Comparație între căștile Suunto Sonic și Suunto Wing. Care dintre ele va funcționa mai bine pentru dumneavoastră?

Suunto

Comparație între căștile Suunto Sonic și Suunto Wing. Care dintre ele va funcționa mai bine pentru dumneavoastră?

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

16 februarie 2024

Brandul Suunto a luat amploare, ne-am bucurat recent de lansări spectaculoase de ceasuri, dar și de căști, iar aici avem mai multe noutăți fierbinți. Am avut deja timp să testăm căștile Suunto Wing într-un mediu sportiv, iar acum a venit rândul celor de la Suunto Sonic. Aflați ce ne rezervă noul brand Suunto. Vom evidenția diferențele, dar și asemănările dintre cele două modele de căști. Sunteți gata? Începem.

Căștile fără fir Suunto Sonic ușoare și funcționale - ambalaje și variații de culoare

Brandul Suunto a pregătit o adevărată surpriză pentru clienții săi, noile căști wireless cu conducție osoasă și mai ușoare. Produsul este ambalat într-o cutie practică, care poartă numele produsului și sloganul revelator "Aventura începe aici". În interior veți găsi un încărcător ambalat separat și o husă practică de depozitare. Căștile sunt adăpostite într-o umplutură turnată, iar manualul de utilizare este introdus dedesubt. Totul arată estetic plăcut și va fi perfect ca și cadou. Ar trebui să adăugăm că căștile sunt disponibile în două versiuni de culoare. Primul model, cu referința SS050946000, este păstrat în culoarea neagră clasică. Cel de-al doilea model este creat pentru fanii culorilor neon, deoarece a primit o culoare verde lime, referința sa SS050947000.

Căști Suunto Sonic Lemon Yellow SS050947000

Căști fără fir Suunto Sonic ușoare și funcționale

Designerii au vrut să facă cât mai sigură ascultarea muzicii în timpul sportului, așa că au optat pentru un design cu urechi deschise și pentru conducție osoasă. Acest lucru vă permite să ascultați muzica preferată pe o parte, în timp ce zgomotele ambientale pot fi auzite pe cealaltă parte. Modelul anterior avea o construcție ușoară, cântărind 33 g, Suunto Sonic a reușit să reducă această greutate la doar 31 g. Acesta este un alt avantaj incontestabil al acestui produs. Mai ales că reducerea greutății nu a afectat calitatea sunetului, dimpotrivă, basul a fost îmbunătățit.

Femeie cu căști Suunto Sonic Lemon Yelo SS050947000

Vremea poate fi capricioasă, iar noi facem sport într-o varietate de condiții, iar Suunto nu a uitat de această problemă. Căștile Suunto Sonic se laudă cu un grad de impermeabilitate IP55. Ce înseamnă acest lucru pentru utilizator? Și că nici gerul, nici ploaia și nici căldura nu sunt teribile pentru cele mai noi căști. Un ciclu complet de încărcare durează 60 de minute, ceea ce permite căștilor să funcționeze continuu timp de 10 ore. Este demn de remarcat faptul că doar o încărcare de 10 minute permite 3 ore de redare a muzicii. Pentru a face căștile și mai funcționale, nu uitați să descărcați aplicația Suunto, care vă va permite să răspundeți și să deconectați și mai ușor apelurile, să reglați volumul sau să controlați muzica.

Diferențe și asemănări între Suunto Wing și Suunto Sonic

Caracteristica și avantajul comun al ambelor modele de căști este designul Open-Ear și conducerea osoasă. Cu o încărcare de doar 60 de minute, ambele modele au o durată de viață de până la 10 ore. Suunto Wing vine cu un powerbank suplimentar pentru încă 20 de ore de redare a muzicii. Suunto Sonic are un design mai ușor cu 2 grame și un bass îmbunătățit, dar îi lipsește controlul mișcării capului și luminile LED pentru a vă menține vizibil chiar și pe timp de noapte. Există, de asemenea, o diferență în ceea ce privește clasa de rezistență la apă și rezistența la alte elemente. Suunto Wing, cu clasa de rezistență la apă IP67, este rezistent nu numai la apă, ci și la transpirație și praf. Clasa de rezistență la apă IP55 a Suunto Sonic garantează rezistența la apă și transpirație.

Căști Suunto Wing Black SS050942000

Datorită funcției Bluetooth 5.2 a Suunto Sonic, este posibilă asocierea a două dispozitive, o caracteristică care nu se regăsește la predecesorul său. Suunto Sonic se mândrește cu o calitate mai bună a sunetului, datorită suportului pentru codecurile audio SBC, APTX Adaptive. Ambele dispozitive sunt extrem de confortabile, potrivindu-se bine și rămânând pe cap, astfel încât puteți alerga, sări sau face alte activități fizice cu ușurință. Este unul mai bun? Categoric nu, ambele dispozitive sunt de înaltă calitate. Merită să te gândești în ce condiții vrei să faci sport și să alegi un model adaptat nevoilor tale...

Faceți muzică și fiți în siguranță cu căștile Suunto Sonic și Wing

Să faci sport cu muzica ta preferată nu este doar plăcut, ci și motivant. Antrenamentul devine mai eficient, iar muzica potrivită eliberează, de asemenea, endorfine, așa-numitul hormon al fericirii. Amintiți-vă, totuși, că siguranța este pe primul loc. Cu căștile convenționale, deveniți surd la zgomotul de fond. Cu Suunto Sonic și Suunto Wing puteți auzi o mașină care se apropie sau sunetul pietrelor care cad, un pericol foarte real atunci când alergați în munți. Vă veți întreba, merită să investiți în aceste tipuri de căști? Vă vom răspunde afirmativ, merită, pentru că este o investiție în siguranța dumneavoastră și a celor dragi vouă. Vedeți toate produsele noi de la Suunto. Vizitați magazinul nostru staționar și online.


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.