Suunto - ceas GPS oficial și partener tehnic la URMB World Series

Suunto

Suunto - ceas GPS oficial și partener tehnic la URMB World Series

Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

20 februarie 2024

Marca Suunto, cunoscută pentru ceasurile GPS și instrumentele de antrenament multisport, a anunțat un parteneriat global cu UTMB® World Series. Împărtășind aceeași pasiune pentru sport și activități în aer liber, companiile vor lucra împreună pentru a contribui la dezvoltarea pozitivă a alergării de trial și pentru a ajuta alergătorii individuali să își atingă obiectivele.

  • Marca Suunto a devenit partener tehnic oficial al UTMB World Series pentru a contribui la dezvoltarea alergării de trail running și pentru a ajuta alergătorii să își atingă obiectivele.
  • Suunto a fost un pionier în alergarea de trial încă din 1936 și sprijină atleții cu ceasurile sale GPS avansate.
  • Ceasurile Suunto Vertical și Suunto Race vor sprijini alergătorii pe traseele celor 41 de evenimente UTMB World Series, oferind hărți GPS intuitive și funcții special concepute.
  • Aflațimai multe despre ceasuri pe blogul nostru.

Suunto - partener de aventură din 1936, pionier în alergarea de trial

Brandul Suunto s-a implicat în trial running încă de la începuturi și sprijină pasionații de sport și aventurierii încă din 1936, când alergătorul finlandez de orientare Tuomas Vohlonen a inventat o busolă mai precisă și mai fiabilă. Moștenirea producătorului de ceasuri multisport este îmbogățită de o echipă puternică de alergători de elită, printre care se numără câștigătorii UTMB Mont Blanc, Courtney Dauwalter, Francois D'Haene și Pau Capell. Ceasurile Suunto nu se referă doar la designul premiat, ci mai ales la funcțiile special concepute pentru antrenament și curse, durata de viață a bateriei și fiabilitatea de top în industrie.

Suunto Vertical Suunto Race fotografie stil de viață

Suunto Vertical sau Suunto Race sprijină sportivii pe traseele evenimentelor din seria mondială UTMB

În calitate de ceas GPS oficial și partener tehnic al UTMB World Series, Suunto va sprijini alergătorii pe traseele celor 41 de evenimente UTMB World Series. Sportivii echipați cu un ceas Suunto Vertical sau Suunto Race pot descărca hărți GPS intuitive în trei stiluri diferite, cu repere importante, contururi, apă, poteci și diferite tipuri de teren marcate. Hărțile sunt disponibile pentru orice eveniment UTMB World Series, fie că este vorba de cei 100 km CCC® (Courmayeur-Champex-Chamonix) din Alpii europeni, de cei 50 km UTMB Kodiak Ultra Marathons UTMB din California, de cei 100 m Black River Peak din câmpurile de trestie de zahăr de la UTMB Mauritius sau de orice altă cursă.

Suntem încântați să ne unim forțele cu Suunto, care are peste 80 de ani de experiență în crearea de produse pe care alergătorii se pot baza în cele mai extreme condiții. Făcând din Suunto un partener tehnic al UTMB World Series, le vom permite alergătorilor să experimenteze o aventură care va rămâne cu ei pentru totdeauna, ajutându-i să facă primul pas și să meargă mai departe.

Frédéric Lénart, director executiv al grupului UTMB

Suunto Vertical Race pe fugă

Credem cu tărie că colaborarea va permite companiilor, comunităților și indivizilor să evolueze. Aceasta favorizează construirea de relații, inovarea și rezolvarea eficientă a problemelor. Suntem onorați să fim parteneri cu UTMB World Series și să ne conectăm cu toți alergătorii. Împreună dorim să contribuim la dezvoltarea pozitivă a alergării de trail running și să ajutăm alergătorii individuali să își atingă obiectivele.

Hannu Korpivaara, director de brand și marketing Suunto
Suunto Vertical Suunto Race fotografie stil de viață
Suunto Vertical Suunto Race fotografie stil de viață

Seria mondială UTMB 2024 începe în curând cu Tarawera Ultra-Trail New Zealand by UTMB. Acesta va avea loc în perioada 17-18 februarie. Acest eveniment inaugural al anului îi întâmpină pe alergătorii de trial de toate abilitățile și promite momente de neuitat în cele mai frumoase peisaje din Rotorua.

Suunto Vertical Suunto Race fotografie stil de viață


Emil Stancu

Îi plac ceasurile de lux, idolatrizează automatele și le colecționează cu pasiune. În același timp, urmărește îndeaproape toate știrile și evenimentele din lumea ceasurilor. În particular, înoată cu pasiune și călătorește în jurul lumii.

var premiumText = document.querySelector(".open-modal-premium"); var modalPremium = document.querySelector(".storeInfoModalPremium"); if (premiumText == null && modalPremium !== null) { document.querySelector(".storeInfoModalPremium").remove(); } var panoramaText = document.querySelector(".open-modal"); var modalPanorama = document.querySelector(".storeInfoModal"); if (panoramaText == null && modalPanorama !== null) { document.querySelector(".storeInfoModal").remove(); }