Ceasurile din lemn Plantwear au ajuns la inimile fanilor din Polonia și din străinătate. Ceasurile lor din lemn sunt mici opere de artă care au fost create dintr-o combinație de material nobil, natural și componente de ceas de înaltă calitate. Faceți cunoștință cu Plantwear - ceasuri din lemn!

citește pe

Ceasuri Plantwear

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Brandul Plantwear este în prezent una dintre cele mai bune opțiuni pentru iubitorii unui stil de viață ecologic. Modelele de ceasuri Plantwear realizate din lemn sunt perfect în concordanță cu tendințele actuale în materie de ecologie și de utilizare a materialelor biodegradabile, dar nu au un aspect mai puțin exclusivist decât ceasurile realizate în mod tradițional.

Ceasurile Plantwear - originile

Plantwear este un brand polonez din Radzyń Podlaski, care a decis că a crea ceasuri și diverse accesorii din lemn este o idee grozavă, deoarece implică utilizarea unui material care nu numai că este biodegradabil, dar care permite și să te inspire din natură. Datorită acestei soluții, toată lumea are acum șansa de a alege un ceas complet individual - la urma urmei, nu există două bucăți de lemn la fel, ceea ce garantează un aspect absolut unic.

De ce să alegeți un ceas Plantwear?

Unul dintre avantajele incontestabile ale acestor ceasuri este accentul pus pe protecția mediului - a ceasurilor și a mărcii în sine. În construcția plicurilor și a brățărilor se folosește foarte puțin lemn, care este, de asemenea, un material relativ ușor de redat naturii - marca Plantwear este implicată în campanii de mediu și plantează 50 de copaci în fiecare lună. Un alt motiv pentru a alege ceasurile Plantwear este modul în care sunt fabricate - prelucrarea lemnului este, fără îndoială, mai puțin dăunătoare pentru mediu decât prelucrarea oțelului inoxidabil. În plus, oțelul nu poate fi recuperat, ceea ce face ca materialele folosite pentru a crea ceasul să ajungă la groapa de gunoi după un timp. Ceasurile din lemn Plantwear, pe de altă parte, sunt biodegradabile, astfel încât, la un moment dat, vor putea reintra în ciclul naturii.

Ceasurile Plantwear - pe care dintre ofertele din lemn ar trebui să le alegeți?

Producătorul oferă o serie de colecții diversificate, care cu siguranță vor mulțumi fiecare purtător cu manopera lor. Una dintre liniile de bază va fi, fără îndoială, seria Plantwear Select, cu designul său modern și sportiv. În mod surprinzător, în această colecție brățara este, de asemenea, realizată din lemn. Cronografele de pe cadran vor fi folosite pentru a măsura performanța sau timpul necesar pentru parcurgerea unei anumite distanțe, în timp ce adânciturile caracteristice din partea superioară a cadranului, cu o culoare care contrastează cu restul cadranului, conferă un caracter dezinvolt și casual.

Doamnele, pe de altă parte, vor fi încântate de colecția de ceasuri din lemn Plantwear Lark Slim. Culorile pastelate și caracterul minimalist al acestor modele se combină foarte bine cu stilurile moderne, mai ales cele urbane de vară. O atenție suplimentară este atrasă de cureaua din piele superb lucrată. Confortul și un stil fantastic, casual, sunt principalele caracteristici ale acestei colecții.

Dacă aveți un stil ecologic și alegeți întotdeauna produse care perturbă cât mai puțin echilibrul delicat al naturii, ceasurile Platnwear sunt cu siguranță ceva pentru dumneavoastră. Nu așteptați, comandați-le acum și vedeți cât de perfect vi se potrivește designul acestor ceasuri!

Distribuitor oficial Plantwear - Magazin autorizat - Distribuitor

Toate ceasurile Plantwear pe care le găsiți în magazinul nostru provin de la o distribuție autorizată, ceea ce înseamnă că sunt create doar din piesele furnizate de producător și conform specificațiilor oficiale. Ca urmare, obțineți produsul descris de marcă, în plus acoperit de garanția oficială.

Magazin de ceasuri Platnwear în Varșovia

Produsele Plantwear se adresează atât celor cărora le pasă de mediu, cât și celor cărora le place să iasă în evidență. Vizitați magazinul nostru de papetărie din sau accesați Zegarownia.pl și găsiți ceasurile Plantwear. Veți găsi ceasurile brandului la cele mai mici prețuri din Varșovia.