Ceasuri futuriste. Noutăți Bulova și propuneri de la Ciga Design și Alfex

Varietăți

Ceasuri futuriste. Noutăți Bulova și propuneri de la Ciga Design și Alfex

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

22 septembrie 2022

Ați auzit vreodată de stilul futurist? Oricine a ratat această facțiune a modernității va înțelege cu siguranță, mai mult ca sigur, expresia "încălcarea tuturor regulilor". Stilul futurist este ideal pentru cei cărora le place să fie neconvenționali și să se abată definitiv de la normele stabilite. Accesoriile în acest stil ne duc înapoi în trecut, încântându-ne cu decorațiuni și funcții originale. Ceasurile futuriste nu numai că vor atrage atenția, dar vor adăuga o nouă dimensiune multor creații. Doriți să vă mutați în ea împreună cu noutățile de la marca Bulova? Consultați sugestiile noastre de ceasuri futuriste și convingeți-vă că uneori merită să încălcați regulile eleganței!

Tot viitorul în marca Bulova. Noi ceasuri futuriste

Anii 1970 amintesc de modelul iconic al mărcii Bulova, care a trăit în sfârșit pentru a vedea un succesor demn! Referindu-se la tema de top a realității virtuale, modelul Computron a fost creat în colaborare cu D-Cave. Ecranul LED distinctiv este o referință la lumea jocurilor, transportând fiecare proprietar în lumea viitorului. Este un ceas care nu poate fi trecut cu vederea cu indiferență. Acest model cu totul neconvențional și unic are un strat IP negru și accente verzi care nu pot fi trecute cu vederea. Bulova Computron D-Cave 98C140 va încânta toți fanii lumii virtuale, credeți-mă, este cu adevărat impresionant. Și nu numai atât! Ceasul Bulova menționat mai sus va putea fi achiziționat și ca jeton NFT de la Decentraland. Tocmai când credeam că nu se poate crea ceva mai ciudat, apare ceasul Bulova Computron D-Cave 98C141. Legendara carcasă trapezoidală, modelele liniare decorative și cureaua verde. Modelul emite o lumină puternică, dar foarte plăcută pentru ochi, permite citirea orei în două fusuri orare și indică data curentă a lunii. Nu-i așa că arată ca un mini-robot?

Zegarki Bulova

Futuristic Ciga Design - schelete în aspectul viitorului

În ciuda faptului că este relativ nou, marca Ciga se dezvoltă într-un ritm electrizant. Ceea ce ne place foarte mult! Creatorii nu se lasă mai prejos și țin pasul cu tendințele actuale, dacă nu chiar le devansează. Colecția Ciga Design X Series este mai mult decât un ceas clasic, este viitorul orologeriei! Mecanismul complet expus, uimitor de decorat și acest lucru adăpostit într-o carcasă pătrată este impresionant. Și mai este și acoperirea luminescentă, care va face din modelul Ciga Design o încântare chiar și într-o noapte întunecată. Și cum să treci pe lângă ele cu indiferență?

Ciga Design

Bijuterii sau futurist? Ceasuri de la Alfex

Există printre noi femei cărora le plac ceasurile neconvenționale în stil futurist? În acest caz, marca Alfex este deosebit de interesantă. Această manufactură elvețiană cu o tradiție extrem de bogată în stabilirea tendințelor în lumea orologeriei. Seria Alfex New Structures sunt modele pe care le puteți purta nu doar zilnic, ci și în timpul unor evenimente speciale, elegante. Brățările largi au fost confecționate în mai multe moduri diferite și originale pentru a atrage atenția și pentru a vă accentua stilul. Dacă vreți să fiți la zi, doar cu ceasurile pentru femei în stil futurist de la Alfex!

Alfex

Treceți în viitor cu ceasurile futuriste astăzi!

Nu ezitați, alegeți ceasul de vis în stil futurist de pe site-ul nostru Eceasuri.ro sau din magazinul nostru de papetărie. Poți deveni protagonistul propriului tău film al viitorului cu noutățile Bulova sau îți poți îmbunătăți creația cu un accesoriu neobișnuit de la Ciga sau Alfex - alegerea îți aparține!


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.