Răcoarea Mării Nordului capturată în ceasul Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk

Sternglas

Răcoarea Mării Nordului capturată în ceasul Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

11 iulie 2023

Marca Sternglas prezintă noile modele Hamburg Automatik Edition Neuwerk. Aceasta este o ediție specială, limitată la 1999 exemplare. Seria a fost inspirată de micuța insulă Neuwerk, situată în golful Helgoland. Care sunt caracteristicile noilor modele?

  • Sternglas prezintă noile modele de ceas limitate la 1999 exemplare.
  • Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk de la Sternglas aduce un omagiu orașului său natal și insulei Neuwerk care îi aparține.
  • Toate modelele sunt disponibile în magazinul Eceasuri.ro.
  • Pentrumai multe informații despre ceasuri, vizitați blogul nostru.

Ceasul Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk aduce un omagiu micuței insule situată în golful Helgoland

Noile modele emană un farmec estetic de netăgăduit. Cadranul satinat de culoare gri rece, cu o curbură subtilă, combinat cu carcasa din oțel inoxidabil argintat, evocă austeritatea Mării Semenicelor. Acest design nu este un accident. Orașul natal pentru Sternglas este Hamburg, orașul port de renume mondial. Orașul include, de asemenea, o bijuterie ascunsă în peisajul de coastă din nordul Germaniei, insulița Neuwerk. După cum declară producătorul, ceasul Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk este un omagiu adus micii insule aparținând orașului Hamburg, situată în Marea Nordului, și o expresie a iubirii pentru orașul natal.

Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk și capacul Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk

Designul Sternglas al ceasului Hamburg Automatik Edition Neuwerk inspirat de Marea Nordului

Pe cadranul gri curbat din satin care amintește de răcoarea Mării Nordului, veți găsi patru puncte portocalii, două mâini scheletate în turcoaz și o secundară roșie al cărei design a fost inspirat de o geamandură marină. Designul general asigură lizibilitatea și un contrast vizual ridicat. Cadranul cu cifre este completat de un ștampilator cu data zilei din lună, situat la ora 6. Cadranul ceasului este protejat de influențele externe nefavorabile de o sticlă de safir, care este cel mai des utilizată pe piața ceasurilor de lux. Pentru lizibilitatea cadranului în orice condiții, sticla a fost acoperită cu un strat dublu anti-reflexie.

Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk cadran

Sternglas a dezvoltat special pentru acest model de ceas în ediție limitată o brățară segmentată din oțel inoxidabil 316L periat. Brățara are un design ușor și simplu, rămânând în același timp distinctivă. Culoarea sa argintie neutră pune în evidență culorile vizibile pe cadran. Datorită sistemului de schimbare rapidă, brățara poate fi schimbată în câteva secunde, fără niciun efort sau instrumente suplimentare. Ceasurile sunt, de asemenea, disponibile pe o curea din piele maro (S02-HHN11-VI11 ) și pe o curea din material textil galben (S02-HHN11-FI01).

Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk curea din piele și țesătură

Fundul carcasei prezintă o gravură care înfățișează una dintre faimoasele și istoricele trăsuri trase de cai cunoscute sub numele de "Wattwagen", pe care se vede simbolul insulei - farul istoric Neuwerk, vechi de 700 de ani și care este, de asemenea, cea mai veche clădire din Hamburg. Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk se bazează pe mișcarea automată japoneză Miyota 8215, care este produsă din 1977 și care este invariabil o mișcare robustă și fiabilă, cu o rezervă de putere de 42 de ore.

Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk brățară Sternglas Hamburg Automatik Edition Neuwerk


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.