaltă calitate. Dispozitivele mărcii au ochelari minerali și de safir, curele din piele de calitate superioară și brățări cu elemente ceramice, precum și rezistență la apă de până la 10 ATM. Aceste caracteristici au fost apreciate de călători și exploratori precum Mike Horn, care a înconjurat Cercul Polar Arctic, printre altele, care a devenit ambasador al mărcii.

Gama largă de ceasuri Wenger

Wenger dispune de o întreagă gamă de ceasuri pe care le vor aprecia chiar și cei mai pretențioși bărbați. Modelele din seriile Roadster sau Seaforce se adresează bărbaților activi cărora le plac ceasurile sport cu aspect estetic. Acestea dispun de cadrane ușor de citit, care pun în valoare funcțiile sale suplimentare, cum ar fi: tahimetru, cronograf, data zilei din lună, luneta rotativă, fundul carcasei înșurubat și un strat luminescent pe mâini și indici. Întregul ansamblu este suspendat pe o curea sau o brățară confortabilă. Un mare atu al modelelor din această serie este gradul de rezistență la apă, care a fost stabilit la minimum 100 de metri, ceea ce face posibilă înotul sau scufundarea cu ceasul la încheietura mâinii.

Wenger produce, de asemenea, ceasuri mai casual. Printre acestea se numără serii precum Avenue, City sau Urban. Acestea impresionează prin forma și manopera lor clasică. Cadranele ușor de citit sunt suspendate pe curele din piele sau silicon sau pe brățări rezistente. Multe dintre ele au funcții precum data din ziua lunii, cronograf sau lobi înșurubați, care fac ceasul și mai plăcut de purtat.

Ce ceas Wenger alegeți?

Magazinul de ceasuri Wenger din Varșovia - obțineți modelul visurilor dvs.

Consultați gama largă de ceasuri din magazinul nostru! Wenger este doar una dintre multele mărci pe care le puteți găsi aici. Plasați o comandă în magazinul nostru online sau vizitați showroom-ul nostru din Varșovia - ceasurile Wenger vă așteaptă!

Retailer oficial Wenger - Magazin autorizat - Distribuitor

Zegarownia.pl este un distribuitor autorizat al mărcii Wenger. Toate ceasurile provin din distribuția oficială. Sunteți bineveniți să cumpărați în magazinul nostru staționar și online. Vă garantăm o livrare rapidă.