Furla este un brand cunoscut pentru gențile, pantofii și accesoriile sale frumoase din piele. Este asociat cu designul italian care se concentrează pe meșteșugul artizanal și pe oferirea clienților cu un sentiment de lux. Puțini sunt cei care știu că firma din Italia cucerește și piața de orologerie. Ceasurile Furla sunt întruchiparea eleganței care va funcționa și pentru uzura de zi cu zi.

citește pe

Ceasuri Furla

(11)

Cele mai populare
 1. Ceas Dama Furla Tempo Mini Ceas Dama Furla Tempo Mini
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.063,00 Lei

  Furla Tempo Mini WW00014003L3

  Livrare gratuităîn 3 zile
 2. Ceas Dama Furla Studs Index Ceas Dama Furla Studs Index
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.251,00 Lei

  Furla Studs Index WW00008006L3

  Livrare gratuităîn 3 zile
 3. Ceas Dama Furla Cosy Seconds Ceas Dama Furla Cosy Seconds
  Livrare gratuităîn 3 zile
  827,00 Lei

  Furla Cosy Seconds WW00013004L3

  Evaluare:
  100%
  Livrare gratuităîn 3 zile
 4. Ceas Dama Furla Multifunction Ceas Dama Furla Multifunction
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.366,00 Lei

  Furla Multifunction WW00011006L3

  Evaluare:
  100%
  Livrare gratuităîn 3 zile
 5. -25%
  Ceas Dama Furla Tempo Mini Ceas Dama Furla Tempo Mini
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.324,00 Lei 992,00 Lei

  Furla Tempo Mini WW00014002L2

  Livrare gratuităîn 3 zile
 6. -25%
  Ceas Dama Furla Cosy Seconds Ceas Dama Furla Cosy Seconds
  Livrare gratuităîn 3 zile
  1.208,00 Lei 906,00 Lei

  Furla Cosy Seconds WW00013007L3

  Livrare gratuităîn 3 zile
Cele mai populare

Originile brandului Furla datează din 1927, când designerul italian Aldo Furlanetto a decis să își deschidă propria afacere în Bologna. Produsele sale au început rapid să câștige popularitate, iar acest lucru s-a datorat femeilor elegante care au promovat produsele și în străinătate, în timpul numeroaselor lor călătorii. Creșterea Furli a fost oprită de izbucnirea războiului - abia după 10 ani de la sfârșitul războiului, Furlanetto a deschis primul său magazin, situat în Bologna, care a fost important pentru brand. Vânzările au crescut în anii 1970, când designerului i s-au alăturat copiii săi, care au introdus colecții sezoniere și l-au ajutat pe tatăl lor să modernizeze caracterul mărcii. Acest lucru i-a permis lui Furla să aibă succes pe piața globală.

Furla - istoria mărcii

Atunci când Aldo Furlanetto și-a fondat marca la sfârșitul anilor 1920, accentul era pus pe materiale de înaltă calitate și pe o producție cu atenție la detalii. Ghidarea după aceste valori i-a permis succesul, care, întrerupt pentru câțiva ani de război, s-a materializat în primul magazin Furli, deschis în anii 1970 în Bologna. Carlo, Paolo și Giovanna, copiii designerului, l-au ajutat să se ocupe de promovarea brandului și să-i adapteze profilul la vremurile în schimbare. Au împărțit colecțiile pe sezoane și au introdus produse noi, la fel de luxoase ca gențile și cuferele cu care Furlanetto a început. Așa au apărut ceasurile Furla.

Ceasurile Furla - un suflu de lux la încheietura mâinii

Gama brandului include modele casual și elegante. Acestea includ atât ceasuri pe brățări, cât și pe curele. Cadranele acestora sunt de obicei decorate cu subtilul logo Furla. Minimalismul merge mână în mână cu luxul la îndemână. Cu o paletă de culori discrete, ceasurile Furla se potrivesc bine cu o gamă largă de stiluri. Browns, aur alb, roz sau galben pot fi găsite aici. Fanii accesoriilor de bijuterii ar trebui să fie, de asemenea, mulțumiți - unele modele pot înlocui cu succes o brățară. Plicurile mici nu vor copleși încheieturile femeilor mici.

Colecțiile de ceasuri Furla pentru femei

Fiecare colecție de ceasuri Furla este un design consistent completat de elemente distinctive. Linia Furla Cosy va funcționa bine atât pentru uzura de zi cu zi, cât și pentru ținutele elegante. Alegeți dintre modelele pe curele din piele și brățări din oțel. Cadranele sunt decorate cu ghiocei și cu logo-ul mărcii în centru. Mișcarea cu cuarț este responsabilă de funcționare. Aceasta este alegerea ideală pentru femeile care doresc să arate elegant indiferent de ocazie.

Furla Minimal Shape este un cadran decorat cu un model fin folosind logo-ul producătorului și montat în plicuri clasice din argint, aur și aur roz. Colecția este completată de curele din piele de înaltă calitate. Această colecție va fi completarea perfectă a stilului dvs. de zi cu zi, făcându-vă în același timp să vă simțiți specială.

Magazinul de ceasuri Furla din Varșovia

Designul italian original, tradiția îndelungată a brandului și accentul pus pe clasici fac din ceasurile Furla o alegere excelentă pentru femeile cărora le place să se simtă elegante și luxoase fără a cheltui sume exorbitante de bani. În magazinul nostru online și în magazinul nostru de ceasuri Furla din Varșovia, veți găsi modele din gama brandului la cele mai bune prețuri.

Retailer oficial Furla - Magazin autorizat - Distribuitor

Toate ceasurile pe care le vindem provin de la distribuitori autorizați. Clockworks vă oferă o selecție de ceasuri Furla, disponibile atât în magazinul nostru staționar, cât și online. Promitem o livrare rapidă și sigură!

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }