Casete de ceasuri. Ceasurile dvs. merită să fie expuse corespunzător

Varietăți

Casete de ceasuri. Ceasurile dvs. merită să fie expuse corespunzător

Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.

17 noiembrie 2023

Ceasul este o parte importantă atât în garderoba femeilor, cât și în cea a bărbaților. Pentru a vă bucura de aspectul său unic cât mai mult timp, este indicat să îl depozitați în mod corespunzător. Cutiile speciale pentru ceasuri vin în ajutor.

 

De ce merită să aveți o cutie pentru ceasuri?

În primul rând, cutiile de ceasuri sunt foarte bune pentru a vă proteja ceasul de deteriorare atunci când nu îl folosiți. În loc să îl puneți pe noptieră sau să îl aruncați într-un sertar înainte de culcare, este mai sigur să îl depozitați într-o cutie specială pentru ceasuri. Calitățile estetice și decorative ale cutiei de ceas nu sunt mai puțin importante. Atunci când vă alegeți cutia de ceas, este indicat să sugerați designul acesteia și materialul din care este confecționată, astfel încât să corespundă cât mai mult așteptărilor și gusturilor dumneavoastră. Varietatea acestora și disponibilitatea largă pe piață vă permit să vă adaptați cutia de ceas la nevoile și gusturile dumneavoastră. Puteți opta pentru o cutie de ceas pentru bărbați, femei sau universală. De asemenea, puteți alege o cutie de ceas din lemn, o cutie de ceas din plastic, o cutie de ceas din piele sau o cutie de ceas DIY. Selecția de mărimi, modele și prețuri este suficientă pentru ca tu să alegi cutia de ceas care ți se potrivește.

 

cutii de ceasuri lupi

 

Cutie de ceas - de unde să o cumpărăm?

Cutiile de ceasuri sunt disponibile în toate magazinele bune de ceasuri și produse de depozitare. Puteți profita atât de magazinele online, cât și de cele de tip staționar. De asemenea, veți găsi pe internet un motor de comparare a prețurilor și a produselor pentru a vă ajuta să alegeți cele mai favorabile sugestii de cutii de ceasuri pentru dumneavoastră. Mai jos sunt câteva sugestii interesante de cutii disponibile la Eceasuri.ro.

 

lupul palermo box

 

Cutia Wolf Howard - depozitare compactă și elegantă a ceasurilor

Căutând o cutie compactă pentru mai multe ceasuri, merită să acordați atenție cutiei Wolf Howard 465165. Cutia compactă - 38 x 19 x 7,5 cm - are spațiu pentru a depozita trei ceasuri. În plus, modelul este echipat cu alte patru compartimente de depozitare, inclusiv unul cu un slot practic pentru un cablu USB și un sertar alungit, detașabil, pentru butonii de manșetă (6 compartimente). Cutia este confecționată din piele netedă clasică de culoare gri și căptușeală din piele de căprioară de culoare neagră. Această cutie este disponibilă și într-o versiune de culoare albastru marin.

 

wolf howard box

 

Cutie elegantă Wolf Roadster pentru colecționarii de ceasuri și bijuterii

Dacă aveți nevoie de mai mult spațiu de depozitare pentru ceasurile și alte accesorii, ar trebui neapărat să vă interesați de o cutie unică precum Wolf Roadster 477656. Aceasta se caracterizează prin caracterul său decorativ și arată deja foarte bine pe un raft de una singură. Are un capac din sticlă prin care puteți admira colecția de ceasuri și este prevăzută cu o închidere cu lacăt. Produsul este fabricat din piele, iar unele dintre detalii sunt create din lemn de abanos makassar lustruit. Cutia poate depozita până la 10 ceasuri cu o lățime maximă a plicului de 52 mm. În plus, modelul are un compartiment pentru bijuterii echipat cu 8 role, 12 compartimente pentru ace, 2 spații pentru curele și 1 spațiu pentru o brățară. Cutia dispune de un port USB.

 

cutie wolf roadster

 

Funcționalitate și design original - cutiile de ceasuri Wolf Britsh Racing și Wolf Memento Mori

O cutie nu mai puțin elegantă este cutia Wolf British Racing 792741 în culoarea verde, numită doar British Racing. Este confecționată din piele vegană și are o încuietoare cu cheie. De asemenea, poate găzdui până la 10 ceasuri. Modelul dispune de un port USB. O versiune ceva mai extravagantă a cutiei pentru ceasuri este Wolf Memento Mori 493572, care poate găzdui 10 ceasuri și este confecționată din piele vegană. Cu toate acestea, este colorată în roșu și - așa cum o obligă numele - decorată cu broderie cu motiv de craniu. Ceea ce mai deosebește această cutie de cea anterioară este faptul că capacul său este glazurat și se închide, de asemenea, cu un zăvor în formă de craniu.

 
wolf british racing box
cutie memento mori lup
 

Cutii de ceasuri din lemn - Beco Walnut și Beco Macassar

Atunci când căutați o soluție elegantă și practică pentru a vă ajuta să vă depozitați ceasurile, nu ratați propunerea cutiei de ceasuri Beco Technic Walnut 309386. Aceasta este realizată din lemn de nuc de înaltă calitate. Interiorul este căptușit cu un material moale și tactil care protejează ceasurile de zgârieturi și deteriorări. Deschiderea rapidă și comodă a cutiei este asigurată de o închidere prin apăsare. În cutie pot fi depozitate până la 5 ceasuri. Un corespondent mai mare al acestei cutii, care poate conține până la 10 ceasuri, este Beco Technic Macassar, realizată din lemn de Macassar de culoare maro, care este lustruit până la un luciu ridicat, adăugând o strălucire unică.

 
cutie de nuc beco
beco macassar box
 

Wolf Palermo - o cutie în culori diferite pentru 6 ceasuri

În cele din urmă, vă vom propune o cutie de dimensiuni intermediare, Wolf Palermo 213816, care măsoară 22,23 x 22,86 x 8,89 cm, ceea ce se traduce printr-o capacitate de depozitare pentru până la 6 ceasuri. Modelul este tapițat în piele naturală de culoare aurie roz și are un capac glazurat. Securitatea ceasurilor depozitate este asigurată de o încuietoare cu cheie. Cutia are, de asemenea, o ieșire USB. Acest model este disponibil și în culorile gri, roșu și negru.

Cutia de ceasuri pentru bărbați sau femei este o modalitate sigură și elegantă de a vă depozita ceasul. Ea elimină riscul de deteriorare a dispozitivului și poate servi cu siguranță ca element decorativ în casa dvs.

 
 


Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.