În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare

Detalii Wolf 466202

Wolf Viceroy 466202 este o cutie de ceas elegantă, realizată din piele vegană neagră. Are un capac de sticlă care se poate închide cu cheie și un compartiment suplimentar extensibil cu spațiu pentru bijuterii. Va găzdui 10 ceasuri cu dimensiuni de până la 52 mm fiecare. Dispune de o închidere cu lacăt. Garanția care acoperă produsul este de 2 ani și este valabilă de la data cumpărării.

Ce se află în cutie?

  • Garanție de 2 ani valabilă în Polonia, oferită de distribuitorul polonez Wolf
  • Ambalaj de marcă Wolf

Mai multe informații Wolf 466202

Brand Wolf
Garanție 2 ani
Aspect Decorațiuni
Număr de compartimente 10
Material Piele vegană
Tipul de prindere Lacăt
Dimensiuni 32,7 x 22,9 x 13,6 cm
Funcții speciale Cu sticlă
Model 466202
EAN 98152743371

Recenzii despre Wolf Viceroy 466202

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere


var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }