Verificați cum arată ceasulse potrivește încheieturii dvs.

Watch's visualization

Încearcă-ți ceasul

Watch's visualization
Mână:
Circumferința încheieturii (cm): Vedeți cum se măsoară »
Vedeți cum se măsoară »
Lățimea carcasei 40 mm
Lățimea curelei 21 mm

241906 Ceas Barbatesc Victorinox Alliance Victorinox Alliance

Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe produs Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient. Află mai multe pe pagina Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Victorinox 241906

Victorinox Alliance 241906 este un ceas bărbătesc a cărui durabilitate și înaltă calitate sunt confirmate de 100 de teste de omologare reușite. Cadranul albastru marin sunburst adaugă o notă elegantă aspectului general. Acesta este montat într-o carcasă argintie din oțel inoxidabil 316L și acoperit de o sticlă dură de safir. La ora 3 se află o mână practică pentru data zilei din lună. Întregul ansamblu este susținut de o curea din piele neagră. Un mecanism cu cuarț, care are grijă de funcționarea corectă a întregului, este ascuns în carcasa sigilată cu capac cu șurub. Rezistența la apă a ceasului este de 100 de metri, astfel încât puteți înota la suprafață în el fără niciun risc. La achiziționare, produsul este însoțit de o garanție de cinci ani din partea producătorului și de un ambalaj de marcă.

Victorinox Alliance - frumusețe inconfundabilă și calitate superioară

Victorinox Alliance 241906 este un model creat pentru domnii care apreciază calitatea înaltă și durabilitatea pentru mulți ani de acum încolo. Caracterul său atemporal este influențat de cureaua clasică cusută din piele neagră, de plicul din oțel inoxidabil argintiu 316L și de cadranul albastru marin decorat cu o tăietură sunray. Acoperit de sticlă de safir, cadranul este, de asemenea, echipat cu o fereastră pentru dată cu un contor pentru ziua lunii. Ceasul a trecut nu mai puțin de 100 de teste de omologare, confirmând durabilitatea sa. Produsul funcționează pe baza unei mișcări cu cuarț alimentate de o baterie. Rezistența la apă de 100 de metri înseamnă că este protejat atunci când înoată la suprafață.

Zegarki Victorinox

Victorinox AG - o tradiție de peste 130 de ani

Victorinox AG este o companie elvețiană de familie, care este în prezent renumită în întreaga lume pentru legendarul său cuțit elvețian, fabricat din materiale de cea mai bună calitate. Compania de cuțite a fost fondată în 1884 de Karl Elsner în satul Ibach (în canionul Schwyz). A fost fondată cu scopul de a reduce șomajul și de a preveni emigrarea în masă. Compania a început în curând să se dezvolte rapid, ceea ce a influențat prestigiul mărcii în țară, și astfel - în 1891, primul transport de cuțite a fost livrat armatei elvețiene. Acesta a fost un an de referință care a permis crearea unei colecții de cuțite pentru soldați. Dezvoltarea continuă a companiei i-a permis să devină unul dintre cei mai importanți producători de cuțite de pe piața mondială. Astăzi, pe lângă cuțite, ne putem bucura, printre altele, de ceasurile Victorinox, care combină precizia, fiabilitatea și durabilitatea elvețiană.

Ceas pentru bărbați Victorinox Alliance

Cea mai bună manoperă încapsulată într-un design unic

Ceasul pentru bărbați Victorinox Alliance 241906 este compus din:

  • Înveliș rotund din oțel inoxidabil 316 L, de culoare argintie.
  • Curea din piele neagră.
  • Cadran analogic de culoare albastru marin, care este decorat cu un efect tăiat cu raze de soare.
  • Sticlă rezistentă și dură din cristal de safir.
  • Funcție dedată la ora 3.
  • Mișcare cu cuarț alimentată cu baterii.
  • Fundul carcaseiînșurubat care sigilează plicul.

Rezistent la apă .

Rezistența la apă de 100 de metri înseamnă că ceasul poate fi folosit pentru înot la suprafață fără să vă faceți griji că veți deteriora mecanismul.

Garanție

Ceasul pentru bărbați Victorinox Alliance 241906 este ambalat în cutia sa originală și este însoțit de o garanție de cinci ani. Garanția include, de asemenea, o înlocuire gratuită a bateriei în primul an de utilizare, dar numai dacă bateria este complet uzată (descărcată).

Ce se află în cutie?

  • Garanție internațională de 5 ani, realizată de Victorinox Swiss Army
  • " Manual de utilizare
  • " Cutie de marcă Victorinox

Mai multe informații Victorinox 241906

Model 241906
EAN 7611160124845
Brand Victorinox
Tip Pentru bărbați
Garanție 5 ani
Rezistent la apă 100 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Oțel inoxidabil
Diametru carcasă 40.00 mm
Grosimea carcasă 9.80 mm
Culoare cadran Albastru inchis
Tip de cadran Șlefuire solară
Geam Safir
Tipul de curea Piele
Culoare curea Negru
Latime curea 21.00 mm

Recenzii despre Victorinox Alliance 241906

Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:

Negociere