Suunto Vertical - o nouă serie de ceasuri sportive avansate!

Știri

Suunto Vertical - o nouă serie de ceasuri sportive avansate!

Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.

09 mai 2023

Pornește în aventura vieții tale cu cel mai nou ceas sport de la Suunto! Din 1936, marca finlandeză își surprinde continuu fanii cu dispozitive unice și dovedite pentru toate tipurile de expediții. Aveți încredere în materialele de înaltă calitate, în precizia ultra-precisă și în inovațiile de pionierat. În fața dumneavoastră se află în premieră mondială primul ceas solar Suunto. Experimentați acum unicul și ineditul Suunto Vertical!

  • Premiera celei mai noi serii de ceasuri sportive Suunto Vertical.
  • Este pentru prima dată când producătorul finlandez Suunto a produs un ceas sport solar.
  • Suunto Vertical oferă hărți gratuite offline de exterior.
  • Aflați mai multe despre ceasuri pe blogul nostru

Suunto Vertical - o nouă serie de ceasuri avansate pentru sportivi

Aventura ta începe acum! Alăturați-vă sportivilor de talie mondială și pariați pe cel mai nou ceas Suunto Vertical, a cărui durabilitate este confirmată de teste militare riguroase la standarde americane. Pariați pe fiabilitate și funcționalitate inovatoare încapsulate într-un design finlandez minimalist.

Antrenament în aer liber cu ceasul sport Suunto Vertical Titanium Solar Forest

Suunto Vertical este, de asemenea, un design sustenabil din punct de vedere ecologic, care a fost fabricat folosind 100% surse de energie regenerabilă. În plus, este complet neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon.

O premieră pentru Suunto! Durată de viață a bateriei cu până la 30% mai mare în Suunto Vertical Solar!

Nu există compromisuri în cel mai nou Suunto Vertical. Este primul dispozitiv de acest tip de la producătorul finlandez care dispune de încărcare solară (se aplică la versiunea din titan), cu o durată de viață a bateriei prelungită cu încă 30%. Bateria extrem de durabilă, cu 5 moduri inteligente, este ideală pentru expediții lungi și antrenamente solicitante în aer liber.

Suunto Vertical în versiunea din oțel inoxidabil oferă până la 500 de ore în modul de antrenament și până la 60 de ore în modul de urmărire GNSS dual-band. În varianta solară din titan, pe de altă parte, aceasta este de 30 de zile, respectiv 30 de zile cu funcțiile de antrenament activate și 85 de ore în versiunea GNSS.

În mod esențial, ceasul sport Suunto Vertical nu numai că vă va rezista luni de zile cu o singură încărcare, dar vă va garanta și cea mai precisă localizare datorită utilizării GPS/GNSS dual-band. Premierul Suunto se conectează la toate cele cinci sisteme majore de sateliți folosind tehnologia Dual Frequency.

Ceas sport Suunto Vertical Titanium Solar Forest
Ceas sport Suunto Vertical Titanium Solar Forest

Hărți offline gratuite în ceasul vertical Suunto premier Suunto Vertical

Vă așteaptă o expediție în necunoscut. Ceasul sport robust Suunto Vertical, spre deosebire de orice alt dispozitiv, oferă hărți offline gratuite în aer liber, pe care vă puteți baza. Atunci când faceți drumeții și călătoriți departe, ceasul nu numai că vă va garanta o navigare extrem de precisă a traseului și a punctelor de interes, dar vă va oferi, de asemenea, informații în timp real despre terenul pe care vă aflați, cum ar fi contururi, corpuri de apă, poteci și alte repere importante care apar. Pentru confortul dvs., hărțile offline gratuite sunt disponibile în trei stiluri diferite.

Acces gratuit la hărți offline pe ceasul sport Suunto Vertical

În premieră mondială, Suunto Vertical. Noutatea este acum disponibilă la Casa de ceasuri!

Ceasul sportiv Suunto Vertical, în premieră, este un partener de antrenament de încredere atât pentru sportivii profesioniști, cât și pentru antrenorii amatori. Acest dispozitiv avansat oferă peste 95 de moduri sportive, din care fiecare își va găsi cu siguranță preferatul. Puteți planifica, analiza și partaja fiecare antrenament ulterior în aplicația Suunto App!

Moduri de sport Suunto Vertical All Black

Doriți să explorați necunoscutul? Antrenați-vă pentru aventuri mai interesante cu cel mai nou Suunto Vertical. Nu ratați premiera mondială! Alegeți acum modelul ideal în magazinul nostru online și personalizați-l cu aplicația SuuntoPlus™ App!


Andrei Vlad

Un om în continuă mișcare. Dacă nu încearcă vreun sport nou, probabil că este pe drum pentru a prinde un autostop spre Spania. Iubitor de ceasuri inteligente și de ceasuri de înaltă tehnologie.