Două noi modele Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition cu un aer nautic

Sternglas

Două noi modele Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition cu un aer nautic

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

12 iunie 2023

Marca Sternglas prezintă două ceasuri noi din colecția Asthet Edition Lumare. Ambele modele sunt limitate la 750 de exemplare și au un cadran de o culoare albastră impresionantă. Designul sofisticat cu un cadran concav, un cristal de safir convex și mișcarea japoneză Miyota 9015 a permis construirea unui plic cu o grosime de doar 8,5 mm. Există posibilitatea de a alege între modelele cu curea din piele și cele cu brățară din oțel inoxidabil.

  • Marca Sternglas prezintă două noi modele Asthet Lumare Automatic Limited Edition, limitate la 750 de exemplare.
  • Ceasurile impresionează cu un cadran concav albastru intens.
  • Datorită utilizării designului super slim premiat al Asthet, plicul are o grosime de doar 8,5 mm.
  • Pentrumai multe informații despre aceste ceasuri, vizitați blogul nostru.

Ceasurile Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition cu un design ultra-subțire și un plic subțire

Cadranele concave albastre ale noilor modele de ceasuri Sternglas din colecția Lumare sunt inspirate de fenomenul fascinant al luminescenței marine. Pentru construcția lor a fost folosit designul premiat Asthet super-subțire. Mișcarea automată Miyota de înaltă calitate funcționează într-un plic din oțel inoxidabil 316L. Are o rezervă de putere de 42 de ore, o funcție de oprire a secundelor și un afișaj al datei. De obicei, cu cât mecanismul este mai plat, cu atât ceasul este mai scump. În acest caz, datorită designului său inteligent, Calibrul 9015 se potrivește într-un plic de doar 8,5 mm înălțime - fără a ajunge în segmentul de preț superior.

 Sternglas Asthet Lumare

Inspirația nautică a modelului Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition

Ceasurile folosesc un cristal dur de safir pentru a proteja cadranul de influențele externe, ceea ce se întâlnește de obicei în rândul ceasurilor de lux. Cadranul este, de asemenea, perfect vizibil în lumina puternică a soarelui, datorită dublului strat anti-reflexie.

sternglas Asthet Lumare

Partea din față și cea din spate a plicului Sternglas sunt lustruite, în timp ce părțile laterale sunt periate. Intenția producătorului a fost ca ceasul să semene în acest fel cu marea: într-un moment este calm și neted, în alt moment agitat și mat. Tratamentul schimbător al plicului îi conferă un aspect unic, care oferă ochiului o mare varietate. În plus, spatele carcasei este decorat cu un motiv de valuri. În funcție de preferințele noastre, putem alege între ceasul Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition cu brățară din oțel sau Sternglas Asthet Lumare Automatic Limited Edition cu curea din piele.

sternglas Asthet Lumare

Mișcarea automată premium japoneză Miyota 9015 nu are nevoie de baterii - mișcările naturale ale mâinii purtătorului determină oscilația rotorului și, prin urmare, mișcarea. Cu 28.800 A/h (vibrații pe oră), acul secundar se mișcă extrem de lin pe cadranul concav. Ceasul va fi disponibil în curând în magazinul Eceasuri.ro!

Sternglas Asthet Lumare


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.