Ceasurile pentru bărbați Plantwear sunt mici opere de artă. Produsele mărcii sunt create dintr-o combinație de cele mai bune materiale din lemn și alte componente de ceasuri. Brandul se aliniază perfect la tendința de a introduce produse biodegradabile care au un design la fel de bun ca multe mărci premium. Așadar, nu este de mirare că fanii ceasurilor și ai ecologiei s-au îndrăgostit de produsele brandului Plantwear.

citește pe

Ceasuri Barbatesti Plantwear

Nu găsim produse care să corespundă selecției.

Dacă vă pasă de mediul înconjurător și doriți un ceas unic, atunci produsele Plantwear sunt pentru dumneavoastră! Vizitați magazinele noastre de papetărie din Varșovia sau accesați Zegarownia.pl și găsiți modelul visurilor dumneavoastră.

Ceasurile Plantwear pentru bărbați - secretele brandului

Plantwear este un brand polonez din Radzyń Podlaski, care și-a luat clienții cu asalt. Folosește lemnul într-un mod inedit în activitatea sa. Din mâna designerilor nu se fac doar ceasuri, ci și coliere, brățări și produse de interior. Totuși, cel mai important lucru pentru companie este angajamentul față de lemn și satisfacția clienților săi. De-a lungul anilor, marca și-a dezvoltat capacitățile pentru a-și satisface cât mai bine fanii.

Ceasurile Plantwear pentru bărbați - alegerea tipului ecologic

Cel mai important avantaj al mărcii de ceasuri Plantwear este accentul pus pe protecția mediului. Marca subliniază angajamentul său față de campaniile de mediu. De asemenea, unică este producția ceasurilor în sine, care dăunează mai puțin mediului înconjurător decât alte mărci care folosesc materiale clasice. Brandul oferă o serie de game pentru a satisface orice purtător. Un exemplu demn de remarcat este colecția de ceasuri pentru bărbați Plantwear Fox, care se remarcă nu numai prin materialele sale unice, ci și prin aerul său sportiv. Unicitatea sa nu constă doar în faptul că este fabricat în întregime din lemn, ci are funcții suplimentare pentru a ușura viața de zi cu zi. Ceasul are o dată a zilei din lună, cronograf și un strat luminescent care va facilita citirea orei chiar și pe timp de noapte. Ceasurile pentru bărbați Plantwear vor satisface nevoile celor mai pretențioși clienți.