Marca Victorinox este o companie recunoscută pe scară largă, asociată cu producția de produse din oțel de înaltă calitate. Tradiția sa îndelungată de a crea cuțite a ajutat-o să se lanseze în noi provocări, cum ar fi producerea de ceasuri de o calitate excepțională.

citește pe

Ceasuri Dama Victorinox

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Comandați astăzi ceasurile Victorinox la Zegarownia.co.uk și vedeți de ce mii de iubitori de ceasuri frumos lucrate și durabile au optat deja pentru ele.

Victorinox - originile afacerii

Compania a fost fondată de Karl Elsener în 1884 în Elveția. Inițial, compania a fost denumită "Victoria" în onoarea mamei fondatorului, dar după introducerea oțelului inoxidabil "inox", compania a adoptat numele "Victorinox". La doar câțiva ani după începerea afacerii, cuțitul creat de Elsener a fost brevetat. Acest model este produs și astăzi și este cunoscut sub numele de cuțitul elvețian pentru ofițeri. Produsul legendar al acestui brand se află, de exemplu, în echipamentul astronauților NASA, al exploratorilor din Himalaya sau al exploratorilor polari. Prin urmare, brandul și-a făcut un loc permanent în mintea multor oameni din întreaga lume, motiv pentru care a decis să își extindă activitățile în producția de ceasuri de înaltă calitate.

Ceasuri de damă Victorinox - eleganță sportivă pentru fiecare femeie

Prin tradiția îndelungată a Victorinox de a crea produse practice, ceasurile sunt și ele o extensie a filozofiei mărcii. Ceasurile sunt fabricate cu un angajament puternic față de materialele de calitate. Aspectul practic al ceasului este combinat cu designul său elegant. Prin urmare, ceasurile brandului nu numai că vor funcționa bine în timpul activităților fizice, dar vor completa și detaliile elegante. Este produsul perfect pentru orice femeie căreia îi place să combine aceste două elemente ale vieții sale.