Bestseller

TS-108673 Ceas Barbatesc Traser P96 Outdoor Pioneer Evolution Black Traser P96 Outdoor Pioneer Evolution Black

Evaluarea clienților: 5
În stoc. Expediere astăzi de la depozit.
Layer 1
Livrare gratuită prin curier
Comandă în parcurs de 0h 00m 00s, să îl primesc prin
Livrare garantată înainte de Crăciun
Retur gratuit până la 100 de zile Prelungim posibilitatea de a returna gratuit produsul până la 100 de zile, fără a fi nevoie să prezinți un motiv! Vezi detaliile în secțiunea Retur timp de până la 100 de zile!
Comandați gravură gratuită pe placă Comandarea unei gravuri poate prelungi termenul de livrare cu o zi lucrătoare. Ne cerem scuze pentru orice inconvenient.
Gravare
Comandați ambalaj cadou Acest produs poate fi ambalat într-o cutie de cadou elegantă. Vezi opțiunile disponibile și condițiile acestui serviciu în secțiunea Împachetarea cadourilor

Detalii Traser TS-108673

Zegarek męski Traser TS-108673 to model w stylu wojskowym. W swojej pracy bazuje on na mechanizmie kwarcowym. Model posiada czarną kopertę z kompozytu, polimeru zbrojonego włóknem szklanym. Tarcza zegarka osłonięta została szkiełkiem szafirowym, które chroni model przed zarysowaniami. Czarny pasek wykonany jest z materiału tekstylnego NATO. Zegarek wykorzystuje unikalną technologię trigalight - podświetlenie rurkami trytu. Zegarek posiada także powłokę antyrefleksyjną, której działanie polega na niwelowaniu odbicia światła. Zegarek wyposażony jest w datownik wskazujący aktualny dzień miesiąca. Model wyposażony został w mechanizm Shock Resistance, który zapewnia odporność na trudne warunki. Wodoszczelność na poziomie 200 metrów pozwala na branie prysznica, pływanie czy nawet nurkowanie z butlą na niewielkie głębokości.

Ce se află în cutie?

  • Garanție de 2 ani, realizată de distribuitorul de ceasuri Traser
  • Manual de instrucțiuni
  • Cutie cu marca Traser

Mai multe informații Traser TS-108673

Model TS-108673
EAN 7630027704136
Brand Traser
Tip Pentru bărbați
Garanție 2 ani ( internațional), 4 ani (în Polonia), 10 ani (pentru trigalight®)
Rezistent la apă 200 de metri
Mecanism Quartz
Tipul de carcasă Compozit
Diametru carcasă 44.00 mm
Grosimea carcasă 14.50 mm
Culoare cadran Negru
Geam Mineral
Tipul de curea Material textil
Culoare curea Negru

Recenzii despre Traser P96 Outdoor Pioneer Evolution Black TS-108673 (2)

Evaluarea clienților: 5
Scrieți propria recenzie
Evaluarea dvs.:
  1. 25.04.2023
    100%
    Permiteți-mi să încep cu Clock House Company. Toate aspectele pozitive, pe scurt. Contact, servicii, rapiditate de livrare. Totul la cel mai înalt nivel. Rating foarte bun.
    În ceea ce privește ceasul este genial. Ușor, excelent lucrat. Iluminarea TRIGALIGHT - o capodoperă a lumii. Foarte lizibil și puteți vedea imediat că va fi performant în toate condițiile. Revelație la un preț bun. Foarte recomandat!
    Andy Client verificat
    Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.
  2. 25.04.2023
    100%
    Ceasul este fantastic. Frumos făcut, robust și totuși foarte ușor. Confortabil și discret. Este elegant și nu se simte ca o jucărie (chiar dacă este un echipament de teren). L-am cumpărat de la Clockworks în luna august. Funcționează impecabil, iar iluminarea nocturnă (tuburi de gaz), este cosmică :-). Citiri foarte lizibile, indiferent de ora din zi sau din noapte. Singura mea observație este că fereastra de dată este un pic prea mică, dar aceasta este o chestiune de .... vederea mea s-a deteriorat în ultima vreme :-). În afară de asta, modelul este un A cu un mare plus pentru manoperă și design. Cele mai bune salutări, Michał Poklękowski.
    Misiek Client verificat
    Această recenzie este utilă pentru dumneavoastră.

Negociere