Marca Alpina este lider în rândul producătorilor elvețieni de ceasuri. Datorită curajului său în crearea de soluții revoluționare și a atenției sale la manoperă, compania a ajuns rapid la un nivel de maestru cu produsele sale. Acest lucru este apreciat chiar și de cei mai exigenți clienți, cum ar fi sportivii de înaltă performanță, salvatorii montani sau pompierii.

citește pe

Ceasuri Dama Alpina

(6)

Cele mai populare
 1. Ceas Dama Alpina Comtesse Ceas Dama Alpina Comtesse
  Livrare gratuităpe comandă
  5.090,00 RON

  Alpina Comtesse AL-240MPW2C3B

  Livrare gratuităpe comandă
 2. Ceas Dama Alpina Comtesse Ceas Dama Alpina Comtesse
  Livrare gratuităpe comandă
  4.465,00 RON

  Alpina Comtesse AL-240MPW2C6B

  Livrare gratuităpe comandă
 3. Ceas Dama Alpina Comtesse Ceas Dama Alpina Comtesse
  Livrare gratuităpe comandă
  5.610,00 RON

  Alpina Comtesse AL-240MPWD2C3B

  Livrare gratuităpe comandă
Cele mai populare

Tradiția bogată a ceasurilor Alpina

Istoria mărcii a început în 1883, datorită lui Gottlieb Hauser din Geneva. Visul lui Hauser a fost de a crea o uniune unificată a constructorilor de ceasuri, cu un motto asemănător cu cel al alpiniștilor, și anume de a escalada vârfurile împreună. Momentul de cotitură în istoria companiei a avut loc în 1903, când visul fondatorului a fost realizat. După standardele vremii, acest lucru era îndrăzneț și inovator. Până în prezent, Alpina este încă una dintre cele mai de succes mărci elvețiene, care surprinde prin atenția pe care o acordă celor mai mici detalii ale modelelor sale.

Ceasuri pentru femei Alpina - eleganță și stil

Produsele Alpina ar trebui să îi încânte chiar și pe cei mai exigenți fani ai ceasurilor elvețiene. Seria Comtesse pentru femei combină măiestria tehnologică de necontestat a mărcii, dar se concentrează și pe aspectul elegant, care pentru femei este un element foarte important în alegerea modelului potrivit. Cureaua argintie adaugă multă clasă, iar utilizarea sticlei de safir protejează ceasul de zgârieturi. Rezistența la apă de 100 de metri permite înotul și scufundările la adâncimi mici.


Alpina este o marcă excelentă, specializată în producția de ceasuri de clasă superioară. Produsele mărcii sunt perfecte pentru femeile care își doresc un ceas clasic cu o durabilitate ridicată. Cumpărarea unui ceas Alpina este o investiție excelentă pentru anii următori.