Ceasurile Plantwear pentru bărbați sunt mici opere de artă. Produsele mărcii sunt create dintr-o combinație de cele mai bune materiale din lemn și alte componente de ceas. Marca se aliniază perfect la tendința de a introduce produse biodegradabile care au un design la fel de bun ca multe mărci premium. Așadar, nu este de mirare că fanii ceasurilor și ai ecologiei s-au îndrăgostit de produsele mărcii Plantwear.

citește pe

Ceasuri Barbatesti Plantwear

(34)

Cele mai populare
 1. Bestseller
 2. Ceas Unisex Plantwear Raw Dąb Ceas Unisex Plantwear Raw Dąb
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  502,00 RON

  Plantwear Raw Dąb 5904181500982

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 3. Bestseller
 4. Bestseller
 5. Ceas Barbatesc Plantwear Raw Dąb Ceas Barbatesc Plantwear Raw Dąb
  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
  502,00 RON

  Plantwear Raw Dąb 5904181500326

  Livrare gratuităîn termen de 7 zile
 6. Bestseller
Cele mai populare

Dacă vă pasă de mediul înconjurător și doriți un ceas unic, atunci produsele Plantwear sunt pentru dumneavoastră! Vizitați magazinele noastre de papetărie din Varșovia sau accesați Zegarownia.pl și găsiți modelul de vis.

Ceasuri pentru bărbați Plantwear - secretele mărcii

Plantwear este un brand polonez din Radzyń Podlaski, care și-a luat clienții cu asalt. Aceasta folosește lemnul într-un mod neașteptat în activitatea sa. Din mâna designerilor se fac nu numai ceasuri, ci și coliere, brățări și produse de interior. Cu toate acestea, cel mai important lucru pentru companie este angajamentul său față de lemn și satisfacția clienților săi. De-a lungul anilor, marca și-a dezvoltat capacitățile pentru a-și satisface cât mai bine fanii.

Ceasuri Plantwear pentru bărbați - alegerea tipului ecologic

Cel mai important avantaj al mărcii de ceasuri Plantwear este accentul pus pe protecția mediului. Marca își subliniază angajamentul față de campaniile de mediu. De asemenea, unică este și producția ceasurilor în sine, care dăunează mai puțin mediului înconjurător decât alte mărci care folosesc materiale clasice. Marca oferă o serie de game pentru a satisface orice purtător. Un exemplu notabil este colecția de ceasuri pentru bărbați Plantwear Fox, care se remarcă nu numai prin materialele sale unice, ci și prin stilul său sportiv. Unicitatea sa nu constă doar în faptul că este fabricat în întregime din lemn, ci are funcții suplimentare pentru a face viața de zi cu zi mai ușoară. Ceasul are o dată pentru ziua lunii, cronograf și un strat luminescent care va facilita citirea orei chiar și pe timp de noapte. Ceasurile Plantwear pentru bărbați vor satisface nevoile celor mai pretențioși clienți.