Traser

Traser

Știri

Cadran ametist în ediția limitată a ceasului Venezianico Nereide Ametista

15 aprilie 2024
Noul ceas Venezianico Nereide Ametista combină tradiția meșteșugului venețian cu materiale moderne, oferind o combinație elegantă de ametist și oțel inoxidabil. Colecția în premieră, limitată la 400 de bucăți, va fi disponibilă în curând pe Eceasuri.ro.

Monitoarele oferite de Traser vor funcționa perfect în toate condițiile. Acest lucru este demonstrat de reputația brandului și de feedback-ul pozitiv cu privire la manopera de înaltă calitate. Aflați mai multe despre marca Traser pe blogul oficial Watchard.

Blog despre marca Traser - fapte interesante, recenzii, noutăți

Pe blogul despre marca Traser puteți găsi recenziile noastre de utilizator, știri și fapte interesante despre producătorul elvețian de ceasuri militare. Pe eCesauri.ro veți găsi, de asemenea, juxtapuneri și sfaturi despre cum să folosiți ceasurile militare Traser.

Cum va funcționa ceasul Traser în condiții de supraviețuire? De ce este considerat unul dintre cele mai bune dispozitive tactice? Va fi la fel de bun și pentru utilizarea de zi cu zi? Veți găsi răspunsurile la aceste și alte întrebări pe blogul nostru.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }