ABC-ul stilului - cu ce să asortezi ceasurile colorate și cu modele?

Varietăți

ABC-ul stilului - cu ce să asortezi ceasurile colorate și cu modele?

Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.

18 aprilie 2023

Sezonul primăvară/vară încurajează un stil mai îndrăzneț. Noi optăm pentru culori vii și modele mai îndrăznețe. Designerii de ceasuri simt și ei această tendință puternică. Cu ce să combinați imprimeurile? Cum să nu exagerezi? Vă dezvăluim trei trucuri inteligente de styling. Creează-ți propriul stil cu un ceas cu motive!

Modelele ca și culorile îndrăznețe

Dacă v-ați decis pentru un ceas cu model , alegeți o culoare puternică din acesta. O poți folosi atât pentru partea de jos, cât și pentru partea de sus a garderobei tale. Cu toate acestea, dacă alegeți pantaloni galbeni, asortați-i cu topuri de culoare surdă, cum ar fi bej, alb, gri sau negru. Prin repetarea culorilor, întregul look se va asorta perfect.

Ceasuri de culoare Adidas

Sugestia noastră pentru un ceas elegant de damă cu imprimeu este modelul Swatch The Frame Frida Khalo. Printul este o reproducere a autoportretului artistei, care se află în prezent într-un muzeu din Mexic. Opera Fridei era plină de referințe la cultura mexicană, dar și la cea indiană. Ceasul a primit un aer etnic și este greu să-ți iei ochii de la el. Dacă sunteți un fan al picturii care apreciază obiectele neobișnuite și ieșite din comun, atunci optați pentru Swatch The Frame Frida Khalo.

ceas swatch colecție cadrul frida khalo

Combină imprimeurile animaliere cu culorile pastelate

Una dintre tendințele preferate ale primăverii/vară este look-ul safari. Imprimeurile animale sunt fantastice pentru acest look. Aspectul din piele de șarpe este foarte elegant. Pentru o notă de blândețe, optați pentru culori pastelate discrete. Toate culorile pământii, bejurile, verdele și albastrul sau griurile subtile sunt perfecte pentru a sparge plictiseala. Acest tip de combinație este perfect atât pentru ținutele de lucru, cât și pentru cele casual.

Michael Kors ceasuri imprimate

Sugestia noastră este un ceas elegant pentru femei de la brandul italian Furla. Modelul din piele de șarpe împodobește nu numai cureaua, ci și cadranul, care prezintă patru indexuri cu puncte și logo-ul mărcii. Învelișul este confecționat din oțel inoxidabil, care a fost placat cu aur. Imprimeul este destul de bogat, dar arată foarte subtil și șic. Detalii precum dantela cu monogramă sunt, de asemenea, captivante. Designerii au avut grijă chiar și de cel mai mic detaliu. Ceasul funcționează pe baza unei mișcări cu cuarț dovedite.

Furla Easy Shape animal print

Design cu monogramă

Din ce în ce mai multe branduri își iau logo-ul sau monograma și creează un model din ea pentru a împodobi piesele individuale din colecțiile lor. Cele mai bune exemple sunt giganții precum mărcile Louis Vuitton, Michael Kors sau Guess. Adesea, monogramele sunt duplicate sau combinate între ele pentru a crea un design complet nou. Acest lucru este valabil nu numai pentru gențile de mână, ci și pentru bijuterii, pantofi și ceasuri. Imprimeurile de acest tip au un avantaj de bază, se asortează cu orice. Le puteți combina cu ușurință cu alte modele, precum și cu culori îndrăznețe. Acest lucru este ideal pentru cei care sunt la început cu modelele.

Ceasuri cu monogramă Guess

Atenția noastră a fost atrasă de ceasul pentru femei Guess Claudia, care a fost decorat cu logo-ul 4G. Imprimeul împodobește brățara din plasă de oțel, precum și cadranul ceasului. Întregul aspect este subtil, deoarece au fost folosite două culori calme - argintiu și albastru marin. Luneta bogat împodobită cu cristale adaugă o notă de glamour la aspectul general. Ceasul funcționează pe baza unui mecanism cu cuarț dovedit. Cel mai interesant lucru este că, la prima vedere, imprimeul amintește mai degrabă de flori sau de modele marocane decât de logo-ul mărcii Guess.

Monogramă Guess Claudia

Creați un look unic cu un ceas cu model

Ceasurile imprimate sunt o modalitate fantastică de a adăuga varietate și viață unui look. Dacă sunteți începător în materie de modele, începeți cu un ceas și apoi treceți la suprafețe mai mari, cum ar fi pantaloni, o bluză sau o rochie. Modelele florale conferă un aspect subtil de fetiță, în timp ce imprimeurile animaliere adaugă o notă picantă. Jucați-vă cu modele și texturi pentru a crea un efect unic. Ce imprimeu vei purta în acest sezon?

swatch frida kahlo ceas pentru femei

Ioana Dima

Pe lângă faptul că colecționează ceasuri și bijuterii elegante de damă (și scrie despre ele), ea își conduce propria afacere de consultanță. Un personaj vesel, care este întotdeauna acolo pentru a oferi sfaturi și ajutor. În particular, o mamă și o iubitoare de a face sushi delicios.