Wenger este, în primul rând, un portofoliu extins de cuțite de buzunar pentru armata elvețiană. Marca creează ceasuri într-un mod similar cu cel al cuțitelor - având grijă de cele mai bune materiale și finisaje. Cu ce ne poate surprinde brandul Wenger?

citește pe

Ceasuri Barbatesti Wenger

(45)

Cele mai populare
 1. Ceas Barbatesc Wenger Seaforce Ceas Barbatesc Wenger Seaforce
  Livrare gratuită 24H
  1.249,00 RON

  Wenger Seaforce 01.0641.129

  Livrare gratuită 24H
 2. Ceas Barbatesc Wenger Seaforce Ceas Barbatesc Wenger Seaforce
  Livrare gratuită 24H
  1.207,00 RON

  Wenger Seaforce 01.0641.127

  Livrare gratuită 24H
 3. Bestseller
 4. Ceas Barbatesc Wenger Attitude Ceas Barbatesc Wenger Attitude
  Livrare gratuită 24H
  1.039,00 RON

  Wenger Attitude 01.1541.116

  Livrare gratuită 24H
 5. Ceas Barbatesc Wenger Seaforce Ceas Barbatesc Wenger Seaforce
  Livrare gratuită 24H
  1.732,00 RON

  Wenger Seaforce 01.0643.108

  Livrare gratuită 24H
Cele mai populare

Wenger este o companie cu o tradiție îndelungată care ne-a obișnuit cu cea mai înaltă calitate a produselor sale. Marca și-a început activitatea cu producția de cuțite de buzunar și pentru asta este cel mai bine cunoscută. Atunci când creează ceasuri, se ghidează după aceleași valori - acestea trebuie să fie produse realizate din cele mai bune materiale care pot rezista în orice condiții. Faceți cunoștință cu marca elvețiană Wenger!

Ceasuri Wenger - istoria mărcii

Originile brandului Wenger datează din 1883, când Paul Boechut, directorul brandului, a decis să devină un furnizor de cuțite pentru armata elvețiană. Schimbarea proprietății și a denumirii în actuala Wenger a avut loc în 1907, când Thedor Wenger, care a fost unul dintre angajații manageriali ai lui Boechut, a preluat acțiunile companiei și a devenit președintele acesteia. Încă de la început, Wenger a trebuit să se concentreze pe o manoperă de calitate superioară, deoarece avea un concurent puternic, marca Victorinox, care a fost de asemenea contractată pentru a furniza cuțite armatei. În ceea ce privește producția de ceasuri, Wenger a fost cu doar un an înaintea competitorului său. În 1988, ceasurile au început o nouă etapă a mărcii Wenger. În 2005, destinele mărcilor rivale s-au împletit atunci când Wenger a devenit parte a grupului Victorinox. Cu toate acestea, acest lucru nu a schimbat nivelul activității sale. Ceasurile Wenger sunt produse în continuare sub marca proprie, care aparține Federației Industriei Elvețiene a Ceasurilor (FHS).

Calitatea superioară a ceasurilor Wenger

Marca Wenger se bucură de o tradiție de peste un secol. De-a lungul istoriei sale, compania și-a creat propriile principii de fabricare a ceasurilor, astfel încât să ne putem bucura de modele de cea mai înaltă calitate. Dispozitivele mărcii au ochelari minerali și de safir, curele din piele de calitate superioară și brățări cu elemente ceramice, precum și rezistență la apă de până la 10 ATM. Aceste caracteristici au fost apreciate de călători și exploratori precum Mike Horn, care a înconjurat Cercul Polar Arctic, printre alții, care a devenit ambasador al mărcii.

Gamă largă de ceasuri Wenger

Wenger are o gamă întreagă de ceasuri pe care le vor aprecia chiar și cei mai pretențioși bărbați. Modelele din seriile Roadster sau Seaforce se adresează bărbaților activi cărora le plac ceasurile sport cu aspect estetic. Acestea dispun de cadrane ușor de citit care prezintă funcțiile sale suplimentare, cum ar fi: tahimetru, cronograf, data zilei din lună, lunetă rotativă, fundul carcasei înșurubat și un strat luminescent pe mâini și indici. Totul este suspendat pe o curea sau brățară confortabilă. Un mare avantaj al modelelor din această serie este clasa de rezistență la apă, care este stabilită la un minim de 100 m, ceea ce face posibilă înotul sau scufundarea cu ceasul la încheietura mâinii.

Wenger produce, de asemenea, ceasuri mai casual. Acestea includ serii precum Avenue, City sau Urban. Acestea impresionează prin forma și manopera lor clasică. Cadranele ușor de citit sunt suspendate pe curele din piele sau silicon sau pe brățări rezistente. Multe dintre ele au funcții precum data din ziua lunii, cronograf sau lobi înșurubați care fac utilizarea ceasului și mai plăcută.

Ce ceas Wenger alegi?

Magazinul de ceasuri Wenger din Varșovia - obțineți modelul de vis

Verificați gama largă de ceasuri din magazinul nostru! Wenger este doar una dintre numeroasele mărci pe care le puteți găsi aici. Plasați o comandă în magazinul nostru online sau vizitați showroom-ul nostru din Varșovia - ceasurile Wenger vă așteaptă!

Retailer oficial Wenger - Magazin autorizat - Distribuitor

Zegarownia.pl este un distribuitor autorizat al mărcii Wenger. Toate ceasurile provin din distribuția oficială. Sunteți bineveniți să cumpărați în magazinul nostru de papetărie și online. Garantăm transportul rapid.