Versiunea reîmprospătată a lui P67 Officer Pro nu include doar schimbări cosmetice, ci mai ales îmbunătățiri ale parametrilor cheie

Traser

Versiunea reîmprospătată a lui P67 Officer Pro nu include doar schimbări cosmetice, ci mai ales îmbunătățiri ale parametrilor cheie

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

13 februarie 2024

Marca Traser a dezvăluit o nouă ediție a cunoscutei sale colecții P67. Linia a suferit câteva schimbări destul de serioase și apare acum într-o ediție complet reimaginată. Ce s-a schimbat? Aproape totul: de la noi variante de culoare, un nou design al plicului la o nouă brățară, cadranul la un marker trigalight vertical deasupra orei 12 și chiar o coroană înșurubată.

 
  • Producătorul de ceasuri militare și tactice high-end traser a introdus o versiune reîmprospătată a liniei sale de ceasuri P67 Officer.
  • Există 12 modele noi în colecție.
  • Ceasurile vor fi disponibile în magazinul Eceasuri.ro la sfârșitul lunii februarie 2024.
  • Pentru mai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.
 

Traser P67 Officer Pro - un ceas tactic pentru provocări extreme

Traser P67 Officer Pro este o linie care combină funcționalitatea unui ceas tactic cu cea a unui ceas de exterior. Aceste modele sunt ideale pentru o varietate de activități, în special cele destul de extreme, care se desfășoară în plus în aer liber, cum ar fi supraviețuirea sau trekking-ul. Ceasurile sunt concepute pentru a rezista la circumstanțe solicitante și pentru a-și îndeplini cu succes funcțiile, cum ar fi indicarea drumului în orice condiții și lizibilitatea ridicată a indicațiilor. Astfel, modelele P67 Officer Pro au un înveliș robust, o rezistență la apă de 10 ATM și un cadran ușor de citit, cu indici mari și tehnologie Trigalight, care este o marcă a mărcii Traser.

 

Traser P67 Officer Pro Grey

 

Etanșare îmbunătățită a plicului ceasurilor traser P67 Officer Pro datorită coroanei înșurubate

În timp ce modelele anterioare Officer Pro se lăudau cu o rezistență la apă de 10 ATM, linia reîmprospătată a fost completată cu un element suplimentar care îmbunătățește etanșeitatea învelișului, și anume o coroană înșurubată cu o garnitură suplimentară. În același timp, o astfel de măsură elimină și o zonă critică a construcției ceasului prin care apa ar putea pătrunde în interior. Rezistența la apă de 100 de metri vă permite să înotați liber cu ceasul la încheietura mâinii și să faceți scufundări fără un tub de oxigen și o sticlă de oxigen.

 

Traser P67 Officer Pro negru

 

Precizia și lizibilitatea ceasului Traser P67 Officer Pro - noi modele cu detalii care îmbunătățesc experiența utilizatorului

Noile ceasuri Traser din colecția P67 Officer Pro prezintă, de asemenea, modificări minore ale designului cadranului care îmbunătățesc semnificativ lizibilitatea și confortul ceasului. Au fost modificate dimensiunea fontului și a mâinilor. În plus, deasupra orei 12 a fost plasat un semn triunghiular distinctiv, care este portocaliu sau albastru în funcție de model. Indicii orari folosesc tehnologia trigalight, adică pe aceștia au fost plasate bețe de tritiu. Acele mâini sunt acoperite cu SuperLumi-Nova. Datorită combinației dintre aceste două tehnologii, cadranul este clar lizibil chiar și în întunericul total. Cadranul este protejat împotriva deteriorării de o sticlă de safir dură și rezistentă la zgârieturi, cu un strat anti-reflexie, care reduce riscul de reflexii. În plicul cu diametrul de 42 mm se află mișcarea elvețiană cu cuarț Ronda 715 de înaltă calitate. În plus, fiecare model este echipat cu un afișaj al datei din ziua lunii și al orei zilnice.

 
Traser P67 Officer Pro negru pomaranczowy pasek
Traser P67 Officer Pro negru w ciemnosci
 

Traser P67 Officer Pro în patru versiuni de culoare, cu trei curele la alegere

Traser oferă noile modele în patru variante de culoare: negru, albastru, gri și kaki. Fiecare este disponibil cu trei opțiuni de curele, în culori care se asortează cu cadranul. Astfel, există o brățară din oțel de culoare neagră și două tipuri de curele textile NATO: una solidă, de culoare albastru marin sau neagră, și cu o curea distinctivă care se referă prin culoare la accentele modelului respectiv. La sfârșitul lunii februarie 2024, 3 modele cu cadran negru vor fi disponibile în magazinul Eceasuri.ro: P67 Officer Pro Black TS-111065 tourbillon cu o curea NATO neagră completată de o linie portocalie, P67 Officer Pro Black TS-111066 tourbillon cu o curea textilă neagră uniformă și P67 Officer Pro Black TS-111067 tourbillon pe o brățară din oțel inoxidabil. Două modele cu un cadran albastru: traser P67 Officer Pro Blue TS-111068 echipat cu o curea NATO albastră cu linie portocalie și traser P67 Officer Pro Blue TS-111069 cu o curea NATO neagră. Și un model cu cadran gri și curea neagră din material textil, traser P67 Officer Pro Grey TS-111072. Celelalte modele vor ajunge și ele în magazinul Eceasuri.ro în viitorul apropiat.

 

tracer P67 Officer Pro Blue


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.